Uygulama Android Sürekli lira gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

c3md

c3md

Üye
    Konu Sahibi
Android Sürekli lira gidiyor
samsung galaxy mini kullanıyorum hattım vodafone 3g simgesi gözüküyor sürekli bu tamamda sürekli liram gidyor 15 kurş 1 lira arasında sürekli bildirm geliyor ,wifi harici market ve internet kısımlarını kullanmaddğım halde arka plandada lira götürecek hiç bir uygulama çalışmazken genede gidiyor gün boyu sürekli çözüm önerisi olarak 3g kapat dediler kapattım 2 g simgesi çıkar dendi çıkmadı ve bu seferde servis yok diyor çok acil durumdayım gün boyu 2-3 lira kaybediyorm 3g paketi felende almak istemiyorm sürekli girdğim uygulamalara wifi'den giriyorum zaten lütfen acilen yardım edin

rebelpirate

rebelpirate

Üye
bende HTC İncredible S var ilk aldığımda benimde hattımdan sürekli lira gidiyordu sonunda ayarlardan mobile şebeke seçeneğini buldum onu kapatınca internet bağlantısı kesildi ve lira gitmez oldu. şimdi ayda 8 TL ye sınırsız internet aldım sürekli internet açık. muhtemelen seninde ayarlarda mobile şebek türünden bir ayar olabilir bir araştır ayarları.

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefonun bağlantı ayarlarına gir ve sadece 2g'yi kullan gibi bir seçenek vardır.Onu seç diğerlerini kapat.

c3md

c3md

Üye
    Konu Sahibi
sağolun bir şekilde sizinde yardımınızla çözdüm teşekkür ediyorm aldığıma pişman olmak üzereyim en azından şimdilk bu sorunumuzu çözdük

KayraBey

KayraBey

Üye
sağolun bir şekilde sizinde yardımınızla çözdüm teşekkür ediyorm aldığıma pişman olmak üzereyim en azından şimdilk bu sorunumuzu çözdük

Bak usta.Ben Galaxy Ace aldım ve aldığım gün pişman oldum.Ama bana o pişmanlığı yaşatan olumsuz gibi gelen durumlar artık yok oldu.Yıllarca Symbian kullandıktan sonra Android çok basit cins bir yazılım gibi geliyor ilk başlarda.Ama öyle güzel programlar ve oyunlar var ki sana herşeyi unutturuyor.Hemen vazgeçme.Sürekli buraları araştır.Telefonunu her geçen gün daha da seveceksin emin ol.

ugurozbayrak

Üye
bağımlılık yapmasın da .... ihtiyaçlarını karaşıla yeter bence kendini kaybedenler bile var..

----------Eklendi @ 12:34:14 ---------- Yazıldı @ 12:33:51 ----------

hayırlı satışlar....

musti455

Üye

nasıl yaptığını ayrıntılı olarak yazar mısın 2 günde 6 tl param gitti.

Xelord

Xelord

Üye
Ayarlarda/kablosuz ağlar/ mobil şebeke gibi bir şey olması lazım o kapalı olacak.

- - - Eklendi - - -

Ayarları biraz kurcala bulursun :)

-Emre

-Emre

Üye
power tuşuna basılı tut paket veri etkin yazan yere bir kere tikla bi daha yemez orada yoksa ayarlar/kablosuz ve ağ/mobil ağlar bolumundeki paket veri tikini kaldır

mancukya

Üye
2g ile 3g kapatmak ile mobil veri kapatmak arasindaki alaka nedir ya ?
Sacma sapan akil veriyorsunuz elamana mobil veriyi kapitacaksin arkadasim 2g ve 3g arasindaki tek fark kamerali konusmak olayidir veri transferi ile alakasi yok bu sefer 3g yerine edge yada gprs ile baglanti kurar telin gene liraciklarin gider.
Ayarlar, baglnatilardan mobil veriler gir ve oradaki kutudaki isareti kaldir.

ilhamikd

ilhamikd

Üye
arkadslar ınternetı hıc kullanmıyorsanız paket verıyı kapatablrsnz baska bı yolda arkplanda calısann googgle progrmlarını kptmk
senkronızsayonu kaptn

71fatih

71fatih

Üye
hattının veri ağı modunu kapat

Takipçi Satın Al

Üst Alt