Android Sorunn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Android Sorunn
Merhaba ben yeni n900 aldım ve yayınlanan linkten android yüklerken;(Android Gingerbread 2.3.1-2.deb) bu yüklenirken,(NITDroid-kernel-Repackaged.deb) bunu yüklemişim sistemde önce yüklediğim için sorun veriyo düşündüm x-terminalden kaldırabilirim dedim sonra apt-get remove NITDroid-kernel... yazdım sonra gelen cevap::
E:Could not get lock/var/lib/dpkg/lock - open (11 Resource temporarily unavaible)
E:Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/),is another using it?
aynen böle diyo yapabileceğim bişey var mı?

kaan dean

kaan dean

Üye
mert bir sorum var sana android de wifi degilde sebeke internetini ben kullanamiyorum sen kullanabiliyormusun..?

mert_1047

mert_1047

Üye
mert bir sorum var sana android de wifi degilde sebeke internetini ben kullanamiyorum sen kullanabiliyormusun..?

2.3.4 kurulu değil mi kaan kardeş? bende bi problem olmadı vodafone şebeke neti sorunsuz çalışıyor olmazsa ayarlarını elle gir başka bi anroid telefondan kullandığın şebekenin internet ayarlarını elle gir bi de ayarlardan kablosuz özelliği ve ağlar oradan mobil şebekeye girip veri etkin bi de bişey daha vardı onuda aktif edince problem olmaması lazım orada erişim noktasında ismi otomatik varsa adece veri etkin filan yapman yeterli.

kaan dean

kaan dean

Üye
mert kardesim sebeke interneti etkinlestirdim fakat hic bir yerde goremiyorum kablosuz aglari tarat diyorum sadece wireless leri gosteriyor isin icinden cikamadim:(

vusall

vusall

Üye
android yuklemek istiyorum, bu islem zamani insALLAH n900 formatlanmiyordur ? Bilen arkadaslardan biri yardimci olsun

osmanayman

osmanayman

Üye
Formet gerekmiyor... Adımları dikkatli uygularsan bir sorun çıkmaz...:oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
android yuklemek istiyorum, bu islem zamani insALLAH n900 formatlanmiyordur ? Bilen arkadaslardan biri yardimci olsun

androidi ilk defa kuruyorsanız uyarı: herşeyin dört dörtlük çalışmasını beklemeyin sonra bi yığın sıkıntı filan çıktı diyorlar sistemde bi sıkıntı yok çalışanlar belli çalışmayanlar belli.

serserim1905

serserim1905

Üye
arkadaşlar ben müzik çalardan şarkı dinliyemiyorum müzk çalar mp3 leri bulamıyor

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Çok saolun ama boşver dedim ya androidi sizce çok fark varmı maemoyla arasında?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...