Kardeş Galaxy Toolbox programı S3 mini ile uyumlu değil. Dolayısıyla efs yedeğini alamadım. Başka programlarla zip formatında vs. yedek alınabiliyor ama bunu da HxEditor'a okutamıyorum. HxEditor da kullanabileceğim bir efs yedeğini nasıl alabilirim ?
İyi forumlar...
Hayır yok.
Benim ve bir tanıdığımın Galaxy Note telefonlarımızda 2yıldır uyduruk birer telefonun imeileri çakılı ve biz 2yıldır 3g/h/h+ ile bağlanıyoruz.
Hayır yok.
Benim ve bir tanıdığımın Galaxy Note telefonlarımızda 2yıldır uyduruk birer telefonun imeileri çakılı ve biz 2yıldır 3g/h/h+ ile bağlanıyoruz.
s2 de galaxy toolbox çalışmıyor. başka efs backup programla denedim. tar yedeğinin içindeki dosyayı düzenlemeye izin vermiyor. img olarak alınan yedeğin içinde de 80000 satırda bambaşka şeyler var imei ile alakası yok. yaptınız bari şuraya birde s2 için bilgi koyun Allah rızası için yaaa...
yaa arkadaşlar telefon kapandı kapanacak yok mu bi ALLAHIN KULU yardım edecek.. s2 için bi çözüm rica ediyorum lütfen.. gerekirse efs göndereyim yapsın bilen.. yöntem size kalsın paylaşmak istemiyorsanız..
Galaxy Ace-i S5830i telefonumda başarı ile gerçekleştirdim. Anlatım için teşekkürler. Denize Düşen eski telefonumun imei adresini yazdım. telefoncuya vereceğim 20 30 tl den kurtarmış oldun beni sağolasın...