Android Samsung Cihazların İmei Değiştirme Yöntemi | %100 Kesin Ve Garanti Çözüm + Ücretsiz |

gt -5830-i telefonumda denedim sonuç olumlu. denemekten korkmayın bu adamada hakkeyen bi teşekkürü çok görmeyin emeğe saygı çöpe gidecek telefonu tekrar elde etti sayende tekrar tekrar allah razı olsun kardeşim...

galaxy ace gt-s5830i telefonda şimdi denedim sonuç olumlu. çok teşekkür ederim.

hardal00

Üye
Galaxy s2 ile galaxy toolbox uyumlu degil

Konu Sahibi
Rica Ederim arkadaşlar.. S2 ile Uyumlu. Glaxy Toolbox Programının Fullünde Tüm Galaxy Ailesi Mevcut arkadaşlar. googleden Kısa bir arama sonucu apk sını bulabilirsiniz

maktama

Üye
Galaxy toolbox'ın xda'deki geliştirici sayfasında bile s2 için desteginin oldugu görünmüyor. Siz hangi toolbox programından bahsettiğinizi daha detaylı anlatırsanız seviniriz.

Konu Sahibi
Galaxy ToolBox Pro v.7.2 Versiyonundan Bahsediyorum Hocam..
oda olmadı diyorsanız eğer; Titanium Backup Programını Kurup Aynı İşlemleri Yapınız.
Ve bir sorum olucak, cihaz rootlu mu ?

- - - Eklendi - - -

Cihazı Galaxy Toolbox Programını Desteklemeyen Arkadaşlarım ;

Linkten Bu Dosyayı İndirip Telefonunuza Kurun . ve resimdeki bölümden, BACK UP / EFS Seçeneğini Seçin.

sonra en başta anlattığım konuyu tekrar okuyun ve aldıgınız yedeği Hex Editor ile düzenleyin.

değiştirdiğiniz yedeği tekrar telefona yüklemek için bu menüden restore / efs seçeneğini kullanın..

hardal00

Üye
Hocam birde baktimda linke mega adli program bunu mu indiriyoruz

hardal00

Üye
Nitrality durduruldu diyor atiyor hocam

Konu Sahibi
Cihazını Recovery Menüsünden Komple sıfırlayıp Yüklemeniz lazım hocam..

evet o linkten dosyayı indirip teleonunuza yüklüyorsunuz sonra resimdeki işlemi yapıyorsunuz

hardal00

Üye
Hocam ben efs yedegi aliyorum ama klasor olarak cikiyor nasil olacak

hackchen

Üye
efs yedeği alamıyorum telefon modeli gaalaxy fit s5670 daha doğrusu toolbox programları hata veriyor