Huawei Ascend Serisi android recovery 3e signature verification

Sponsorlu Bağlantılar

goldmobile

goldmobile

Üye
    Konu Sahibi
android recovery 3e signature verification
İyi günler herkese bana yardım ede bilirmisiniz bende bir philipsh xenium w626 var ama iyi çalışmıyor o,yüzden bende başka rom yüklemek istiyorum cyanogen 7.2 indirdim sd carta atdım fakat t efonu recovery modunda açıyorum ardanda romu yüklemek isterken az yükleniyor daha sonra ekranda signature verification failed- ınıstal abortet yazıyor ne yapa bilirim sizce bende android recovery 3e şu anda acaba diyorum cwm recovery yüklemekmi lazım ama onu yülemek istediğimde de aynı mesaj telefon rootlu

musa_66

musa_66

Üye
Aynı sorun bendede var zip harici dosyayı gormuyor zaten gordüğünüde install aborted yazıyor yok mu bize yardımcı

kanat_58

kanat_58

Üye
Öncelikle custom ROM yüklemek için recoveriyi yukseltmeniz lazim daha sonra wipe leri yapıp yukleyebilisniz recovery şart

musa_66

musa_66

Üye
sen ne yapdı bi gelişme varmı
Bende bi gelişme yok malesef
Öncelikle custom ROM yüklemek için recoveriyi yukseltmeniz lazim daha sonra wipe leri yapıp yukleyebilisniz recovery şart
Nasıl yani adım adım anlatır mısınız biraz daha açık lütfen
şayet clockworkmodun sitesinde benim telefon yani zte grand x yok o yüzden başka bir programda bilmiyorum bazılarını denedim olmadı telefonun kendi 3e recoverysinde açıyo

kanat_58

kanat_58

Üye
İndirdigin yerde anlatımı ve cwm si vardır muhakkak oradaki yonerleri izleyip yapabilirsin

goldmobile

goldmobile

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonu tamamen susturdum arkadaşlar nasılmı derseniz evet cwm recovery i kurdum telefon açıkken MTKDroid and tool ile cwm yüklendikden sonra stock rom paketini yüklemeye çalışdım cwm ile bu sefer de status 7 hatası alıyordum bu mesajı araşdırdım çözüm yolu önerilmişdi bu mesaj için uyguladım sonra tekrar cwm den kurmaya çalışdım romu sonunda /install zip from sd card complate yazdı yani rom yüklendi diye sonra ben de beklemeden reboot system now dedim telefon kapandı ve daha da açılmadı bende bataryayı çıkartdım tekrar takdım telefonda tık yok artık şarjı bile göstermiyor benmi aceleyle yalnış yapdım bilmiyorum ama gitdi telefon son çare sp flash tool ile yüklemeliyim de telefonu bataryasız pc ye bağladığımda pc görmüyor şimdi telefonu pc ye tanıtmaya çalışıyorum kolay gelsin

kanat_58

kanat_58

Üye
Romu yüklerken ilk önce wipe data factory reset vipe chace yapman lazim yoksa acilmaz
Daha sonra romu yuklemen gerekirdi
Kolay gelsin

goldmobile

goldmobile

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ne yaparız bilgisi olan varmı

musa_66

musa_66

Üye
malesef yok yapamıyorum yahabilcek bana yardımcı olsun lütfen
zte grand x kvk 350 mb ram