Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Ram Yönetimi Ve S.S.S (RAMLE İLGİLİ KONU AÇMADAN ÖNCE BURAYA BAKIN!)
Sponsorlu Bağlantılar
MUSTAFA AKPINAR97
Üye
i/o scheduler performans icin hangisi iyi deadline, noop, sio, zen, cfg islemcim 1.2ghz dual core OC suz kernel
veli-_-802
Üye
Arkadaşlar Görev yöneticisindeki belleği sil olayı boş iş mi acaba. Ne kadar belleği sil desemde yine aynı belleğe otomatik olarak geri geliyor. Bu durumda benim cihazın kullandığı ram standartı o bellekmi oluyor. Yani belleği sil demek boşuna mı benim cihaz için. Sizdede bu olay var mı !
Bystone
Üye
Teşekkürler...
eRdaL.
Üye
Mrb arkadaşlar bir arkadaşım sony xperia z kullanıyor telefon kilidi şifresini unutmuş açamıyoruz Nokia cihazlarında flaşh atarak çözebiliyordum bu sorunu bu sistemde nasıl çözebiliriz yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar Görev yöneticisindeki belleği sil olayı boş iş mi acaba. Ne kadar belleği sil desemde yine aynı belleğe otomatik olarak geri geliyor. Bu durumda benim cihazın kullandığı ram standartı o bellekmi oluyor. Yani belleği sil demek boşuna mı benim cihaz için. Sizdede bu olay var mı !
Mrb arkadaşlar bir arkadaşım sony xperia z kullanıyor telefon kilidi şifresini unutmuş açamıyoruz Nokia cihazlarında flaşh atarak çözebiliyordum bu sorunu bu sistemde nasıl çözebiliriz yardımlarınızı bekliyorum
Cihazın acil
arama menüsüne geçilmesinin ardında
*#*#7378423#*#* kodu tuşlanarak
servis menüsüne ulaşılıyor. Buradan ise,
NFC bölümü seçilerek Diag Testi
başlatıldıktan sonra ana ekran tuşuna
basılarak cihazın kilidi aşılmış oluyor.
tehlikeqi
Üye
Benim z1 arada çöküyor ram çok.doluyor
maxiser
Üye
Maksat boş ram görmek değil ram yetirsiz demelerine bende kulak asmazdım.note3 kullanıyorum.2.66 ram var genelde 2.00 kullanıyor rami yeni uygulamalar yükleyince ve hafızadaki uygulamalarıda açınca ram oluyor 2.45-2.55 falan bir iki defa telefon kapandı evet bende artık ram yetersiz diyenlerdenim.bu neya 3gb ramli telefon alıyorum yine ram yetmiyor.uygulama sayısını azaltcakmışım neden azaltayım.sürekli sil yükle mi yapıcam.
Sin007
Üye
Tskerkurler
UltiWolf
Üye
Ram yükseltince hafıza artıyomu ?
maxiser
Üye
Peki ne oluyor?
BRKTNL
Üye
çaminci
Üye
lmk dedigin sistem benim telde yok galiba az önce denedim fmr memory cleaner yükledim sonra açtım raging thunder 2 yi biraz oynadim home tusuna basarak ana ekrana döndüm ve ardından facebook uygulamasını açtım kasım kasım kasılmaya başladı ondan da home tusuna basarak ana ekrana geldim ve fmr memory cleanerdan temizleyeyim dedim temizle dedim tüm uygulamalari kapatti end dedim menüye döndüm ve 10sn. telefon kendine gelmeye çalıştı nedeni fmr memory cleaner sistem uygulamalarini da kapatmisti ama sistem uygulamalari kapanmaz kendini yeniden calistirir ve burda da güç harcar
bunun yerine smart booster pro kullaniyorum hem kısayolu da var hem de gayet güzel uygulamalari kapatiyor ve telefonu kendine getiriyor şahsen benim izlenimlerim bu yönde
MaxipmaN
Üye
clean master sapıttırıyo telefonu kullanmıyorum ram temizlemesini fakat du speed boosterda sorun yok