Android Ram Rekoru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Android Ram Rekoru

:islik Yanlış olmasın :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
az degil mi :S

silentattack

silentattack

Üye
bide s3 iphone 5 ten iyi diyenler var hale bak

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
PriZm

PriZm

Üye
Ayarlar-Uygulamalar-Çalışan Uygulamalar

Yada

Terminal emulatorden free yaz ss al :zzz:

aleranol

aleranol

Üye
2 şey dikkatimi çekti. 1.si pil % 3 :ehe 2.si ise bende aynı göstergeyi kullanıyorum :kop2:

- - - Eklendi - - -

[/url]
[/url]
2resim arasındaki fark 600mb

PriZm

PriZm

Üye
2 şey dikkatimi çekti. 1.si pil % 3 :ehe 2.si ise bende aynı göstergeyi kullanıyorum :kop2:

- - - Eklendi - - -

[/url]
[/url]
2resim arasındaki fark 600mb

Tarayıcı bende max 267 mb ram kullandı :ehe

silentattack

silentattack

Üye
Ne alaka şimdi bu forograf ile adam ram kullanımın nekadar az oldugunu görmemizi istemiş herhangi iphone 5 - Galaxy s3 kapışması yapmamıs :D

ram az ya onun için dedim :D bende note 2 kullanıcısıyım :ehe

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Bu kullanılan ram miktarı :hmmm S3 de daha iyisini yapan varsa ss isteriz. :good:

Şehriyar

Şehriyar

Üye

:d:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Gosmick sans

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Bu kullanılan ram miktarı :hmmm S3 de daha iyisini yapan varsa ss isteriz. :good:

Stock Rom ile 285/832 mb yapabildim en fazla

- - - Eklendi - - -

ram az ya onun için dedim :D bende note 2 kullanıcısıyım :ehe

iPhone 5 S3 ten iyiyse senin Note 2 dende iyi bunu unutma :D o 2 gb ram göz boyamadan başka bişey değil performans a gözle görülür şekilde abartacak şeklde bi etkisi yok :ehe iPhone 5 çift çekirdek 1 gb ram ile senin 4 çekirdek 2 gb note 2 ne takla attırabilir he son zamanlarda net te çıkan videolarda s3 - i5 note2 - i5 kapışmaları var cogunda androidler üstün geliyor ama nekadar dogru bilemeyiz.

tapatalk

tapatalk

Üye

Hic oynama yok

Kerim.

Kerim.

Üye
benimde wonderda rekorum var:sirit:

aleranol

aleranol

Üye
Stock Rom ile 285/832 mb yapabildim en fazla

- - - Eklendi - - -

iPhone 5 S3 ten iyiyse senin Note 2 dende iyi bunu unutma :D o 2 gb ram göz boyamadan başka bişey değil performans a gözle görülür şekilde abartacak şeklde bi etkisi yok :ehe iPhone 5 çift çekirdek 1 gb ram ile senin 4 çekirdek 2 gb note 2 ne takla attırabilir he son zamanlarda net te çıkan videolarda s3 - i5 note2 - i5 kapışmaları var cogunda androidler üstün geliyor ama nekadar dogru bilemeyiz.
Bugün okulda 8 tane iphoneun internetini kestim 2 tanesi bana gelip neden gitti diye sordu. Gel de iphone daha iyi de. 2si de jbli kullanıyor.

- - - Eklendi - - -

Adam ss sesinden bıkmış benim gibi :ehe

- - - Eklendi - - -

Tarayıcı bende max 267 mb ram kullandı :ehe

:oha:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarımı okumakta sıkıntı var mi :ehe Baslikta dikkat cekici olsun diye yazdim. Ama diger telefonlar beni ilgilendirmez :tebessüm: s3 te yapan varsa bekliyorum. :pc:

aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşımın s3ünde deneyeceğim kendimce yöntemlerim var :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt