bide s3 iphone 5 ten iyi diyenler var hale bak

2 şey dikkatimi çekti. 1.si pil % 32.si ise bende aynı göstergeyi kullanıyorum
- - - Eklendi - - -
[/url]
[/url]
2resim arasındaki fark 600mb

Ne alaka şimdi bu forograf ile adam ram kullanımın nekadar az oldugunu görmemizi istemiş herhangi iphone 5 - Galaxy s3 kapışması yapmamıs![]()
bende note 2 kullanıcısıyım 
Bu kullanılan ram miktarıS3 de daha iyisini yapan varsa ss isteriz.
![]()
ram az ya onun için dedimbende note 2 kullanıcısıyım
![]()
o 2 gb ram göz boyamadan başka bişey değil performans a gözle görülür şekilde abartacak şeklde bi etkisi yok
iPhone 5 çift çekirdek 1 gb ram ile senin 4 çekirdek 2 gb note 2 ne takla attırabilir he son zamanlarda net te çıkan videolarda s3 - i5 note2 - i5 kapışmaları var cogunda androidler üstün geliyor ama nekadar dogru bilemeyiz.Bugün okulda 8 tane iphoneun internetini kestim 2 tanesi bana gelip neden gitti diye sordu. Gel de iphone daha iyi de. 2si de jbli kullanıyor.Stock Rom ile 285/832 mb yapabildim en fazla
- - - Eklendi - - -
iPhone 5 S3 ten iyiyse senin Note 2 dende iyi bunu unutmao 2 gb ram göz boyamadan başka bişey değil performans a gözle görülür şekilde abartacak şeklde bi etkisi yok
iPhone 5 çift çekirdek 1 gb ram ile senin 4 çekirdek 2 gb note 2 ne takla attırabilir he son zamanlarda net te çıkan videolarda s3 - i5 note2 - i5 kapışmaları var cogunda androidler üstün geliyor ama nekadar dogru bilemeyiz.
Hic oynama yok

Tarayıcı bende max 267 mb ram kullandı![]()

Ağlama 50 MB fark yedin bide stock romdayım![]()
tamam sensin senin cihazın kral
mutlu olduysan şimdi gidebilirsin