abandonware
Üye
Yahu neyi tartışıyorsunuz artık anlamadımBenim telefonda şu anda 312 mb boş ram var..Gayet fazla Ram yemiş bence.
bende 372 mb boş var
na nini na ni 
Yahu neyi tartışıyorsunuz artık anlamadımBenim telefonda şu anda 312 mb boş ram var..Gayet fazla Ram yemiş bence.
na nini na ni 
Çılgın mısın sen? Benim bilgisayarda sağ alttaki arkaplanda çalışan programlar kısmında bile 15 program açık değilken![]()

Çılgın mısın sen? Benim bilgisayarda sağ alttaki arkaplanda çalışan programlar kısmında bile 15 program açık değilken![]()
benim pc neler neler gördü sen bi bilsen 

Onların da bir canı var amabu daha yarısı; aşağı indirilecek çubuk var dahabenim pc neler neler gördü sen bi bilsen
- - - Eklendi - - -
15 prugram ne ya 15 olsa yine iyi; 3 tane visual studio + 1 photoshop 3 gb ram yiyorlar zaten yetiyor bana![]()

Denemek serbestOlmadı youtube'dan 70'e çıkan insanları izleyebilirsin.
Allah korusun ben bilgisayarda arkaplanda çalışan programlarım olmasa masaüstünde çok ender 10 tane program çalıştırırım. Ancak bir daha da çalılştıracağımı sanmıyorum.
Biraz daha geliştirilse kötü olmazdı ama Sony sağolmasın dandik ICS ile bununda önünü kapattı.epocS60v5 ne tabanlı ben Qt biliyorum![]()

Belle Qt tabanlı ben öyle biliyorumS60v5 ne tabanlı ben Qt biliyorum![]()

Belle Qt tabanlı ben öyle biliyorum![]()

hayor abartı değil fakat ram fazla diye birçok ev ekranını widgetler ile dolduruyorum zaten gs2 de 831mb nı bana bırakıyor ve hiçbirşey çalışmıyorken 400mb ortalama ram harcıyor yani bana kalan 400mb.fakat hiçbirzaman ram sıkıntım olmadı sınıra yaklaşmadı bile telefon1 gb ramin boşta yarısını yiyor diyoarlar abartı bence
kaldıki android in fazla ram kullanmasının nedeni android işletim sistemi değil linux'tur
Linux mu ?hayor abartı değil fakat ram fazla diye birçok ev ekranını widgetler ile dolduruyorum zaten gs2 de 831mb nı bana bırakıyor ve hiçbirşey çalışmıyorken 400mb ortalama ram harcıyor yani bana kalan 400mb.fakat hiçbirzaman ram sıkıntım olmadı sınıra yaklaşmadı bile telefon
en fazla 650mb ram dolu gördüm
gayet yeterli gs2 de ram sıkıntısı yok
kaldıki android in fazla ram kullanmasının nedeni android işletim sistemi değil linux'tur
Android ram kullanımında symbianın yanına yaklaşamaz.. Anroid ağır hantal bir sistem. iyi donanımlarda iyi çalışıyor fakat verdiğiniz parayıda söylerseniz iyi olur. Symbian gibi bir sistem çok çekirdekli işlemcileri desteklenir hale getirilirse ve üstüne 4 çekirdekli bir symbian telefon uortaya çıksaydı, pisayadaki en hızlı dediğiniz s3 ü 5 e katlar ikiye böler karesini alır tetslerde.Arkadaşlar ram'in boş alanını bize kazanç değil. Android çok kullanıyorsa gidişte kilimcinin kör oğluna kullanmıyor ya bize kullanıyor. Boş ram'in turşusunumu kuracaksınız. Ki bence çok kullanmıyorda ram'i.
s60v5 qt tabanlı değil ki annadan itibaren gelmedi mi qt ?
Nokia 701 ne kadar kullanıyor?
