messevim
Üye
Android programlamaya başladım ;)
Evet arkadaşlar. Rabbim utandırmasın .
Amacım sadece dini kitapları programlayıp sanal ortama yüklemektir. Aslında androidin marketi bu konu da fakir sayılmaz ama yine de birkaç önelmi dini kitabın eksikliği gözümden kaçmadı değil. Ne yaptıysam bulamadım. Bu yüzden bu eksikliği ben kendim halletmeye çalışacağım inşAllah.
Şu anlık tek sorunum, herhangi bir java eğitimi bilmemem. Bu eksikliklerimi örnek uygulama ve videoları izleyerek kapatmaya çalışacağım inşAllah.
İlk derlemeye çalışacağım Kutub-i Sitte programı. (Markette birçok kutub-i sitte programı mevcut ama bir sürü eksiklikleri var)
Amacım sadece dini kitapları programlayıp sanal ortama yüklemektir. Aslında androidin marketi bu konu da fakir sayılmaz ama yine de birkaç önelmi dini kitabın eksikliği gözümden kaçmadı değil. Ne yaptıysam bulamadım. Bu yüzden bu eksikliği ben kendim halletmeye çalışacağım inşAllah.Şu anlık tek sorunum, herhangi bir java eğitimi bilmemem. Bu eksikliklerimi örnek uygulama ve videoları izleyerek kapatmaya çalışacağım inşAllah.
İlk derlemeye çalışacağım Kutub-i Sitte programı. (Markette birçok kutub-i sitte programı mevcut ama bir sürü eksiklikleri var)