Uygulama Android.process.media Çalışmayı Durdurdu Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Android.process.media Çalışmayı Durdurdu Hatası
Arkadaşlar telefonda bazı sistem uygulamalarını dondurdum ve android.process.media çalışmayı durdurdu hatası veriyor sürekli bunun hangi uygulamadan kaynaklandığını nasıl anlarız? Nedir bu android.process.media ?

Invoke

Invoke

Üye
com.android.providers.media diye bir uygulama olacak. Onu dondurmuşsun. Medya Deposu ya da Media Storage diye yazabilir. Tekrar çöz, uygulamayı normale dönsün.

Ne işe yarar?

Media storage uygulamaların medya dosyalarını görmesine yarayan bir kütüphane.Kapatırsan 3. parti uygulamalar yada galeri, müzik çalar vs medya dosyalarını göremez.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
com.android.providers.media diye bir uygulama olacak. Onu dondurmuşsun. Medya Deposu ya da Media Storage diye yazabilir. Tekrar çöz, uygulamayı normale dönsün.

Ne işe yarar?
com.android.providers.media böyle bir uygulamayı dondurmadım. Dondurduklarım; Apollo, E-Posta, Exchange Hizmetleri, CM File Manager, FM Radio, Print Spooler, Ses Yöneticisi, Sesli Çevirici. Dondurduklarım tam olarak bunlar, bunlardan hangisi olabilir? Ayrıca dediğim Medya Deposu da var ancak onu dondurmadım.

Invoke

Invoke

Üye
com.android.providers.media böyle bir uygulamayı dondurmadım. Dondurduklarım; Apollo, E-Posta, Exchange Hizmetleri, CM File Manager, FM Radio, Print Spooler, Ses Yöneticisi, Sesli Çevirici. Dondurduklarım tam olarak bunlar, bunlardan hangisi olabilir? Ayrıca dediğim Medya Deposu da var ancak onu dondurmadım.

Dediğim medya deposuna tıklarsan görürsün zaten com.android.providers.media ile o aynı şey. =P
O saydıklarından hiç biri olamaz.
Anladığım kadarıyla custom rom kurmuşsun, ve print falan dediğine göre cm 11 kitkat romu olmalı, benzer sorunu ben de yaşamıştım, şu konuya bir bak: Yardım - Android.process.media Durdu | Sorun Çözüldü

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Evet cm 11 kullanıyorum ancak bu dondurduğum uygulamaların hepsini tekrar etkinleştirip telefonu yeniden başlatttım az önce sorun ortadan kalktı. Ama şu Apollo mudur radyomudur bunları silemiyorum neden acaba? Önce ki cm versiyonlarında titanium backup gibi uygulamalarla istediğim sistem dosyasını silebiliyordum ancak bunlar silinmiyor bir bilgin varmı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt