Uygulama Android PC uzaktan kontrol

Sponsorlu Bağlantılar

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Android PC uzaktan kontrol
Arkadaşlar android ile Pc kontrol etmek istiyorum ama çok uzak bir yere gidiyorum acaba bunu bir yöntemi varmı uzaktan pcnin internetinin istediğim zaman kapatsam bile yeter bana lütfen yardım edin

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Airstream programı var kardeşim sitesinden hem telefona hem pc ye yüklüyorsun sonra her ikisi de internete bağlı olduğunda telefondan pc deki tüm dosyalara erişebiliyorsun.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Teamviewer de kullanabilirsiniz.

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Ama çok uzak bir yere gideceğim aynı Wi-Fi bağlanma fln isyemesin ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
  • Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ben teamviewer hesabı kurdum aynı hesap bilgisayarda da bağlı oradan hiç şifre girmeden baglaniyorum

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
teamwiever için diyim, aynı ağda olmak gerekmiyor PC de gözüken şifreyi girsen internetin açık olsun yeterli
Kardeş telefondan bilgisayarın kodunu yazıyorum ama ticari kullanım şüphesi nedeniyle kapatıldı diyor
?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Airstream deneyin bir de.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Kardeş telefondan bilgisayarın kodunu yazıyorum ama ticari kullanım şüphesi nedeniyle kapatıldı diyor
?
Ben memnunum rahat rahat kullanıyorum aynı teamviewer hesabını kullanacağımız cihazlara tanımlarsak sorun olmuyor :)

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Ben memnunum rahat rahat kullanıyorum aynı teamviewer hesabını kullanacağımız cihazlara tanımlarsak sorun olmuyor
kardeş nasıl yapcam bana o hatayı veriyo ama ben hesap açmadım hesap açmam gerekiyormu

murat0288

murat0288

Üye
uzaktan pcnin internetinin istediğim zaman kapatsam bile yeter bana lütfen yardım edin ?
önerilen programlarla bağlanırsın, kontrol edersin ama senin dediğin imkansız, yani karşı tarafa internetle bağlanırsın, karşı tarafın iternetini kapattığın zaman bir daha bağlanamazsın. çok anlamsız bişey karşı tarafın internetini kapatmak açmak.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
kardeş nasıl yapcam bana o hatayı veriyo ama ben hesap açmadım hesap açmam gerekiyormu
Evet bir hesap aç o hesaba önce bilgisayarla gir bilgisayar ekleme kısmı var oradan bilgisayarını ekle ve bir şifre gir normalde şifre gerekmiyor ama gerekirse girersin o şifre hic değişmiyor sonra bağlanacağın cihazda hesabı aç orda bilgisayarlarım kısmında bilgisayar görünür. İstersen SS atabilirim.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Tabletle bilgisayarı bağlayabilirmiyim?

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Evet bir hesap aç o hesaba önce bilgisayarla gir bilgisayar ekleme kısmı var oradan bilgisayarını ekle ve bir şifre gir normalde şifre gerekmiyor ama gerekirse girersin o şifre hic değişmiyor sonra bağlanacağın cihazda hesabı aç orda bilgisayarlarım kısmında bilgisayar görünür. İstersen SS atabilirim.
Kardeş dediklerini boş bir zamansa uygilicam sorun olursa özelsen yazarım
Airstream deneyin bir de.
Kardeş senin dediğin programı denicemde ben telefonun ile bilgisayarın wifisini kapatabilirim deilmi ??

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeş dediklerini boş bir zamansa uygilicam sorun olursa özelsen yazarım

Kardeş senin dediğin programı denicemde ben telefonun ile bilgisayarın wifisini kapatabilirim deilmi ??
Hayır kardeşim sadece dosyalara erişim yaparsın

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Splashtop Remote daha iyi bence.

Takipçi Satın Al

Üst Alt