Benim dediğim programı dene bi kardeşim ben kullanıyorum ama aynı wifi deyim genelde bi dene işteAma çok uzak bir yere gideceğim aynı Wi-Fi bağlanma fln isyemesin ?
teamwiever için diyim, aynı ağda olmak gerekmiyor PC de gözüken şifreyi girsen internetin açık olsun yeterliAma çok uzak bir yere gideceğim aynı Wi-Fi bağlanma fln isyemesin ?
Eyw kardeş denicem en kısa süredeBenim dediğim programı dene bi kardeşim ben kullanıyorum ama aynı wifi deyim genelde bi dene işte
Bunu daha önce denemiştim pcden telefonu kontrol etmek için tam tersi bi deneyeyimteamwiever için diyim, aynı ağda olmak gerekmiyor PC de gözüken şifreyi girsen internetin açık olsun yeterli
Kardeş telefondan bilgisayarın kodunu yazıyorum ama ticari kullanım şüphesi nedeniyle kapatıldı diyorteamwiever için diyim, aynı ağda olmak gerekmiyor PC de gözüken şifreyi girsen internetin açık olsun yeterli
Ben memnunum rahat rahat kullanıyorum aynı teamviewer hesabını kullanacağımız cihazlara tanımlarsak sorun olmuyorKardeş telefondan bilgisayarın kodunu yazıyorum ama ticari kullanım şüphesi nedeniyle kapatıldı diyor
?

kardeş nasıl yapcam bana o hatayı veriyo ama ben hesap açmadım hesap açmam gerekiyormuBen memnunum rahat rahat kullanıyorum aynı teamviewer hesabını kullanacağımız cihazlara tanımlarsak sorun olmuyor
Evet bir hesap aç o hesaba önce bilgisayarla gir bilgisayar ekleme kısmı var oradan bilgisayarını ekle ve bir şifre gir normalde şifre gerekmiyor ama gerekirse girersin o şifre hic değişmiyor sonra bağlanacağın cihazda hesabı aç orda bilgisayarlarım kısmında bilgisayar görünür. İstersen SS atabilirim.kardeş nasıl yapcam bana o hatayı veriyo ama ben hesap açmadım hesap açmam gerekiyormu
Kardeş dediklerini boş bir zamansa uygilicam sorun olursa özelsen yazarımEvet bir hesap aç o hesaba önce bilgisayarla gir bilgisayar ekleme kısmı var oradan bilgisayarını ekle ve bir şifre gir normalde şifre gerekmiyor ama gerekirse girersin o şifre hic değişmiyor sonra bağlanacağın cihazda hesabı aç orda bilgisayarlarım kısmında bilgisayar görünür. İstersen SS atabilirim.
Kardeş senin dediğin programı denicemde ben telefonun ile bilgisayarın wifisini kapatabilirim deilmi ??Airstream deneyin bir de.
Hayır kardeşim sadece dosyalara erişim yaparsınKardeş dediklerini boş bir zamansa uygilicam sorun olursa özelsen yazarım
Kardeş senin dediğin programı denicemde ben telefonun ile bilgisayarın wifisini kapatabilirim deilmi ??
Uzaktan Wi-Fi fln kapatabiliyorum deilmi ?Splashtop Remote daha iyi bence.
Tam anlamadım fakat teamviewer gibi pcyi uzaktan IP adresine bağlanarak kontrol edebiliyorsunUzaktan Wi-Fi fln kapatabiliyorum deilmi ?