Çeşitli Android Oyun ve Uygulama İstekleri Buraya

Mr.FSK

Üye
Android için Mouse imleci var mı acaba izlediğim bi videoda bizim türklerden birinin android telefonunda görmüştüm

Android için Mouse imleci var mı acaba izlediğim bi videoda bizim türklerden birinin android telefonunda görmüştüm
Kastettigin sey ekranda dokundugun yerlerde cikan daire mi yoksa bildigin windows mouse imleci mi ?

Mr.FSK

Üye
Kastettigin sey ekranda dokundugun yerlerde cikan daire mi yoksa bildigin windows mouse imleci mi ?
Âlim Adam zaten şuan androidin kendi imlicini (beyaz yuvarlak) kullanıyorum
Windows İmleci İstiyorum...

Tepkiler: The Shadow
Bi bakiver murteza

Merhabalar ben s3 kullanıyorum group play s4 te olan programını istiyorum cok araştırdım bulamadım inanin cok dua ederim tlfn rootlu

X-Plore 3.54.03 Sürümünün "Donate" Versiyonunu İstiyorum

Mr.FSK

Üye
@mürteza16 kardeşim mouse imleci bu kardeşim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mr.FSK

Üye
Beyler Minecraft yüklüyorum tele açınca Minecraft Durduruldu deyip oyundan atıyor...
Sildim tekrar yükkedim sonra başka bi apk indirip yükledim onda da aynı hatayı aldım en son Apdoide'den yükledim yine aynı hata lütfen yardım edin ya....
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...

Konu Sahibi
Ace 2 armv6 olduğu icin açmaz.

GB de aciliyodu bi surum denemistim ama jb de hic denemedim Denedigin apklari gb ye geri donup dene bence sorun tr jb de olabilir eskidi artik o da

Kardeşim oyuna gir ev tuşuna basarak oyundan çık. Sonra ev tuşuna basarak son uygulamalardan minecrafta tıklayıp öyle girmeyi dene. Wonder da jb kullanırken ben öyle giriyodum bir tek.
@mürteza16 kardeşim mouse imleci bu kardeşim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu mouse imleci olan uygulamalar play store da olabilir fakat videoyu çeken kişi Screencast Video Recorder uygulaması ile çekmiş bu mouse imleci uygulamanın bir özelliğidir. Farklı şekilde imleçler var uygulamanın içinde video çekerken nereye tıkladığınız belli olsun diye.