Slm iyi forumlar kamera uygulamasi isteyecegim bu sefer telefonum android 2.3.6 hizli cekim yapan ama fotograf boyutu yuksek olan yani goruntu kalitesi iyi olan bir pro kamera uygulamasi istiyorum fast burst var onu kullandim ama goruntu kalitesi kotu onerebilecegin var mi
Beyler Minecraft yüklüyorum tele açınca Minecraft Durduruldu deyip oyundan atıyor...
Sildim tekrar yükkedim sonra başka bi apk indirip yükledim onda da aynı hatayı aldım en son Apdoide'den yükledim yine aynı hata lütfen yardım edin ya....
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...
Beyler Minecraft yüklüyorum tele açınca Minecraft Durduruldu deyip oyundan atıyor...
Sildim tekrar yükkedim sonra başka bi apk indirip yükledim onda da aynı hatayı aldım en son Apdoide'den yükledim yine aynı hata lütfen yardım edin ya....
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...
Kardeşim oyuna gir ev tuşuna basarak oyundan çık. Sonra ev tuşuna basarak son uygulamalardan minecrafta tıklayıp öyle girmeyi dene. Wonder da jb kullanırken ben öyle giriyodum bir tek.
Bu mouse imleci olan uygulamalar play store da olabilir fakat videoyu çeken kişi Screencast Video Recorder uygulaması ile çekmiş bu mouse imleci uygulamanın bir özelliğidir. Farklı şekilde imleçler var uygulamanın içinde video çekerken nereye tıkladığınız belli olsun diye.