ANDROİD Oyun Paketi ! RESİMLİ ve AÇIKLAMALI,

Sponsorlu Bağlantılar

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
ANDROİD Oyun Paketi ! RESİMLİ ve AÇIKLAMALI,
ÖNCELİKLE ALINTI DEĞİLDİR , BAZILARINI DAHA ÖNCE GÖRMÜŞ OLABİLİRSİNİZ , KENDİ UPLOAD'IM , HEPSİ GALAXY MİNİ DE DENENMİŞTİR...

İNDİRENLERDEN
İNSANLIK NAMINA BİR BEĞENİ , YA DA YORUM ATMALARINI BEKLİYORUM...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AMİRAL BATTI

Zaman Geçirmek için eğlenceli bir oyun diye düşünüyorum , MyNette Saattlerimizi harcadığımız bu oyunu artık cepten oynayacağız... :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

COUNTER STRİKE

Anlatmama gerek yoktur.. Yıllarımızın oyununu cepte oynamanın tek farkı Çıkıp gelen adamları vurmak.. Hareket edip yürüme gibi bir lüksünüz yok :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DRAGON RUSH PRO

Çok eğlenceli Sensörlü bir oyun , amaç TOPtan fırlatılıyorsunuz ve yolda ki engellere çarpmadan altınları toplamaya çalışıyorsunuz, ne kadar altın o kadar uzun süre yolculuk... :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GLOW HOCKEY

Bi haha Alışveriş merkezlerine cebimde ki paraları boşaltırsam top olayım :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İLGİNÇ GERÇEKLER...

Hayır Şaşırdıgım şey ne biliyor musunuz ?
Dünyada , İnsanların sayısı kadar tavuk , 1 kilo limonda da 1 kilo çilekten daha fazla şeker varmış :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

LANE SPLİTTER

Ya O kadar hızlı sürdüm ki , SENSÖR e o kadar hakim olduğum halde motorcuyu bir kere cadı ya dönüştürebildim... peki sen ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MEASURE ( UZAKLIK ÖLÇER)

İnanmadım başta ama harbiden ölçüyor Ama Bak gardaaaşşşş Karanlık yerde ölçüm yapmaya kalkma , hele hele aynaya tutma Feleği şaşırmasın :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

KİM MİLYONER OLMAK İSTER ?

Olmak isteyenler Adı geçen yarışmaya katılsın... :D
Üsteki oyunları oynamak istemeyenler için çok ideal bir kültür test oyunu ve emin olun ki 1 defa sorulan soru karşınıza daha çıkmayacaktır en azından bnm hiç çıkmadı :D

-----------------------------------------------------------------------------------

ÖZLÜ SÖZLER

Bugün elini veren yarın G*tünü verir gibi , G*te giren şemsiye açılmaz gibi Küfür içerikli sözler yok... ÖZLÜ SÖZLERRR :D

-------------------------------------------------------------------------------------------

PENGUİN

SenSörün Hakkı Bu oyunla verilir Hacı , ama dikkat et Yanlış buz kitlesine basma.. :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

PİXEL RAİN

EĞLENCELİ BİR ZEKA OYUNU

---------------------------------------------------------------------------------------

SÖZLÜK - İNGİLİZCE / TÜRKÇE

aradığınız kelimenin kelime anlamını da yazıyor...

----------------------------------------------------------------------------------

1 2 3 SUPRİSE

ya ben bunu kıza yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ? :D Tık tık tık Voooww :D

Kapıya istediğiniz kadar tıklatın ama 1 saniye geçiktiginizde kapı açılıyor veeeee............

--------------------------------------------------------------------------------------

ZOMBİE DASH

Bu Oyun Harbiden komedi ya :D Görsellere bir göz atın

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VİRTURAL MACH

Sigaramı yakar mısın ? Üflersen Söner Dikkat et ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

İndirmeden Önce bir şey Soracam Hacı.... EMEĞE SAYGIN VAR MI ? O HALDE BEĞEN , YORUM AT da kimin indirdigini, kaç kişinin indirdigini anlayalım.... :) 1 saattir yazıyorum yaw :D

1. LİNK :

Extra LİNK :

Alternatif LİNK :

Extra LİNK :

MART AYI LİNKİ

İNDİRRRRR :

• Beğen
Tepkiler: fir_fir, tusunami2009, sakıpk ve 52 diğerleri

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
Linkleri Elimden geldiği kadar yenileyeceğim

• Beğen
Tepkiler: devre34

furkey

Üye
Helal olsun orijinal programlar bulmuşsun :)

cargo3230

cargo3230

Üye
eyvallah kardeş....:alkis

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
Tşkrler

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
İyi eğlenceler Arkadaşlar 2. ve 3. linkleri en kısa zamanda ekleyeceğim :)

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
tşk. linklerin hala çalışması ayrı bi güzellik :)

sedat_69

sedat_69

Üye
hmm güzell :))

rambo027

rambo027

Üye
saol kardeş eline emeğine sağlık devamını bekliyoruz

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
2. link eklendi. iyi eğlenceler

RAMBO70

Üye
tşkrler :oke:

sari68

Üye
sagol arkadas

by_oguz

by_oguz

Üye
teşekkürler. Yeni androidciyim umarım yüklemeyi başarabilirim :D

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
Java gibi Setup apk ya tıklaman yeterli hayırlı olsn :D

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
3. link eklendi. iyi eğlenceler

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
Beğenip yorum atan herkese teşekkürler....

Homefront

Homefront

Üye
devamını bekliyoruz

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
devamı Gelecek Arkadaşım

alien97

alien97

Üye