legolas29
Üye
-
Konu Sahibi
-
Maalesef dedikleriniz uygulanmıyor! Ayrıca bu kırık linkler üst konularda sabit konularda biraz incelersenizz kırıklink dolu konu var..dikkat etmiyorsunuzzz.Baska sitelere gitmek zorunda kalıyoruz...Bile bile göz yumulmuyor ki?
Kırık link tespit ettiğiniz zaman 2 seçeneğiniz var.
1- Konuyu şikayet butonunu kullanarak bize bildirirsiniz. Biz de konuyu kilitleriz.
2- Konu sahibine pm atarsınız, linki yeniler. Yenilemez ise 1. maddeyi uygularsınız.
Maalesef dedikleriniz uygulanmıyor! Ayrıca bu kırık linkler üst konularda sabit konularda biraz incelersenizz kırıklink dolu konu var..dikkat etmiyorsunuzzz.Baska sitelere gitmek zorunda kalıyoruz...
benim konuyu şikayet etmeme gerek yokki siz denetle mi yormusunuz? Herneyse birdahaki sefere şikayet ederim o zaman...
Konuyu şikayet butonu kullanarak şikayet ettiğiniz halde, hala konular orada duruyorsa, tamam dediklerimin uygulanmadığını söyleme hakkınız var.
Fakat bu şekilde konu açarak şikayette bulunursanız, ben konuyu göresiye kadar kırık linkli konular orada duracaktır.
Şikayet ettiğiniz halde, ve şikayet takibine baktığınızda şikayet "Kapalı" gözüküyorsa, buna rağmen müdahale edilmemişse ben suçluyumdur. İhmal etmişimdir.
Ama böyle bir durum yoksa (ki böyle bir durumun olması imkansız denebilir çünkü işlem halledilmeden şikayet kapatılmaz) beni suçlamaya hakkınız yok...
kardeşim ne alakası var şaçmalama ... bi oyun indirmeye çalışıyoruz üst konudan hemde ama link ölü bu ne şimdi şuc kimde?Bu konuyu acmadan önce Ocak ayindan beri kapatilan yada kapanan paylasim sitelerini bilsen düsünsen zaten burda bunu yazmazdin
benim konuyu şikayet etmeme gerek yokki siz denetle mi yormusunuz? Herneyse birdahaki sefere şikayet ederim o zaman...
ben adamlara robot demiyorum ki .Üst konularda bu problem var zaten .Normal konuda değil yani anlatabiliyor muyum? Bunun robotlukla alakası yo k ayrıca konuların altında birsürü link kırık yazısı var ...Bunları göremiyorsa bırak robotluğu insan değildir yani.
Arkadaşım herhalde ben size sorunu anlatamadım neyse ben nediyorum se n ne diyorsun....insan degil.diyerek ağır ithamlarda bulunmaya hakkin yok kardesim burda kimse senden ucret alip.hizmet vermiyor. simdi bana dersen ki sana ne oluyo sen neden savunuyorsun mod lari diye soyleyeyim.zamaninda bende baska bi forumda mod luk yaptim dengesizlerle ugrasmaktan bikip biraktim
Arkadaşım herhalde ben size sorunu anlatamadım neyse ben nediyorum se n ne diyorsun....
---------- Eklendi @ 14:47:46 ---------- Yazıldı @ 14:46:09 ----------
Ayrica burada suçlu be değilim moderatörlere de fazla suç atmiyorum sadece adam üst konu yapmiş ama oradaki linklerin kirik olduğundan haberi yok bu sorunumuz anladin mi
Konu süper.Kırık linkler... Benimde başka bir düşüncem var.Çoğu zaman karşılaşıyorum...
Misal veriyorum.. .Bir arkadaş konu açıyor ama o konuya emek vermiyor.Gördüğü yerdeki şekliyle alıp yapıştırıyor işte sana konu.Tamam alıntı yapmak suç değil, ayıp ta değil ama takibini daha sık yapmak lazım.Riski fazla oluyor.Adam konu açıyor kopyala-yapıştır misali sonra 2 ay ortada yok.Tabi link meftah ama adamın haberi olmuyor.Olduktan sonra da müdahele edemiyor çünkü link kendine ait değil.Tekrar o uygulamayı arayıp bulmak işine gelmiyor.Tahmin ediyorum ki konu sahipleri link ölü mesajlarını da görüyor ama alıntı yaptıkları için müdahele edemiyor ve okuyup geçiyor.
Benim forumda (şimdilik) 165 konum var.10 tanesi paylaşım olmasa ( ki daha da azdır saymaya üşendim şimdi) tamamı tarafımdan açılmış ve yazılmış konulardır.Açtığım konulardaki uygulama dosyaları çoğu zaman elimde hazır.Sonradan markette arayıp inceleyip paylaşıyorum.Tüm konularımdaki linkler bana aittir.Foruma her girdiğimde tüm konularımı listeler ve mesaj yazılmış mı diye bakarım.Şimdiye kadar 3 kırık link vakası oldu ama gün içinde hemen hallettim.1 tanesini nasıl hallettiğimi Şehriyar kardeşim iyi biliyor.Yardımcı oldu sağolsun.
Şimdi işin özü burada konu açarken açmış olmak düşüncesiyle değil faydalı olmak düşüncesiyle açarsak daha verimli olacağız.Ayrıca sen kırık link gördüğün konuyu şikayet etmezsen site sahibi bile hiçbirşey yapamaz.Tek tek konu gezip link kontrolü yapamazlar.İstersen seni elbirliği ile yönetime önerelim ve moderatör ol.Bakalım o zaman bu işler böyle oluyor mu olmuyor mu görürsün.
Unutmadan söyleyeyim ki yarım kalmasınYaptığım tüm paylaşımlardaki uygulama dosyaları usb bellekte kayıtlı ve sürekli yanımda taşıyorum.Evet şaka gibi ama doğru.Nerde ne zaman lazım olacağı belli olmuyor.Birkaç upload sitesinde hesabım var.Birinde sorun olursa ötekine yöneliyorum.Şimdilik Mediafire kullanıyorum ve hiç şikayet almadım.Ayrıytten 4shared, dropbox, fileden gibi sitelerde de hesabım var.Zorda kalırsam oralara upload ediyorum.
Çok uzattım biliyorum ama elimin kemikleri yumuşadı bir kere içimi dökeyim dedimHerkese hayırlı geceler.
Başka bir seçenek bırakmadığınıza göre nedir? Nasıl algılayalım?Bunları göremiyorsa bırak robotluğu insan değildir yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?