Tavsiye Android os batarya kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
Android os batarya kullanımı
s3 mini kullanıyorum, batarya ile sıkıntım var şöyle ki telefonu cok az kullandıktan sonra ekranı kapatıyorum daha sonra 5 - 10 dk geçmeden ekranı açıyorum bırakmadan önce %75 ise %71 falan oluyor ekran kapalıyken cok aşırı bir düşüşe geçiyor.
senkronize, bluetooth, wifi, arkaplanda kullanmadığın uygulamaları kapat diyecek olan varsa lütfen cevap atmasın.
yazılımsal olarak stock romu tekrar kurdum fakat sorun malesef çözülemedi.
dediğim gibi senkronize, wifi vs kapat diyecek varsa lütfen cevap atmasın bunun çözümü başka bi şekilde olmalı çünkü her türlü şarjla alakalı alakasız herşey kapalı duruyor zaten

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sanırm telefon ekran kilitlenince uykuya geçmiyor :-(

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
uyku moduna geçiyo hatta pil kısmından bakıyorum gayet mışıl mışıl uyuyo kullanmazsam ama 2 dakika bile elime alır almaz kullanıp bırakıyorum 5-10 dk sonra bi bakıyorum %5-10 civarı düşmüş kullandığım süreyi toplasan 2 dk bile etmez

monteboy

monteboy

Üye
garanti varsa yolla batarya değişir muhtemelen

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
en son olarak onu yapacağım. dun akşam 91de herseyi ama herseyi kapatip yattim sabah kalktım %83 olmuş. pil kullanımına girip baktım %63 android os, %8 haritalar, %5 ekran. bir de uyku halinde butun gece boyunca bi kere dahi olsun uyanmadan bu halde bunun açıklamasını niye bulamıyoruz beyler?

MaxipmaN

Üye
batarya sorunludur tamam da %8 haritalar nedir ya sen arka planda farkında olmadan birşeyleri açık bırakıyorsun galiba

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
batarya sorunludur tamam da %8 haritalar nedir ya sen arka planda farkında olmadan birşeyleri açık bırakıyorsun galiba
hayır arkaplanda hiç bir şey açık değil. telefonu %91 olmadan önce kullandığımda haritaya da bakmıştım o yüzdendir.

MaxipmaN

Üye
hayır arkaplanda hiç bir şey açık değil. telefonu %91 olmadan önce kullandığımda haritaya da bakmıştım o yüzdendir.
anladım yeni şarj edince kullanım yüzdesi artıverir ondan çözemezsen servise verirsin

badmus

badmus

Üye
Bana kalırsa o %68'in Android Os değil Bekleme Modu Veya Uyku Modu Yazması gerekir. Buyuk ihtimalle telefonun uykuya geçemiyor. Yükledigin programlardan biri buna engel olabilir.

MaxipmaN

Üye
Bana kalırsa o %68'in Android Os değil Bekleme Modu Veya Uyku Modu Yazması gerekir. Buyuk ihtimalle telefonun uykuya geçemiyor. Yükledigin programlardan biri buna engel olabilir.
android os yüzde 68 korkunç bir rakam

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
uyku moduna geçiyor zaten sıkıntı da burda kullanıyorum kullanıyorum kullanma sırasında normalinde altında bi düşüş var fakat kullanımı bırakıp ekranı kapayinca uykuya geçiyor, cok rahat %2-8 arası gidiyor. uykuya geçmesini engelleyecek bi uygulama yok çünkü stock romu yeniden kurdum çok dikkatli şekilde gerekli uygulamalarımı kurdum. malesef kimsede, hiç bi yerde çözümü yok

Invoke

Invoke

Üye
Batarya kaç yıllık?

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
Batarya kaç yıllık?
1 yıllık. aslında ben de 1 yıl olduğu için bu sorunun patlak verdiğini düşünüyorum. ancak çevremde s3 mini kullanan bi çok kişi var onlarda hiç böyle sorun yok (benden daha önce alanlar çoğunlukta). ki üstelik ben onlardan kat be kat daha temiz kullandım, onlardan daha çok ilgiliyim telefonlarla

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Kardeş inan sorun %1000 telefondandır.
Yeni pil aldım, 4 kere servise yolladım hâlâ su gibi gidiyor..
Alıştım artık günde 2 kere şarj etmeye :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Batarya çabuk bitiyor.

• Beğen
Tepkiler: fthmnts
dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
Rom da arızalı olabilir..

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
önce kendim stock romu kiesten güncelledim sonra samsunga götürdüm onlar güncelledi var olanı. acaba şarj cihazında mı var sorun çok sık olmasa da temassızlık söz konusu

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Anladığım kadarıyla pil arızalı gibi görünüyor çünkü s3 mini çok şarj yiyecek bir donanıma sahip değil
Ya da
Kullandığın romda problem olabilir biliyorsun her stockrom stabil çalışmıyor
Cihazinda kullanmadığın google play dergi gazete Vs. Uygulamaları devredisi bırak muhakkak faydasını goreceksin
Hatta yeni bir launcher yukleyebilirsin smart launcher nova launcher gibi farkı hissedersin

The Pancar

The Pancar

Üye
Vatana millete hayırlı olsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt