Haber Android One, General Mobile ile Türkiye’de

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Neyin peşindesiniz her konuda aynı olaylar olmak zorundamı anlamvermek zor.
Konularda kim kırıcı olduysa veya kim ters konuştuysa yahut gıcıklık olsun diye yorum yapıyorsa, bir karar aldım ve o kişi yada kişi leri tanımayacagım.

hic birşey icin kalp kırmaya ve buradaki herkesi bu işin icine atmak dogru degil, burada bir üye bu konuşulanlar yüzünde sitede olumsuz hava oluşturuyorsa ve başka bir sitede bunu anlatıyorsa bu haktır bilginiz olsun

Bir kiş dogru veya yanlış konuşuyorsa uzatmayın, bir konuyu %100 biliyorsanız bile, zaten hakikatler mutlaka ortaya cıkıyor, ama kullanıp ama cevresinde
iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve RetaXter

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben şimdiye kadar kimseye kırıcı bir söz söylemedim , küfür de etmedim. Bilgim olduğu konularda insanları bilgilendiriyorum sürekli ısrar eden olursa da anlayana kadar anlatıyorum. Şayet bu zamana kadar aksini yapsam 2009'dan beri üyeliğim olmaz çoktan ceza alır hesabım kapatılırdı.

Her mesajımda imla kurallarına ve noktalamaya dikkat etmeye çalışıyorum , elimden geldiğince açıklayıcı ve doğru konular hakkında konuşuyorum ancak halen küfür eden , hakaret eden var. Ben yalancı dediğim için mesajım silindi ancak küfür edenlerin ne mesajı ne de hesabına bir şey olmuyor nedense.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben yalancı dediğim için mesajım silindi ancak küfür edenlerin ne mesajı ne de hesabına bir şey olmuyor nedense.
Konuda küfür yok. Uygunsuz hoş olmayan kelimeler kullanılmış. Onların da silinmesi gerekenler silindi, bazıları da mesajlar düzenlendi. Uygunsuz kelime kullanan üye-lere uyarı puanı verildi.

Burada her kelime için ban cezası versek iki günde forumda üye kalmaz. Mümkün olduğu kadar sizler için geniş tartışma alanı bırakmaya çalışıyoruz. Aşırı kaçanlar olursa da önce ceza puanı alır sonra da ceza puanı toplamları nedeni ile 7-14-30 gün ve 6 Ay uzaklaştırma cezası uygulanır.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve B.A.R.O.N
Luck Star

Luck Star

Üye
Konuda küfür yok. Uygunsuz hoş olmayan kelimeler kullanılmış. Onların da silinmesi gerekenler silindi, bazıları da mesajlar düzenlendi. Uygunsuz kelime kullanan üye-lere uyarı puanı verildi.

Burada her kelime için ban cezası versek iki günde forumda üye kalmaz. Mümkün olduğu kadar sizler için geniş tartışma alanı bırakmaya çalışıyoruz. Aşırı kaçanlar olursa da önce ceza puanı alır sonra da ceza puanı toplamları nedeni ile 7-14-30 gün ve 6 Ay uzaklaştırma cezası uygulanır.

Gerekeni yaptığınızdan eminim ancak bu kadar serbestlik olmamalı. Koskoca forumda ben başka hakaret edene rastlamadım daha...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gerekeni yaptığınızdan eminim ancak bu kadar serbestlik olmamalı. Koskoca forumda ben başka hakaret edene rastlamadım daha...
Dediğim gibi uyarı puanı cezası aldı. Tekrarında aynı uyarı cezası nedeni ile 7 Gün uzaklaştırma cezası alır.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
aynen sinsi bir şekilde şikayet butonuna basıp uygunsuz konuşma dedigin için işine gelmediginden dolayı uyarı aldım bidahada senin oldugun konuya cevap yazmamak en iyisi yoksa konu dışarıya taşıyor

Polymath

Polymath

Üye
Kimseyi tahrik etmiyorum ben yorumları okursan anlarsın. Yukarıdaki arkadaşta aynı senin gibi mesajları tam okumadan yorum yapıyor. Sorun bende ama 14-16 yaş seviyesindeki çocuklarla tartışmaya giriyorum..

Bu yazdığı nedir modum? Bu kişi halen forumda kalacak mi anlamiyorun. Herkesi tahrik ediyor. Yeter artik. Bide kendisine kufur edilgini söylüyor. Komik

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu yazdığı nedir modum? Bu kişi halen forumda kalacak mi anlamiyorun. Herkesi tahrik ediyor. Yeter artik. Bide kendisine kufur edilgini söylüyor. Komik

Senin olayla alakan nedir anlayamadım gereksiz yere tartışma çıkartma. Kendi konunda sorun çıkardığın yetmişti zaten.

Polymath

Polymath

Üye
Senin olayla alakan nedir anlayamadım gereksiz yere tartışma çıkartma. Kendi konunda sorun çıkardığın yetmişti zaten.

Alinti yaptigim yorumu bana yapmadın mi? 14 yaşındaki çocuklar diye hakaret ettigin bizler değilmiyiz???Neyse görünen köy kılavuz istemez. Geregi yapilir

Luck Star

Luck Star

Üye
Alinti yaptigim yorumu bana yapmadın mi? 14 yaşındaki çocuklar diye hakaret ettigin bizler değilmiyiz???Neyse görünen köy kılavuz istemez. Geregi yapilir
Tabii ki yapılır , her zaman. Nexus konusunda ve GM 4G konusunda tartışmayı LG'ye çekip tartışma çıkarın sonra suçlu biz olalım öyle değil mi? Kendine bir iyilik yap benim mesajlarıma alıntı , cevap falan yazma çünkü bundan sonra görmezden geleceğim.

Emre

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Tabii ki yapılır , her zaman. Nexus konusunda ve GM 4G konusunda tartışmayı LG'ye çekip tartışma çıkarın sonra suçlu biz olalım öyle değil mi? Kendine bir iyilik yap benim mesajlarıma alıntı , cevap falan yazma çünkü bundan sonra görmezden geleceğim.
kardeş çünkü gitmissin bana lg nin yüzyüze servisini vs övüyorsun fabrikasını ıq su 200olan mühendisler varmış goya lg fabrikasında onları övüyorsun adam soruyo diğer konularıda takip ediyorum adam soruyo meuzi mx 4 mi z3 mü diyo sen hemen g3 yada g2 al diyorsun nasıl lg yi işin içine katmayacaksin bana söylermisin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hani aspalt 8 kasiyodu adam yüksek ayarda 20 25 fps alıyor diyo 13fpsden sonra zaten kasma başlıyo sen neyin kafasındasın senin mantıgını ben taaa ilk yorumumda söyledim çamurak at izi kalsın luck star

Luck Star

Luck Star

Üye
kardeş çünkü gitmissin bana lg nin yüzyüze servisini vs övüyorsun fabrikasını ıq su 200olan mühendisler varmış goya lg fabrikasında onları övüyorsun adam soruyo diğer konularıda takip ediyorum adam soruyo meuzi mx 4 mi z3 mü diyo sen hemen g3 yada g2 al diyorsun nasıl lg yi işin içine katmayacaksin bana söylermisin

İyi bak şimdi buraya;
-------------------------------------------------------------------

Sırf oyun oynamak için alıcam arada foto cekerim am fazla deil Haziranda alıcam
aklımda olan telefonlar: lg g3 note 3 lg g2 general mobile discovey elite

g3 alma illa lg diyorsan g2 al. onun dışında sony z2 - z3 compact alabilirsin.

Ben ne dediğimi çok iyi biliyorum rahat olabilirsin. Ben her ağzımdan çıkanın arkasındayım ve gerektiğinde de kanıtı sunarım. Her yazdığım şeyde kendin bir şeyler ekliyorsun sanki ben yazmışım gibi. iq nerden çıktı mühendis nerden çıktı ? Ar-Ge dedim açılımı Araştırma Geliştirme demektir. Burada yıllarca mühendisler çalışır çabalar daha iyisini yapabilmek için. LG'nin argesi var ben bunu kast ettim sen herşeyi bir birine geçiriyorsun ne dediğin anlaşılmıyor zaten. Bir daha konuyla alakası olmayan yerde başka bir konudan bahsetme... Çünkü sen yanlış bir şey söylersen ve ben de doğrusunu biliyorsam düzeltirim. Emin olmadığım konu hakkında yorum yapmam. İstediğin kadar anlama ben ısrar ederim yine doğruyu savunurum. İşine gelmiyorsa yorum yapmazsın.

hani aspalt 8 kasiyodu adam yüksek ayarda 20 25 fps alıyor diyo 13fpsden sonra zaten kasma başlıyo sen neyin kafasındasın senin mantıgını ben taaa ilk yorumumda söyledim çamurak at izi kalsın luck star

Sen tam bir umutsuz vakkasın arkadaşım, neden dersen birincisi ben kasıyor dedim ancak oyunda kasıyor demedim. Aç videoları izle menü geçişinde veya bir yeri açarken ekranda hafif takılmalar oluyor. Bu saf Android'de olmaması gereken bir şey. 2Gb ram ve 64bit işlemci ile vasat bir deneyim sunuyor cihaz. Dokunmatik hassasiyeti ise keza öyle. Bazıları ben tam basmıyorum falan demiş onların amacı günü kurtarmak. Bizzat alan kişinin kendisi dedi her tıkladığımda dokunmuyor diye. Size diyorum ki gelin gruba izleyin videoyu konuşun adamla. Ama yook nato kafa nato mermer.

Emre

Üye
bu telefon kasmaz 2 sene :)

Luck Star

Luck Star

Üye
bu telefon kasmaz 2 sene :)
Ben de öyle düşündüm kardeşime alıyordum az kalsın az bi inceliyim dedim direk vazgeçtim. Şu özellik ve yazılım ile kesinlikle kasmaması lazım ancak öyle değil işte.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
İyi bak şimdi buraya;

Ben ne dediğimi çok iyi biliyorum rahat olabilirsin. Ben her ağzımdan çıkanın arkasındayım ve gerektiğinde de kanıtı sunarım. Her yazdığım şeyde kendin bir şeyler ekliyorsun sanki ben yazmışım gibi. iq nerden çıktı mühendis nerden çıktı ? Ar-Ge dedim açılımı Araştırma Geliştirme demektir. Burada yıllarca mühendisler çalışır çabalar daha iyisini yapabilmek için. LG'nin argesi var ben bunu kast ettim sen herşeyi bir birine geçiriyorsun ne dediğin anlaşılmıyor zaten. Bir daha konuyla alakası olmayan yerde başka bir konudan bahsetme... Çünkü sen yanlış bir şey söylersen ve ben de doğrusunu biliyorsam düzeltirim. Emin olmadığım konu hakkında yorum yapmam. İstediğin kadar anlama ben ısrar ederim yine doğruyu savunurum. İşine gelmiyorsa yorum yapmazsın.

Sen tam bir umutsuz vakkasın arkadaşım, neden dersen birincisi ben kasıyor dedim ancak oyunda kasıyor demedim. Aç videoları izle menü geçişinde veya bir yeri açarken ekranda hafif takılmalar oluyor. Bu saf Android'de olmaması gereken bir şey. 2Gb ram ve 64bit işlemci ile vasat bir deneyim sunuyor cihaz. Dokunmatik hassasiyeti ise keza öyle. Bazıları ben tam basmıyorum falan demiş onların amacı günü kurtarmak. Bizzat alan kişinin kendisi dedi her tıkladığımda dokunmuyor diye. Size diyorum ki gelin gruba izleyin videoyu konuşun adamla. Ama yook nato kafa nato mermer.
ezbere konuşmaya devam aferin böyle hep aynı şeyler

Luck Star

Luck Star

Üye
Ezber falan yok gel gruba ispatlayayım sana dediklerimi. Yoksa boşuna tartışma çıkarma. Ben sözümün arkasındayım isteyene kaynağını gösterir kanıtlarım ama sen aksini ispat edemiyorsan susman gerekir.

Emre

Üye
guncelleme ile duzelir google now g2dede verimli calışmıyor ;)

Luck Star

Luck Star

Üye
Hadi o halledildi diyelim ki her gelen güncellemede cihazın daha da hantallaşma ihtimali var. Dokunmatik hassasiyeti gerçekten iyi değil arkadaş 2-3 kere bildirim çekmecesini çekiyor gelmiyor yukardan aşağıya bendemi sorun var diyip kamerayı kapatmış (kutu açılım videosunda geçen olay) iki elle denemiş yine aynı. Tamam fiyatı uygun ama illa böyle olacak diye bir şey yok .Zenfone5-6 da hemen hemen aynı fiyat ama dokunmatik mis gibi.

Emre

Üye
incelediğin cihaz sorunlu olabilir :hmmm

Üst Alt