Haber Android One, General Mobile ile Türkiye’de

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
:) kardeşim general mobile discovery 2 + 2 de mtk kullanılıyor aşırı ısınma var deniliyor onlardada ben general mobile elite vs lg g2 kıyasladım adam bana general mobile nin discovery 1 deki aldıgı ön yargılı çamur at izi kalsındaki şikayetlerini attı

Burası android one gm 4g konusu konuyu dağıtmasaydın bu kadar gereksiz mesaj ortaya çıkmazdı. Çamur at izi kalsın kitkatla yola devam. Android 6.0 çıkıyor 2 ay sonra haberiniz olsun elite.

• Beğen
Tepkiler: oguzxw

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Kardesim soyle birsey var mtk islemcili cihazlar kolay kolay isinmazlar ama snapgradon islemcili cihazlar isinirlar lg snapgradon islemci kullaniyor gmd mtk islemci kullaaniyor aradaki fark bu
:) kardeşim general mobile discovery 2 + 2 de mtk kullanılıyor aşırı ısınma var deniliyor onlardada ben general mobile elite vs lg g2 kıyasladım adam bana general mobile nin discovery 1 deki aldıgı ön yargılı çamur at izi kalsındaki şikayetlerini attı
Fp gm cihazı mi? Güldürme beni teknik servis berbat, sürekli usb portu bozulan bir cihaz ayrıca güncelleme de gelmiyor ben bu telefona neden para veriyim şimdi? Sen attığım videoları izledin mi ki bana gelip onyargili diyorsun. Dokunmatik hassasiyeti berbat her tıklamayı görmüyor ayrıca kasma da yapıyor. İstediğim markayı kullanırım fanligi da yaparım bu sizi ilgilendirmez. Ben yeri gelince lg g2 yere düştüğü an kırılır veya hoparlörü berbat akşam çekiminde kamera kasıyor diyorum ancak siz kendinizi aşmış yalan söylemeye başlamışsınız. Lg nin teknik servisi karşılıklı olarak yüz yüze teknisyen ile sorun çözülüyor, çocuk gelmiş 15 günde servisten çıktı cihaz diyor sen buna inanır mısın? Başıma gelmeyen olaylara ne yorum yaparım ne de kendimden emin konuşurum. Sizin gözünüz fazla boyanmış gerçekleri göremiyorsunuz.
Kimseyi tahrik etmiyorum ben yorumları okursan anlarsın. Yukarıdaki arkadaşta aynı senin gibi mesajları tam okumadan yorum yapıyor. Sorun bende ama 14-16 yaş seviyesindeki çocuklarla tartışmaya giriyorum..
küfür etmemek için zor tuttum kendimi yemin ediyorum bak tamam uzatma diyorum sen haklısın ben yalancıyım kötüyüm sen meleksin doğru söylüyorsun diyorum hala yok çoçukmuş moçukmuş diyon hala arkamdan atıp tutuyorsun yorum atmayayım diyorum genede zor tutuyorum kendimi *** o video da adam demişki kendi segmentinde dokunmatik gayet iyi demiş hızıda iyi demiş ben orda kasma vs. görmüyorum video kalitesinden dolayı asus zenfone2 ler bile arasıra donma yapıyordu fakat gerçekte donma değil videodan yapıyordu bu kasmayı sen gider 2500tllik note4 ün dokunmatik hassasiyeti ile 700tllik 4g nin dokunmatik hassasiyetini karşılaştırırsan tabi dokunmatigi kötü olur adam diyoki asus zenfone 5 general mobile discovery 1 işte prinhanın 600 700tllik cihaz segmentinde gayet dokunmatik hassasiyeti iyi diyor sen gitmissiin 2500milyarlık iphone 6s le karşılaştırıyorsun dokunmatik hassasiyetini şimdi diyecem iphone 6s in dokunmatik hassasiyetide lg g2 g3 den iyi diyecem güldürme beni iphone de kimmiş diyecen bu arada *** not düşeyim iphone 6s herkezin bildigi gibi piyasaya çıkmadı ben örnek verdim

Yönetici tarafından düzenlendi:
Luck Star

Luck Star

Üye
Yok bu arkadaşın yazdıklarını görmezden geliyorum artık. iphone felan yazmadım bile daha :D ayrıca Asusun dokunmatikleri çok iyi kardeşimde memopad 7 var sadece 300 lira fiyatı var dokunmatik çok iyi. ;)

Engelle butonu ne güzelmiş ya mesaj penceresi boş gözüküyor. :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Apple ait değil biliyorum. Apple ürünleri orda üretimi yada parça birleşimi orda oluyor. Moto g ye gelince google destekli bir firma tabiki o cihazın alması lazım. Ben normal bir cihazdan bahsediyorum
kardeşim aynı şeyi bende söyledim luck stara dedimki iphone bile parçaları çinde yaptırıp montajı abd de yapıp made in usa yazıyor arkaya dedim adam yok öyle şey mi olur lg nin koca fabrikası üst düzey zeka ıq su 180 olan mühendisleri olan fabrikasında vidalarına kadar üretim yapıyor korede diyor iphonede aynı şekilde abd de yapıyor üretimini diyor ya *** bi mantık kullan zeka kullan lg g2 1200tl demi korede adam cihazı ürettikleri muhendislere yapıcılara tasarlayanlara 5 milyar verdigini düşün kişi başına milli gelir 70 80 bin orda yıllık adam o fabrikada çalışacak adamlaramı para yetiştirecek yoksa kendinimi gecindirecek ama çinde öyle değil çinde ucuz iş gücü var adam yaptırıyo parçaları korede montajlama yapıyor made in kore yazıyor olay bitiyo
Nexus4 neredeyse 4 yıl oldu hala güncelleme alıyor.

Elbet vardır sebebi ancak söylemiyorum. Sizin sorununuz maddiyat herhalde ancak beni ilgilendirmez bu. Lg ürünleri pahalı değil fiyatına göre kaliteli ve performanslidir. İthalatçı garanti diye bir şey yok benim gözümde onlar diken üstünde yürümeyi kabullenmiş insanlardır. Rom atarken ekrandaki lcd digitzeri yaktım gittim garantiye 700liralik değişimi ücretsiz yaptı. Üst yorumlara bak çocuk demiş ki cihazda sorun olmadığı halde telpa ya gittim cihazı yenilemek için hiç bir şey demeden yenisini verdiler diye :D ya 50liralik usb portunu değişmeyen, kullanıcı hatasıdır diyen telpa bunu yapar mı? Ayrıca arkadaşım telpa da staj yapıyor ben de lg de yapıyorum bilgim olmasa yorum yapmayacağım ama sizi bilgilendirmek istediğimden bu konu bukadar uzadı.
bak ama belgeleri atarım kalırsın öyle ekmek kuran nimet çarpsın diyorum cihazı 2 .el aldım çok ucuza almıştım eliteyi telpaya dedim bi göndereyim belki sıfırlarlar dedim aklına ne geldiyse sorun olarak yazdım fakat sorun yoktu kagıtlarıda duruyor ya adamlar kasa on ekran dokunmatik anakart kameralar güç tuşu ve kablosu ses kısma açma bordunu değiştirdiler resmen sıfırladılar cihazı

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar cihazda kasma donma gibi bir durum söz konusu değil video sonunda ayni kişi bunun sorun olmadığını kendisinin tam basmadigini söylüyor bence artik bırakın cihazı kullanmadan çamur atmayı
Samsung galaxy e cihazına laf atin 1200-1300 fiyat var ayni donanım ve yazılım güncellemesi de yok şuan
Gelmiş burada google ile yapılmış bir is birliğine çamur atmaya çalışıyorsunuz
Herhalde sizlerin güncelleme konusunda sikintiniz var ve bu cihaz çıkınca kiskandiniz başka açıklaması olamaz

Ben cihazı çıktığı günden beri takip ediyorum cevremden de bir çok kişiye aldirdim hepsi memnun

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
işine gelmeyince engelle butonuna bas kaç güzel huy valla demekki lg sana fazladan stajda para veriyor ki reklamını yapa yapa öküz ettin lg yi ama icraat yok lg de kullandım çünkü gelmiş bana lg yi anlatıyo konuyu kapatıyorum özür diliyorum hakknı helal et diyorum kalbini kırmak tartışmak istemiyorum adam hala çoçuk çolukla uğraşıyomda böyle de şöylede diyor sen çoluk çoçuksuz mantıksız mantıksız ezbere yorum atıyorsun sanki kullanmış gibi dokunmatigi kötü hassasiyetti iyi değil hızı kötü diyor bu arkadaş çamur attı izi kaldı diğer arkadaşlar bu forumda gezerken ana 4g nin böyle sorunları varmış diyo o ona yayıyo bu buna yayıyo sonra 4g kötü oluyor

0MG90

0MG90

Üye
Gm rekabet istese kendi cihazını üretirdi. Yillardir piyasada var halen çindeki üretilmiş hazır cihazı alıp marka basıyor. Hadi onu yaptın bari güncelleme ver veya garanti bakımından güvencesi olsun değil mi?

Gm nin tek rekabeti fiyatı, o kadar ucuza satıyor ki insanlar dusunemeden alıyım ne olacak ki diyor ki bende öyle bir hataya düşüp kardeşime 4g modelini alacaktım ancak dokunmatik sorunu ve kasma mevcut olduğunu gördüm. Bunu yazdığımda herkes lg ye saldırmaya başladı ne alakası var ise sonra elite konuya katıldı falan filan. Ancak 700lira küçümsencek bir para değil. 700 lira verip 1 sene kullanacagina 1000-1500 ver 3-4 sene rahat rahat kullan. Ucuz olur donanım ona göre olur anlarım da dokunmatik kalitesi sorunu beni aşırı derecede şaşırttı. Ne bildirim çubuğu iniyor yukardan ne de tek seferde tıklayabilirsiniz bir şeye.
O zaman bu Google'ın sorunu. Kendisi ürettirmiyor mu sonuçta? GM sadece arka kapak ve batarya değiştiriyor diye biliyorum.
Bende olsam bunu almam. Bi yarı fiyat daha eklerim -ki ekledim- daha uzun süre götürecek cihaz alırım. Örn: Z2.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaşlar cihazda kasma donma gibi bir durum söz konusu değil video sonunda ayni kişi bunun sorun olmadığını kendisinin tam basmadigini söylüyor bence artik bırakın cihazı kullanmadan çamur atmayı
Samsung galaxy e cihazına laf atin 1200-1300 fiyat var ayni donanım ve yazılım güncellemesi de yok şuan
Herhalde sizlerin güncelleme konusunda sikintiniz var ve bu cihaz çıkınca kiskandiniz başka açıklaması olamaz

Ben cihazı çıktığı günden beri takip ediyorum cevremden de bir çok kişiye aldirdim hepsi memnun

Zamanın varsa facebooktaki nexus kullanıcıları gurubuna bekliyorum. Satın alan arkadaşlar var hem resimli hem videolu inceleme var. YouTube' daki adam evet ben basmadım diyor ancak başka cihazlarda da test yapılıyor neden kimsede öyle sorun çıkmıyor. Ancak facebook gurubundaki arkadaş bildiğin ekrana bastırarak kullanıyor sonuç yine aynı .

buyur gel sonra konuşalım videolar az aşağıda sayfanın .

Link :

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye

helal kardeşim aynı şeyleri 5 10 kişi luck stara karşı konuşuyoruz adam şimdide işine gelmedi engelle butonuna çökmüş ambesil insanların bu forumda olması beni üzüyor şahsen adam ezbere konuşuyor lg de bi staj görüyo ya rüyalarına kadar girmiş yok yüzyüze teknisyenle sorunu hallediyormussunda yok yapıyormussunda külliyen yalan ya şahit getirim belgeler var fotograflarını göstereyim diyorum iyiki engelle butonu varmış diyip kaçıp gidiyo aynısını bende dedim adam sorun yok diyor hızı iyi kendi segmentinde diyor bu gidiyor note 4 ün yazılımı ve donanımı ile g4 ün felan donanımı ve yazılımı ile 4g

Luck Star

Luck Star

Üye
O zaman bu Google'ın sorunu. Kendisi ürettirmiyor mu sonuçta? GM sadece arka kapak ve batarya değiştiriyor diye biliyorum.
Bende olsam bunu almam. Bi yarı fiyat daha eklerim -ki ekledim- daha uzun süre götürecek cihaz alırım. Örn: Z2.

Kesinlikle haklısın bunu GM üretmiyor ben cihaz hakkında kasıyor ve dokunmatik kötü diye yorum yaptım bazıları sırf profilimde LG G2 ve G3 yazıyor diye lg sanki çok mu iyi diyerek tartışma başlattı.

Bu cihazı Google üretiyor böyle donanıma , böyle yazılım ile Android'in en saf haliyle kasıyor ise ben de daha bir şey demiyorum zaten. Yapılması gerekenin senin yaptığın gibi azcık daha fazla verip düzgün bir cihaz almak olduğunu söyledim. Yine bana saldırdılar ancak ben haklı olduğumu düşünüyorum . Görünen köy kılavuz istemez. Sadece cihazın sorunları bir yana bir de GM'nin teknik servisi olan Telpa sorunu var .Alana geçmiş olsun şimdiden.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende inceledim videosunu öyle bir sıkıntı yoktu. Elbette 1-2 tane çıkabilir sende o çıkanı görmüşsün burda yerden yere vuruyorsun. Düşün bi koskoca google öyle bir telefon yapabilir mi? Bu cihazında fiyatında bunun üstüne tanımam suç atmayın. Tabi Gm ye har vurup harman savurunuyoz..

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende inceledim videosunu öyle bir sıkıntı yoktu. Elbette 1-2 tane çıkabilir sende o çıkanı görmüşsün burda yerden yere vuruyorsun. Düşün bi koskoca google öyle bir telefon yapabilir mi? Bu cihazında fiyatında bunun üstüne tanımam suç atmayın. Tabi Gm ye har vurup harman savurunuyoz..

Youtube'da 2 incelemede , nexus gurubunda ise 1 kişi dokunmatikte sorun olduğunu söylüyor , kasma olduğunu da söylüyorlar daha ne yapalım ne dersek diyelim inanmayacaksınız keyfiniz bilir. Emin olun birinin kötülüğünü istesem gidin alın derim , sizin için bu kadar dil döktüm ama nafile.

Buğra

Buğra

Admin
Başka forumlarda da var 800 daha ekle xperia z2 al vs tarzında
Adamın ekleyecek parası olsa bu cihazı almaz zaten
Xperia Z 2 de. Kasa açıklığı lens kayması yan kapakların kendi kendine açılması
Çok aşırı ısınma

Z3 de pembe kamera sorunu kronik

Luck Star

Luck Star

Üye
ekşisözlük'ten alıntıdır.
bugün bazı sorunlarını farketmeye başladığım cihaz: (gözlemler yalnızca bir telefon üzerinde yapılmıştır.)
-kablosuz ağ bağlantısında anlık kopmalar yaşanıyor. bu esnada cihaz anlık olarak 3g'ye geçtiğinden birkaç bayt veya kilobayt transfer edildiği için, ön ödemeli hat kullanıyorsanız ekranınız "internet paketinizde şu kadar mb kaldı" cinsinden bildirimlerle dolabiliyor.
-ekran dokunmatiği sapıtmaya başladı. önce sağ alt taraf, şimdi de sol alt tarafta zaman zaman dokunmayı algılamayan bölümler var. klavye kullanırken farkettim. 3'üncü gününde ölmeye başladı zannımca.

edit: her iki sorun için de gm asistan üzerinden yaptığım hata bildirimlerine gönderdikleri yanıt, "fabrika ayarlarına döndürün, düzelir." şeklinde oldu. dedikleri gibi yaptım, gözlemliyorum bakalım yine aynı sıkıntıları yaşatacak mı..
Çok aşırı ısınma

Bu söylediklerin her birinde çıkmıyor , çıksa da garanti değişim yapıyor hatırlatırım.Kronik sorunların çözümü var ancak kalıcı soruna çözüm yok.

Buğra

Buğra

Admin
O zaman GM de de her cihazda sorun çıkıyor çıkacak diyemezsiniz

Cevremde alan kişiler çok memnun cihazdan hic bir sorun olmadı ?

Luck Star

Luck Star

Üye
O zaman GM de de her cihazda sorun çıkıyor çıkacak diyemezsiniz

Cevremde alan kişiler çok memnun cihazdan hic bir sorun olmadı ?

Nedense bizim çevrede alanların hepsinde sorun var örneğin günde 1 saat kullanan kişinin 3 kere usb portu bozulması ve her seferinde kullanıcı hatası demesi gibi.

Buğra

Buğra

Admin
Nedense bizim çevrede alanların hepsinde sorun var örneğin günde 1 saat kullanan kişinin 3 kere usb portu bozulması ve her seferinde kullanıcı hatası demesi gibi.
Gm4g için konuşuyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Gm4g için konuşuyorum

Gm 4g sorunlarını zaten tartıştık ayrıca gm 4g yi google üretiyor topu gm ye atıyor onu karıştırmasak bile GM nin her cihazında yine sorunlar var ve teknik servisi her soruna kullanıcı hatası diyor.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Çok aşırı ısınma

onları dile getirmezler kardeşim 2500tl lik note 4 de açıklıgı felan dile getirmezler çok iyi harika mühendisleri ıq su 190 olan mühendisler çalışıyor ya hani fabrikalarında onların zihninde sadece rüyaları ve zihninde
Gm4g için konuşuyorum
neyse buğra boşver *** ben muhatap oldum seviyesine düştüm sen düşme boşver onlar htc lg samsunglarıyla mutlu mesut yaşasınlar boşver gm benim babamın oglunun değil fakat ben tüm fabrikaları eleştiririm bi eksigi gedigi varmı diye ben gm fanboyu değil aslında nokia lumia sybian fanboyuyum fakat iyiye iyi kötüye kötü derim laf anlatamazsın sen bunlara boşver gm kötü şöyle böyle derler sonra 1 saat geçer aradan niye biz ülkemizde telefon üretecek nitelik varken üretemiyoz diye forumdonanım haberdeki üyeler gibi konu açarlar general mobile discovery model cihazını 600 700 tlden satmasaydı emin ol zenfone 5 ler 800 900 tl idi şuanda onu baz alarak rekabet amacıyla prinha casper asus gibi firmalarda o seviyelerde cihaza o civarda fiyat koydular bu şekilde rekabet oluştu
tabi moto g yide unutmamak lazım daha çoookk sömürülürdünüz samsung gibi adam 4g nin donanımındaki telefona 1200tl istiyoı

Luck Star

Luck Star

Üye

Üst Alt