Haber Android One, General Mobile ile Türkiye’de

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Lick star tamam kore daha kaliteli he tamam korede gram parcasi uretilmiyor cihazlarin adam gidiyo cindeki fabrikalara yaptiriyor adam koreye gettiriyo o parcalari montajini yapiyo onu bende yaparim 2 vida tutturacan bulmaca gibi hepsini toplayacan sonra arkayada yazi yaziyo made in korea diye kore mali oluyo apple bile cinde uretip parcalari gidiyo abde getiriyo montaj yapiyo made in usa yaziyo olay bitiyi amerikan mali oluyo

Luck Star

Luck Star

Üye
Lick star tamam kore daha kaliteli he tamam korede gram parcasi uretilmiyor cihazlarin adam gidiyo cindeki fabrikalara yaptiriyor adam koreye gettiriyo o parcalari montajini yapiyo onu bende yaparim 2 vida tutturacan bulmaca gibi hepsini toplayacan sonra arkayada yazi yaziyo made in korea diye kore mali oluyo apple bile cinde uretip parcalari gidiyo abde getiriyo montaj yapiyo made in usa yaziyo olay bitiyi amerikan mali oluyo

Bunu dememeliydin :D aç fabrikalarına bak samsung ve lg nin fabrikası nerde diye :bann:

byAndroid

byAndroid

Üye
Sonuçta gm üretmiyor sadece yazılım işi onda gionee nin telefonlarını alıyor arkaya yada öne Gm yapıştırıyor ve geçiyor. Bence en tutulan model discovery idi. Ondan sonrası yalan oldu. Baya önce okuduğum haberde 1.5 Milyon satmış. Disco 1 den sonra cihazlar iyi değil bence. 2 hiç tutulmadı zaten ısınıyor dediler Kamera kötü dediler yazılım kasıyor dediler. Belki düzelmiş tir. Elite güzel snapdragon ile geldi. Air da güzel yanı ilginç cihazları getiriyorlar hep

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Turkiyede general mobike elite amerikada blu hindistanda nepalda nijeryada endonezyada cinde hint ulkelerinde gionee elife e7 adiyla satiliyor dedigin gibi vok az satiliyor kardesim aynen ondan cinin ilk ticarette payi ilk 10 a giren sirket konumuna geldi haklisin tamam lg turkiye yaz bakayim faceye adam demiski jellybeanda sorunuvolan varmi kitkatla bu sorunu giderdik hala sorununuz varmi yazmis adamlar resmen kufretmedigi kalmis lg turkiyrpeye bende kullandim kardes en kotusunden isiniyo onu bari inkar etme nexus 4 kullandim oda acayip isiniyordu facede galeride gezerken isiniyor ya

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim bildiğim şeyleri bana anlatıyorsun şuan, bu forumda takılan biri zaten yazdıklarını bilir. Çin malı ile Güney Kore malını bir tutamazsın kesinlikle. apple çinde üretilebilir ancak apple ile gm aynı kalitede mi bi ona bak . Azıcık araştır bu kadar bilinçsizce yorum yapmana üzüldüm. LG G2 ile Elite bir tutmana dahi üzüldüm. Sorunlar her telefonda vardır hepsi sana denk gelmiştir bu beni ilgilendirmez. Kullanıyorum ve sorunum yok ve bir çok kişide de sorun yok. Sorun olduğunda da garanti ücretsiz değişim yapıyor. He bunu gm de yapıyorsa bana onu söyle. Boş yere tartışmaya gerek yok.

Sonuçta gm üretmiyor sadece yazılım işi onda gionee nin telefonlarını alıyor arkaya yada öne Gm yapıştırıyor ve geçiyor. Bence en tutulan model discovery idi. Ondan sonrası yalan oldu. Baya önce okuduğum haberde 1.5 Milyon satmış. Disco 1 den sonra cihazlar iyi değil bence. 2 hiç tutulmadı zaten ısınıyor dediler Kamera kötü dediler yazılım kasıyor dediler. Belki düzelmiş tir. Elite güzel snapdragon ile geldi. Air da güzel yanı ilginç cihazları getiriyorlar hep
GmD ile piyasayı vurmuştu zaten. Elite özelliklerine göre güzel geliyor ancak ben sevmedim ayrıca o donanıma sahip bir telefona Lolipop 5.1 çıktığında daha yeni kitkat yazılımını verdi..

Şu GM 4G android ile güvenceye alınmasa konuya bile bakmazdım da neyse..

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Lucky star kardesim sende bi googleye general mobile fabrika yaz adamin yaptigi yatiriima arsaya fabrikanin genisligine bak o fabrika istanbukdami bursadami biyerdeydi o civarlarda simdi orda general mobike fabrikasi var diye general mobike cidden o parcalrin tumunu uretiyormu adamlar oraya sistemini kurmus adamda kendi diyo zaten yurtdisindan tum fabrikalarin yaptigi gibi biz parcalari cinden getiriyoruz burda montaj yapiyoruz diyo muzaffer golcu kendi agziyla o koca fabrikalar sadece mintaj arge ekibi kutu icerigi tasarim uretmek icin cinde yapiliyor tum parcalar simdi abd de kisi basina dusen milli gelir 70 80 milyar yillik o adam o ulkede nasik yaptirsin parcalari degmez adama zaten verecek 3 4 milyar parcalari asarlayan yapa ureten kisiye ac kisi calisacak bide hangi birine para yetistirsin kaca satsin napsin nasil ciksin bu isde bakiyolar cinde ucuz is var fabrika bollugu var rekabet fabrikalar kurumlar var buyuk markalr onlara yoneliyor
Tamam kardes sen haklisin tamam dofru lg nin korede koca fabrikasi var orda adamlarin ust duzey muhendisleri var hepsine aylik 15 milyar para veriyo orda 8 bin muhendis calisiyor hepsi lg telefon iretiyor tasarliyor hic cine bagimli degil tama haklisin

Luck Star

Luck Star

Üye
GM nin fabrikasından bizene ki malzeme kalitesi ortada zaten neden boş yere konu açıyorsun şimdi. LG nin fabrikası Güney Korede ve adamlar yazılımdan tut vidasına kadar kendi üretiyor.

Telefon ayrı marka, başka ülkede birleştir, yazılım desteği verme sonrada sorun çıkınca kullanıcı hatası de türünden bir şey değil anladın mı ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Ben eliteyi 2.el aldim aldigimda hicbir sorunu yktu ben gene bi sansimi deneyeyim belki telpaya sifirlatirim dedim cihazi abuk sabuk sorun yazdim ama hicbir sorun yktu kuran carpsin adamlar gikini cikarmadan bahane bulmadan sifirladi cihazi eliteyi 16 martta degisim yapilmisti 2 aylik cihaz suan ben hakisizim kardes dogru lg gpye telefonu bi gonderiyorsun adam 15 gune anca yapip veriyo telpa ise tek bir onarim merkezi olmasina ragmen adam 1 saat onarim suresi veriyo istanbikda ve vip servis formuyka 5 gunde yapip gonderiyo benim cihazi 4 gunde bana gelmisti etab4 var kardesimin annem youtbubeden yemek tariflerine bakiyordu soketine iyice zoelamis soketin ta icindeki parca kirilmis tablet rootluydu acilmiyordu sarjida bitmisti tabi unrootta yapamamistim bilgisayarciya gosterdim 20 liraya yaparim dedi garanti disi olur garantiye gonderirsen dedi 50 lira isterler muhtemel dedi biz okulla garantiye gonderdik knlar gonderiyormus telpaya gonderdiler 0 tl odeyip sorunsuz bir tablet sahibi olduk
Karxesim tamam sen haklisin dogru tamam lg korede uretiliyor youtubeye yaz bakayim shifdelete deki adam gitmis cine iphone parcalsri ureten fabrikaya gitmis bak arastir bari oyle yorum at kardes google ve general mobile ortaklasip foxxconda uretiyor parcalsrida montajida made in cin taziyo sonra arkaya niye lg ve google biraraya gedi nexus 4 u foxxcona yaptirdi ve neden arka kapaginda made in kore var cunku foxxconda urettirdi parcalsri kore lg fabrikasi parcalari getittirdi montajlama yapti made n kore oldu

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben eliteyi 2.el aldim aldigimda hicbir sorunu yktu ben gene bi sansimi deneyeyim belki telpaya sifirlatirim dedim cihazi abuk sabuk sorun yazdim ama hicbir sorun yktu kuran carpsin adamlar gikini cikarmadan bahane bulmadan sifirladi cihazi eliteyi 16 martta degisim yapilmisti 2 aylik cihaz suan ben hakisizim kardes dogru lg gpye telefonu bi gonderiyorsun adam 15 gune anca yapip veriyo telpa ise tek bir onarim merkezi olmasina ragmen adam 1 saat onarim suresi veriyo istanbikda ve vip servis formuyka 5 gunde yapip gonderiyo benim cihazi 4 gunde bana gelmisti etab4 var kardesimin annem youtbubeden yemek tariflerine bakiyordu soketine iyice zoelamis soketin ta icindeki parca kirilmis tablet rootluydu acilmiyordu sarjida bitmisti tabi unrootta yapamamistim bilgisayarciya gosterdim 20 liraya yaparim dedi garanti disi olur garantiye gonderirsen dedi 50 lira isterler muhtemel dedi biz okulla garantiye gonderdik knlar gonderiyormus telpaya gonderdiler 0 tl odeyip sorunsuz bir tablet sahibi olduk

Yalan söylüyorsun sürekli daha fazla yorum yapma lütfen.

LG servisinde anında karşlıklı tamir yapılıyor . Teknisyen ile aynı masada oturup sorunu hallediyor. Bu kadar sallanır da senin kadar sallayanını ilk defa görüyorum :D

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Kardes tamam ben yalanciyim kotuyum tama kardesim sen haklisin 4 5 tane sahit getirip olayi cozerdikte fazla uzatmayalim tamam kuran carpsin diyom ben 500 600 liralik ihaz icin yalan soylemem batsin lgsi generali tamam sen hakkini helal herkez biliyor zaten ne oldugnu
Pcye gecince ben deliklerle konusacam uzatalim diyorsan belgelerle videolarla

Luck Star

Luck Star

Üye
Kardes tamam ben yalanciyim kotuyum tama kardesim sen haklisin 4 5 tane sahit getirip olayi cozerdikte fazla uzatmayalim tamam kuran carpsin diyom ben 500 600 liralik ihaz icin yalan soylemem batsin lgsi generali tamam sen hakkini helal herkez biliyor zaten ne oldugnu

Merak etme herkes Gm yi biliyor :)

Senin söylediğini tartışıyoruz grupta :)

LG garantisine gitmesem , LG Türkiye merkez yetkili serviste stajım olmasa , arkadaşımın telpda staj yapmış olması olmasa inanırım ama göz göre göre yalan söyledin daha fazla konuşmana gerek yok.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
tm kardes ben yalanciyim dogru
Sen eline lg yi alir ekrana dokunmaya kiyamadan kullanip discoveryi eline alir yumruk ata ata kullanirsan ben yalanci durumuna duserim dogru ben yalamciyim
Cok tanidim var diyorum s4 u alip cok nazik kullanipta discovery alip yumruk ata ata kullanan diyorum bastandor yorumlarimi okumuyorsunki dogru durust
Cunku s4 ferrari alinmasi guc discovery ise serce bozulsa bike alirim zihniyeti var bizim turklerde

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaşlar bir arkadaşımın yakını cihazı almış , dokunmatik hassasiyeti iyi değil dedi. Arada kasma yapıyormuş. Birazcık kalın ve otg desteği yokmuş bilginize...
Ayrıca hali hazırda Nexus4 bile daha iyi .3 yıl oldu hala güncelleme geliyor donanımı da daha iyi..

Luck Star

Luck Star

Üye
Facebooktaki nexus kullancıları grubu linki :

kastığını kantılayan videoyu izlemek için gruba girmeniz lazım video linki :

Adminler şu çocuğu gruptan uzaklaştırsa iyi olacak yaş seviyesini belli etti hemen.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
yaş seviyem 5 çünkü senin yaş seviyenle eşit olup ortak bi nokta bulmaya çalışıyorum şuan yeğen
içerik görüntülenmiyor ne iş facebook

Luck Star

Luck Star

Üye
Gruba girmeden görüntüleyemezsin okuman olsa anlardın.
Okuma yazman olmaması normal 5 yaşında olduğundan dolayı.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
nexus grubu gözüküyor kastıgını kanıtlayan videoya erişilemiyor diyo lg devam övmeye devam nexusa yönlendir milleti kuran çarpsın 2 3 kere nexus 4 aldım sattım kullandım acaba cihazlarda bi sorun varmı diye hepsimi ısınır arkadaş jellye çevirdim ısınıyor lolipop da kitkatta ısınıyor kafayı yiyecektim onu satıp lg g2 aldım oda ısınıyor du stajcı arkadaşa lg fazladan para veriyo galiba
Luck Star tamam kardeşim sen haklısın ben haksızım yazdıklarım hep yalan yanlış araştıran bilen bana hak verir tartışmaya girmek istemiyordur tamam sen haklısın sana lg telefonlarnla ve staj yaptıgın lg ofisinle mutluluklar dilerim hakkını helal et özür diliyorum 600 700 tl lik telefonlar için kalbini kırmak istemiyorum dahada yazmayacam hakkını helal et kırıldıysan özür diliyorum bidahada tecrübeli kişilerin yorum attıgı sayfalara konulara yorum atacam çünkü cahillerle sidik yarışına girilmiyo laf anlatacam diye kafan ..... neyse fazla uzattım
okuma yazma demissinde allah rızası için nexus 4 5 serisi cihaz gruplarında gm 4g nin ne işi var

Luck Star

Luck Star

Üye
nexus grubu gözüküyor kastıgını kanıtlayan videoya erişilemiyor diyo lg devam övmeye devam nexusa yönlendir milleti kuran çarpsın 2 3 kere nexus 4 aldım sattım kullandım acaba cihazlarda bi sorun varmı diye hepsimi ısınır arkadaş jellye çevirdim ısınıyor lolipop da kitkatta ısınıyor kafayı yiyecektim onu satıp lg g2 aldım oda ısınıyor du stajcı arkadaşa lg fazladan para veriyo galiba

Dünyadaki telefonlardaki sorunların tamamı da seni biliyor bilir misin :D

Gruba katıl sonra görürsün daha nasıl anlatıyım bilmiyorum :D yazdığım yazıyı çarşamba hocana göster o anlatır daha fazla uğraşamıycam.

okuma yazma demissinde allah rızası için nexus 4 5 serisi cihaz gruplarında gm 4g nin ne işi var

Android One ne demek bide bilsen keşke :D

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
seninde okuma yazman yok işte yaşın 5 o seviyeye iniyorum bende yazdıgım yorumları okumadan ezbere konuşuyorsun
neyse hakkını helal et kardeş özür dilerim tamam

Luck Star

Luck Star

Üye
Dakika 9:26 açın izleyin.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gruptaki videoyu izleseniz anlarsınız kastığını ve dokunmatik hassasiyetinin berbat olduğunu...

Üst Alt