Android neden symbian gibi geç açılıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
sırayla hele androidi az daha halledelim açılışınıda gelecez daha açılışı yapmadık şaka bir yana açılışı hızlandırmak en son iş bak windows 8 hızlı açılıyor ama windows çıkalı kaç sene oldu hem yine windows 8 kadar bekletiyor
Windows 8 hızlı açılıyor diyorsan Ubuntu'ya bir göz at derim :D Ubuntu windowsun yanında yıldırım gibi çalışıyor mübarek :D

efeler12

efeler12

Üye
symbian eskiden anna zamanında hızlı açılıyordu ne zaman belle geldi android çakması bir sistem oldu açılış süresini bile androide benzettiler

Ali58_58

Ali58_58

Üye
lazye

lazye

Üye
bi kere symbianla android açılışları asla karşılaştırılamaz çünkü, symbian ondan çok daha hızlı açılır...

Türe

Türe

Üye
bi kere symbianla android açılışları asla karşılaştırılamaz çünkü, symbian ondan çok daha hızlı açılır...

:kop2:

- - - Eklendi - - -

Hızlı açılması sistemin gücünü göstermez. :oke:

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Metin MF

Metin MF

Üye
603'e cfw çaktım 12 saniyede açılıyor

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Benim Huawei 5snyede açılıyor

MrExpert

MrExpert

Üye
Akıllı. Telefonlarda aynı pcler gibi İOS te çok hızlı açılmıyor androidde symbianda. Çünkü onların dosyaları okuduğu hafıza çipleri nekadar hızlı olursa onlarda okadar hızlı açılır eğer telefonlara SSD hızında hafıza çipi taksalar tıp ssd diski olan pcler gibi 3-4 snde açılır.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
Akıllı. Telefonlarda aynı pcler gibi İOS te çok hızlı açılmıyor androidde symbianda. Çünkü onların dosyaları okuduğu hafıza çipleri nekadar hızlı olursa onlarda okadar hızlı açılır eğer telefonlara SSD hızında hafıza çipi taksalar tıp ssd diski olan pcler gibi 3-4 snde açılır.

ssd hdd takılamayacağına göre :ehe ama ileride mikro hdd yapar bu gevurun tohumları :evet: :kop2:

- - - Eklendi - - -

benimki işletim sistemleri menüsünü geçtikten sonra 10 saniyede açılıyor :islik:

windows 7 ise 25 sn :zzz:

şükret be benim pc 1-2 dakika içinde açılıyor :ağlarım: telefon desen seninki gibi 25-30 sn'de açılıyor :evet: bence açılma süresinden ziyade işletim sisteminin özellikleri önemli hatırlayın nokia s60 cihazları mutlu olun :ehe

Dumbledore

Dumbledore

Üye
15-20 saniye geç açılsa ne olacak ki :) Keyfini çıkarın android telefonlarınızın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt