Android müzik ayarları hiçbir yerde bulamadım ve kırdırmak mı gerekiyor cihazı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

Üye
buyur ama S2 de belki çalışmayabilir veya uygun kernel gerektirebilir

digitalb

Üye
Miksing basic diye bir apk var player onu indir ihtiyaca cevap verir google play de var üye olll

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
kernel nedir? s plus a da olmadi

FeC!

Üye
Siyah kernel var bende olur mu ki

- - - Eklendi - - -

Siyah v3.3.1 de çalışmadı

PriZm

Üye
Siyah kernel var bende olur mu ki

- - - Eklendi - - -

Siyah v3.3.1 de çalışmadı
kernelin voodoo color ve voodoo sound desteklemesi lazım
biraz bekle voodoo sound programının plus versiyonunu bulacağım,onda kendisinden gerekli driverlar varmış

Arkadas S3 aldigimda canimi sIkan tek sey vardi o da muzik simdi poweramp i aldim sooon derece memnunum ama bas siddetine göre titresim olayini kapayamadim:confused:

sorunu anlamadım?

Simdi kardes bastan anlatiyim ben playerpro kullaniyordum ve bi eklentisi vardi DSM gibi bisey (yanlis hatirliyoda olabilirim eklentinin ismini) onu indirdim ve muzik dinlerken muzigin siddetine göre titriyodu telefon eklentiyi kaldirdim sorun kalmadi.simdi poweramp yukledim dun sorun yoktu ama bugun muzigi actigimda sesi yukselttikce titresim de ona göre siddetleniyor.BASlarda daha belirgin gümbûr gümbür titriyo telefon sanki 1000lik JBL subwoofer bagli mubarek

Simdi tekrar propasyer ve DSP eklentisini indiriyorum ordan kapatip uygulamayi silip tekrar deneyecem

[/IMG]

Bu en alttaki native effect ??

Titresim konusunda yardim edebilecek varmi

FeC!

Üye
Zahmet edip aradıgın icin tesekkurler usta O zaman 1.63 doları gozden cıkarmak lazım Ama vernem ki o parayı. Zaten telefonu bi sene kullanmicam.

Boşuna indirmeyin açıklamayı okuyun

PriZm

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...