kernelin voodoo color ve voodoo sound desteklemesi lazım
biraz bekle voodoo sound programının plus versiyonunu bulacağım,onda kendisinden gerekli driverlar varmış
Arkadas S3 aldigimda canimi sIkan tek sey vardi o da muzik simdi poweramp i aldim sooon derece memnunum ama bas siddetine göre titresim olayini kapayamadim:confused:
Arkadas S3 aldigimda canimi sIkan tek sey vardi o da muzik simdi poweramp i aldim sooon derece memnunum ama bas siddetine göre titresim olayini kapayamadim:confused:
Simdi kardes bastan anlatiyim ben playerpro kullaniyordum ve bi eklentisi vardi DSM gibi bisey (yanlis hatirliyoda olabilirim eklentinin ismini) onu indirdim ve muzik dinlerken muzigin siddetine göre titriyodu telefon eklentiyi kaldirdim sorun kalmadi.simdi poweramp yukledim dun sorun yoktu ama bugun muzigi actigimda sesi yukselttikce titresim de ona göre siddetleniyor.BASlarda daha belirgin gümbûr gümbür titriyo telefon sanki 1000lik JBL subwoofer bagli mubarek
kernelin voodoo color ve voodoo sound desteklemesi lazım
biraz bekle voodoo sound programının plus versiyonunu bulacağım,onda kendisinden gerekli driverlar varmış
Aradım bulamadım ayrıca sende programın markette görünmemesinin nedeni program sadece
Wolfson WM8994 ses kartı ile çalışıyormuş ve bu kart S2 de yok yani dolayısıyla s2 ile uyumsuz
Ss de en altta görunen sekme ye tikladiginda app lar cikiyor karsina isaretleyerek veya isareti kaldirarak program veya oyunun bu özelligi kullanmasina izin verebiliyosun.bende poweramp isaretliydi ve ses siddetine göre titresim de devreye giriyordu.mesela oyunlarda (tabi oyun destekliyosa) bu özelligi actiginda bazi durumlarda titriyor telefon.. örn.PS de araba yarisi yapiosun kaza yapinca konsolun titredigi gibi.Not.her uygulama bu özelligi desteklemeyebilir!!
Ss de en altta görunen sekme ye tikladiginda app lar cikiyor karsina isaretleyerek veya isareti kaldirarak program veya oyunun bu özelligi kullanmasina izin verebiliyosun.bende poweramp isaretliydi ve ses siddetine göre titresim de devreye giriyordu.mesela oyunlarda (tabi oyun destekliyosa) bu özelligi actiginda bazi durumlarda titriyor telefon.. örn.PS de araba yarisi yapiosun kaza yapinca konsolun titredigi gibi.Not.her uygulama bu özelligi desteklemeyebilir!!