Müzik çalar olarak casset player öneririm . Türkçe olarak kaset çalar diye geçiyor . Nokia 6 nın hangi modelini aldınız ? Hayırlı olsun.
Siyah 3-32 GB modeli
İkinci el aldım iki yerinde ufak tefek izler var onun dışında güzel. Kardeşimde Lenovo k note 6 var o gmG5 gibi bu iPhone gibi duruyor
Ses kalitesi şahane Dolby Atmos şahane bir deneyim sunuyor; ahizeyi bile hoparlör gibi kullanıyor, ufacık hoparlör ve ahizeyi kullanarak 5+1 gibi ses çıkarıyor helal olsun
Ama ufak tefek eksikleri de yok değil mesela böylesine güzel ses kalitesi olan bir cihazda ekolayzır olmaması kötü birde Google fotoğraf uygulamasını sevemedim Nokia kendi galeri uygulamasını geliştirse şahane olurdu. Aynı şey müzik çalar için de geçerli.
Birde bildirim seslerinde ufak bir hata var; tonlaması biraz hatalı en kısık seste bile bangır bangır bağırıyor, internette okuduğum göre yazılımsal bir sorun, bir sonraki güncelleme ile çözülür.
Yani güzel cihaz
Öneriler için teşekkürler arkadaşlar
Video oynatıcı olarak VLC ve xplayer şimdilik iyi ama memnun kalmazsam Mx playerı deneyeceğim
Müzik çalar olarak VLC gayet iyi iş görüyor ama önerilerinizi de deniyorum bakalım hangisi kazanacak
TubeMate ve videoder video indirme işlerine bakacak şimdilik; mytubedaki reklamsız arayüzü sağlama konusunda sınıfta kaldılar ama ikisi de 60 fps video indirebiliyor. Ki reklamları affettiriyor.