Android MKV Açabiliyor

büyük çözünürlüğü küçük çözünürlüğe döndürmek basit ya 1080 olarak mpeg4 e çeviriseniz ne olur ben söylim hem saatler sürer hemde boyut oranı ciddi şekilde artar , işte bu yüzden ios işi kolaylaştırmış at izle bu kadar bu belki 20 gb olmaz ama bazen çok güzel sıkıştırılmış mkv ler oluyor ama 4gb ı kıl payı geçmiş oluyor android onu bile kabul etmiyor bu noktada ios çok işe yarıyor özellikle torrentden film indirip kaliteye önem verenler için yoksa at dvd kalitesinde izle anlamayana birşey fark ettirmez. bende 32 lik 4s var atıyorum 6,7gb lık mkv ler mis gibi.

PriZm

Üye
ya şimdi burda 2 sorun var.

1.1080P-720P olarak atsan ne değişecek? video en fazla telefonun gösterebildiği çözünürlükte oynatılacak.
2. 20 gb'lık bir filmi telefona atmak bana biraz mantıksız geliyor nedense

video boyutları tamamen bitrate ile alakalı.benim telefona attığım filmlerin bitrate'i genelde 3000-5000 arası oluyor.zaten daha yüksek olursa küçücük ekranda o kalite farkı belli olmaz diye düşünüyorum.

MasteLaa

Üye
Android'in özelliği bu sanki her şeyi paylaştırmak zorunda bölmelisin

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Allok Video Splitter kullanıyorum, videoyu orjinal formatında istediğim kadar sayıya eşit olarak bölebiliyorum. Hiçbir dönüştürme işlemi kullandırtmıyorum, MKV olarak aldığım videoyu yine aynen MKV olarak çıkarttırıyorum yani orjinal video. Hiçbir kayıp olmuyor.

Ayrıca MP4'e dönüştürmek videonun boyutunu arttırmaz. İsterseniz test yapabilirim. Ekran görüntüsü de eklerim. Yalnız şuan elimde MKV video yok, internette yok gibi (128kbps).

Uruloki

Üye

at 1080p video 1280*720 çözünürlüklü ekrana anlarsın farkı

pRime.

Üye

kesinlikle katılıyorum 1080p gereksiz.

denesenize bir hazır konuşmak kolay çevirsene mkv den mpeg4e en yüksek kalitede

- - - Eklendi - - -

hayır neden 1080 atıyoruz çünkü ekran bu çözünürlüğü sıkıştırıyor ne kadar yüksek çözünürlük atarsan okadar ayrıntı alırsın tabi retina ekran veya 1280*720 gibi ekranlarda özellikle new ipad için kesinlikle zaten bir 7,8 gb lık mkv atman gerekiyor .zaten denerseniz kendiniz göreceksiniz küçültülmüş oynanmış videolarda frame düşüyor onu hiç bozmadan mkv şeklinde atmak çok daha rahat ve mantıklı .

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

denesenize bir hazır konuşmak kolay çevirsene mkv den mpeg4e en yüksek kalitede

Diyelim ki 15 GB'lık dosyayı MP4'e çevirdim ve boyutu 10 GB oldu telefon yine kabul etmiyor. Sence saçmalık değil mi? Bence bölmek çok mantıklı

Kolay yolu varken Ayfon mu alacam