Android MKV Açabiliyor

Uruloki

Üye

denemediğin açıkca belli 1080p tablette dehşet süper kailteli oluyor o çözünürlük ve ekran boyutuyla

61semih

Üye
farkettiysen sözlerim telefon içindi
fakat tablettede 720p gayet yeterli olur
tablette denemedim fakat dediklerimin arkasındayım.bukadar az farka dikkat eden kişiler telefonda tablette izlemek yerine tv de sinama sistemi ile izler.
internetten 10gb film çekip telefonda izlemek mi tv de izlemekmi...

Ben nokia c7 kullanırken mkv açamıyordum ama xperiam açıyor süper birsey

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beni Android içeren üst seviye telefonlardan iyice soğuttunuz Artık pahalı telefon alacaksam sadece iPhone düşünüyorum, Android benim için bitti.

Kardeşim bilgisayarına 10-15 GB'lık filmler indirmiş. Bunları telefonda izlemek için iPhone şartmış. Öğrendiğim iyi oldu Galaxy SIII'ün bile bu konuda yeteneksiz olduğunu bilmek.

Kerim.

Üye
Telefonda bu kadar yüksek kaliteli filmler gereksiz bence

amcalu1

Üye
Affedersiniz de 4 inçlik ekrandan 9gb lik film izleyince ne zevk aliyorsunuz ben çözünürlüğün büyük olmasına gerek yok

Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O zaman neden iPhone sahipleri 10-15 GB'lık 1920x1080 çözünürlüğündeki videoları izleyebildikleri için çok seviniyorlar? Belki de haklısındır, iPhonun ekran çözünürlüğüne 1280x720 çözünürlüklü video bile fazla olabilir. O zaman gerçekten benim Android'den cayma fikrimde yanlış.

- - - Eklendi - - -

Yeni baktım da ekran çözünürlüğü 640x960 piksel olan telefonda 1920x1080 çözünürlüğünde video izlemek tamamen gereksiz. 640x960 çözünürlüğünde video en yüksek kalitesine ulaşır, daha büyük çözünürlüklü videolarda küçültme işlemi uygulandığı için ayrıntılar azalır.

Yani en yüksek verimi iPhone kullanıcıları kendi telefonlarının ekran çözünürlüğünün birebir aynısını içeren videolardan alırlar. Daha yukarısı veya aşağısı kalitenin azalmasına neden olur.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

1-1.5-2 gblik 1280x720 mkv filmler telde izlemek için ideal daha fazla fanteziye gerek yok

sen desene açıkça android yapamıyor ios yapıncada çekilmez oluyor zaten olay oda değil cihazın yeteneğinin göstergesi elbette herkes tv de izler ama hasanında dediği gibi artık evirip çevirmeden atıp izleyebiliyoruz ve tabletde özelliklede new ipad gibi yüksek çözünürlüklerde kayıpsız izlemen gerekiyor ve çokda hoş bence rahat rahat ne atarsan at açıyor ama android öylemi 4.1gb lık mkv buldun diyelim izlemek istiyorsun ilk önce 4gb ı ayıracaksın sonra 100 mb ını ekleyeceksin

- - - Eklendi - - -

herkes ayrı yorum yazmış , cihazlar gelişiyor ekran çözünürlükleri artıyor 9 gb ne gerek diyorsunuz ozaman 41 megapixelde ne gerek diye nokia da üretimi durdursun bunlar bu büyük firmaların diğer firmalara göre büyük artılarıdır 9 gb ne gerek demeyin yarın öbürgün yeni tabletler alacaksınız , şuan new ipadden örnek vereyim çözünürlüğü ; - - 2048*1536 -- siz nasıl izleyeceğinizi sanıyorsunuz yüksek çözünürlük yüksek kalite gerekiyor , e buda yüksek gb a dayanıyor yani belki iphone4s için ekran küçük diyebilirsiniz ama ios un gb kısıtlaması yok bu hem şuan hem ileriye yönelik büyük bir artı.

Mert

Üye
iPhone 4s ile mkv formatında bir buçuk saatlik bir film ne kadar şarj harcıyor?

El-CD

Üye
Abi bu nedir ya ? Herkes surekli burbirine laf sokma cabasi icinde ? Yok o bunu yapamiyo yok cozunurlugu yetmez yok sunun ustu dosya acmiyo ? Bgisayar mi bunlar beyler hayrola ?

valla 1080p de 6 saat izleyebiliyorsun hatta biraz daha fazla ama en iyi 1080p den bahsediyorum

- - - Eklendi - - -

Abi bu nedir ya ? Herkes surekli burbirine laf sokma cabasi icinde ? Yok o bunu yapamiyo yok cozunurlugu yetmez yok sunun ustu dosya acmiyo ? Bgisayar mi bunlar beyler hayrola ?
1080p bluray açması için bilgisayar olması gerekmiyorki kardeşim ayrıca laf sokmuyor kimse birbirine , burda herkes birbirini tanıyor ara sıra fişfiklemek diyelim biz ona yoksa saygızılık yapmıyor kimse birbirine .

Tepkiler: Mert

Epple

Üye
Mert' Alıntı:

Valla ben cok sasiriyorum iPhone bataryasinin video verimine. 1 saat izliyorum yuzde on gitmemis oluyo daha. Bibucuk saat %10 filan goturur zannimca.

Acaba diger telefonlarda durum nedir?

Tepkiler: Mert
"fişfiklemek"Alemsin ya.

Tepkiler: El-CD

PriZm

Üye
filmin boyutu 9-10 gb olsun.max 3.9 gb olmak üzere filmi aynı kalitede partlara bölersiniz izlersiniz.çok büyük bir sorun değil.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Uruloki

Üye

şöyle diyeyim n8 max 720p desteklediği için 720p izledim 640*360 ve 3.5inç ki tabletten daha yüksek bir ekran/piksel oranına sahip ve 720p film o ufak ve güzel gözükmez dediğin ekranda fıstık gibi oluyor o kadar piksel ufak ekrana sıkınca oluyor retina ekran gibi

Tepkiler: franzliszt

amcalu1

Üye
9 gb lik filmi indirip küçücük ekrandan izlemenin hiçbir mantığı yok benim LCD ye attığım filmler 6 gb ken süper görüntü aliyorum telefondan film izlemek cok sağlıklı değil hem radyasyonu var hem gözünün dibine tutuyorsun ne anlamı var hani o özelliği var diye övün de hem zaman kaybı hem sağlıksız

filmin boyutu 9-10 gb olsun.max 3.9 gb olmak üzere filmi aynı kalitede partlara bölersiniz izlersiniz.çok büyük bir sorun değil.
tabiki bölünürse sorun çıkmaz ama şöyle bir problem oluyor eğer mkv yi bölersen android sana şu uyarıyı basıyor bu film zarar görmüş v.b bunun üstesindende gelinebilir hemen şöyle yapıyoruz aynı kalitede tekrar filmi convert edip süresel olarak kesebiliyoruz bu seferde zamandan kaybediyoruz yani o filmi kesmek çok zaman kaybettiriyor , zaten bırakın ileriye yönelik olmasını şuan elimizde new ipad olsa 55 ekran bir samsung smart tv den yüksek pixel oranına sahip olacak , bizde bu yüzden kalite kaybedemeyiz 1920*1080bile düşük gelecektir , sonuçta sanırım bu olayı windows platformuda çözecek exfatla , exfat 4gb üstü veri alımına olanak sunana bir sistem , bu lumia serisi olur yeni htc windowslu cihazlar olabilir görücez . sonuçta ios çözmüş , isteyen yükler isteyen yüklemez ama ileride size çok lazım olacak bir ayrıntı.

PriZm

Üye

Daha geçen gün 20 gb lık avatarı mkv den mp4 e convert ettim.dediğiniz gibi çok fazla beklemedim.en fazla 1-1.5 saat.
pc nin hızına bağlı.

bu arada mx player ve bs player her türlü videoyu açıyor.hatalı olsa dahi.

MasteLaa

Üye
BS çok hoşuma gitti