Android mi ? WP mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
uygulama bakımından

umutbabaaa

Üye
wp ye 1000-1400tl para verip alabileceğin deneyimi 450tl lik maxiplus 5 de de alırsın belkide maxiplus 5 daha iyi gelir sana .D öyle düşün wp yerine bence ios veya android mi alayım diye karar ver derim

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
2 yıl götürür mü ? 1 gb ram iyi gibi

Kerim.

Kerim.

Üye
dedigim gibi cikacak oyunlarda kasma yapabilir buyuk ihtimal

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
wp ye 1000-1400tl para verip alabileceğin deneyimi 450tl lik maxiplus 5 de de alırsın belkide maxiplus 5 daha iyi gelir sana .D öyle düşün wp yerine bence ios veya android mi alayım diye karar ver derim

İyi saçmaladın. Xperia Z bile L920 stabilliğinde değil (ki gittim bugün özellikle kamerasına kadar karşılaştırdım)

- - - Eklendi - - -

Romlarla felan 2 yıl götürür. Çok oyun oynamayacaksam tabii.

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
Android Forever :)

saruman_me

saruman_me

Üye
android şu an için alınıcak en iyi sistem oyun olsun uygulama olsun çeşidi çok fazla ama sadelik olsun diyorsan sıkılmam diyorsan wp8 de kulanıla bilir l920 baya şık tlf ama yinede sen iyi bir araştır karşılaştırma videolarını izle..

marist

marist

Üye
android :trip:

Uhops

Uhops

Üye
Wp androidin önüne geçmeye başladı avrupadaki araştırmaya göre 3 sene içinde android devri bitecekmiş.

tapatalk

tapatalk

Üye
Wp androidin önüne geçmeye başladı avrupadaki araştırmaya göre 3 sene içinde android devri bitecekmiş.

http://m.shiftdelete.net/900-milyon-android-aktive-edildi-44705.html

ozellikle grafige iyi bak

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Android güven vermiyor,babasının parasına güvenen şımarık çocuk gibi,androidde donanım güçlüyse efeleniyor yoksa tırsak bişiy aslında:)

by-pegasus

Üye
en iyisi android üstüne tanımam

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
androidin şuan için windowsphone sisteminden çok ileride olduğu bir gerçek umarım wp bu konuda biraz çabuk davranır.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bence wp çünkü gelişmeye yönelik hazır stabil sistem android de ise sadece sunu diyebilirim android bu saatten sonra iflah olmaz çok virüs alıyor çok çokkkk

Kerim.

Kerim.

Üye
bence wp çünkü gelişmeye yönelik hazır stabil sistem android de ise sadece sunu diyebilirim android bu saatten sonra iflah olmaz çok virüs alıyor çok çokkkk

ya Allah askina sallayip durmayin.7aydan beri wonder kullaniyorum en az 600-700 uyg. indirdim denedim bir tane bile virus yok.bilmiyorsa. konusma kotulemeye calisma