Türe
Üye
android diyen arkadaşlar hangi telefonları kullanıyorlar onuda yazabilirlermi ?
| İLGİLİ HABER |
| İLGİLİ HABER |
Sen nokia android kullansa,samsung wp8 kullansa nokianin bi bildigi vardir android diyorum derdin herhaldeBu Milletteki Oyun Merakı Nedir Anlamıyorum. Oyun İçin Android Demiş Bir Arkadaşımız. Oyun Oynamak İsteyen Arkadaşlar Gitsin Bilgisayar Alsın. Bence Nokia Yapıyorsa Bir Bildiği Vardır. WP8 Diyorum...
nerde çok uygulama varsa nedense o sistem güzel oluyor çok ilginç
Bu Milletteki Oyun Merakı Nedir Anlamıyorum. Oyun İçin Android Demiş Bir Arkadaşımız. Oyun Oynamak İsteyen Arkadaşlar Gitsin Bilgisayar Alsın. Bence Nokia Yapıyorsa Bir Bildiği Vardır. WP8 Diyorum...
Pc yı hergun koluna takıp goturebılıyormusun? Yada cebine sığıyor mu ? Neymış oyun oynayacaksan pc den oyna telden ne yapacaksınız oyunu ? Sana göre öyledir arkadaşım ama Cepten oyun oynamanın keyfı başkaa. Android tablet aldım. Symbiandan sonra. Oh be dünya varmış dedim. Donanımın hakkını veren oyunlar var hiç değilse.. Android tabiki wp8 de kim oluyor. Daha çocuk büyüyecek abileri...
android yaklaşık 3 yılık bi sistem. Wp çok yeni. Kıyaslamak için çok erken
wp de yeni değil 2004 çıkışlı
3 degil. 6 senelik.
neresi ilginç iyi olan sistemde herşey olur
iosda ne varsa androidde o var bunlara artı olarak markette root uygulaması dolu. senin gibi insanlar rootla çalışan uygulamayı çalışmıyo bu çöp diye yorumlarsanız tabi uygulamanın puanı düşerne sistemi şuan s2 var ama yaramaz bir sistem adam akıllı bir uygulamasi yok çok uygulama var ama hepsi şişirme symbianda uygulamalar çok iseyarıyor.
iosda ne varsa androidde o var bunlara artı olarak markette root uygulaması dolu. senin gibi insanlar rootla çalışan uygulamayı çalışmıyo bu çöp diye yorumlarsanız tabi uygulamanın puanı düşer
tabi canım eminim linux 3.8 kerneli yazarken google sizden yardım almıştı heraldebu root ben bilirken senin gibi ler daha misket oynuyordu demek istediğim çoğu şişirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?