Android mi ? Window Phone 8 mi ?

elitetr

Üye
bişeyleri araştırmak için yaşın ne önemi var o zaman tarih diye bilim dalı olmamalı senin mantığınla

Yazmış olmak için yazıyorsun hala. Yukarıda açıkladım AOL yi sen kullanmadın, kullanmadığın bir program hakkında nette gördüklerinden fazla bir bilgi edinemezsin. Haliyle böyle bir bilgi ilede hiç bilmediğin başka bir sistem olan wp8 in sosyal ağ senkronunu karşılaştırman yersiz. Umarım yeterli bir cevap olmuştur.

- - - Eklendi - - -

Sırf laf yetiştirmek için yazmışsın, tapatalk orda bana hitaben yazmış ancak sen hızlı bir okuma ile cevap verme gereği duymuşsun.
Senden ricam wp 8 hakkında sorun varsa bildiğim kadarı ile yanıtlarım haricinde lütfen konu dışına çıkma. açık kaynak dedin cevapladım, kişiselleştirme dedin cevapladım. Haricinde çok boş yorumlar atıyorsun sırf tartışma çıkarmak adına.

H.TOGAN

Üye

cevabın ve iyi dileklerin için teşekkurler kardeşim. olaya birde su acıdan bakın isterseniz ; yıllardır piyasada olup oturmuş bir sistemmi daha iyidir ? ; yoksa yeni çıkmış ve gelişmeye devam eden bir sistemmi ?

elitetr

Üye

Symbianda da aynı durum olduğunu hatırlatmak isterim. O zamanlardada android yeniydi ve widget tan başka hiçbirşeyi çekici gelmiyordu.
Yinede geleceğin ne getireceği bilinmez. Ancak sıkı bir rekabet olmasını yeğlerim. Üretici rekabetleri her zaman tüketicilerin lehine olmuştur.

Türe

Üye
Yazacağım yorumlardan sen değil ben sorumluyum.

H.TOGAN

Üye

kardeşim symbian sistemine hiç girmeyelim ; symbianın bugün bu hallere gelmesinin tek suçlusu Nokia dır . Elimdeki 4 çekirdekli 1 gb ramli s3 e ; gene elimdeki n8 ile 256 mb rami ve 680 mhz tek çekirdek islemcisiyle multitaskink konusunda tokat manyağı yapıyorsam ben ; burda suçlu symbian değil onu adam gibi gelistirmeyip saçma sapan islemcilerle (arm11) piyasaya süren nokia nındır kabahat...

çok doğru nokia bence symbian'la devam etmeliydi aynı ios gibi kaliteli bir hale getirmeliydi... arm11 ne ya

uzun uzun yazacağına kısa ve öz yazsan birşey anlamadım cunki

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

tapatalk

Üye

Yanlış mantık kuran sensin, ben değil.

Sen çok yanlış gelmiş sin

- - - Eklendi - - -

elitetr

Üye
Yazacağım yorumlardan sen değil ben sorumluyum.

Yorumların da senin sorumluluk duygun kadar boş. Burda ortaya laf atıp kaçmaktan başka birşey yaptığın yok. Diğer yorum yapanlar sebebini nedeni açıklayarak yorum yaparken hatamı ediyorlar? Konuyu açan arkadaş kim ise yeteri kadar bilgi edinmesi için detay aktarıyorlar. Sen ne yapıyorsun? Boş yorumlar, tartışma çıkarabilecek kışkırtmalar vs.. Dişe dokunur, fayda yada bilgi sağlayacak bir yorumun yok şu konuda. Post kastmakla meşgülsün sadece.

- - - Eklendi - - -
Sosyal ağlar ne alaka benim demek istediğim kutucuklar yenilik değil ben Microsoft caldi birşey yapti demedim sadece yeni bi olay degil

Yazdığın yoruma bu açıklamayı ekleseydin ona göre yorum yapılırdı zaten. Herneyse dediğin kutucuk olayı yenilik denmedi zaten. Ama kutucukların interaktif olması yenilik. Bir şekilde bildirim tepsisine olan ihtiyacı ortadan kısmende olsa kaldırıyor.

- - - Eklendi - - -

Bu konuda sonuna kadar katılıyorum, hala symbianın yapabildiği bazı şeyleri piyasadaki platformlar yapamıyor. Benim orda değinmek istediğim android ilk çıktığında bile bu kadar sükse yapmadı. Ona rağmen şuanki konumu nerde symbian nerde.

- - - Eklendi - - -

uzun uzun yazacağına kısa ve öz yazsan birşey anlamadım cunki

Anlamaman normal çünkü ön yargılarınızı kırmaya niyetiniz yok. 13. sayfadan itibaren yazdıklarımı okuyup ta sonra konuya hakim şekilde yorum yazsan şuan ki soruyu sormazdın.

Nextman

Emekli Yönetici
Konu başlığından fazlaca uzaklaşılmış ve bir güç gösterisi konumuna gelmek üzere yada gelmiş farkında değilsiniz.Arkadaşlar herkes kendine göre yorumlama yapabilir belirli sınırlar içinde tabi.Fakat şu unutulmamalıdırki her yeni sistem getirdiği yeniliklerle birlikte sıkıntılarıda beraberinde getirir.Burda önemli olan son kullanıcı tarafından sistemin artıları eksileri ve bunların çözümleme aşamasındaki hızıdır.Sistem yazılımları bu hıza ayak uyduramadığı takdirde saniyeleri aşıp saliselerle ilerleyen ve gelişen teknolojiye mutlaka yenik düşer ki bu hep böyle olmuştur yaşı yetmeyen olabilir daha düne kadar yeşil yeşil ekranlara bakıyorduk.Geçmişi unutmayınız geleceğe güvenle bakabilesiniz.Saygılarımla

Tepkiler: bulutsuzgece
Herkesin isteği, beğenisi ve beklentisi farklıdır arkadaşlar.
Birbirimize tahammül etmeyi, birbirimizin beğeni ve düşüncelerine saygılı olmayı öğrenelim.
Kısır tartışmaların içine sürüklenmeye gerek yok.
Kimse kimseye fikrini kabul ettirmek zorunda hissetmesin kendini.
Herkes kendince düşüncesini ve tercihini belirtip geçsin...

Özetle;
"Windows Phone'un Android ve iOS'a göre eksikleri var, ancak bu ikisinden üstün yanları da var."
Diyelim ve konuyu tatlıya bağlayalım olmaz mı?

Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Nextman

tapatalk

Üye
Kısa ve öz iste

elitetr

Üye
Ben en başından beri bunu söylüyorum zaten, demekki mod yada admin olmayınca etki etmiyor

Tepkiler: Nextman

ecel54

Üye
Ben en başından beri bunu söylüyorum zaten, demekki mod yada admin olmayınca etki etmiyor
çok güzel anlatmışsın fakat mesajını okumadıkları veya haklı çıkmanı istemedikleri için kabullenemiyorlar

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

PriZm

Üye
Kısa Ve Öz

Nextman

Emekli Yönetici

Yok bence konunun admin yada moderator'lük ile ilgisi olduğunu düşünmeyin.Burada bulunan her bir üyenin fikri ve önerisi değerlidir.Keyifli Forumlar

kurd-0

Üye
elitetr usta sen diyorsun ki ben wp alsınlar diye övmüyorum ama burda o kadar kişi androdin wpden üstün olduğunu sana açıklıyor sen hala roman yazıyorsun sanki
otg diyoruz skydrive diyorsun
3g diyoruz skype diyorsun
launcer diyoruz sen kutu diyorsun
açık kaynak diyoruz yazılımcı mısınız diyorsun sen kabul etsen sorun kalmayacak herkese uzun uzun cevap yazıyorsun tamam sen wpyi sevebilirsin ama android daha iyi ama sen yazdıklarınla insanların aynı şeyi tekrar yazmasına neden oluyorsun diğer wp hakkında atıp tutanlar gibi bilgisizde değilsin bunu yazdıklarından herkes anlıyor ama bence de burda bitirelim

ha ayrıca wpdeki eksikliker konusuna girersen herkes wpnin androidte olan özellikleri sayıp dökmüş

Tepkiler: Türe