Android mi symbian mı ?

Android mi symbian mı ?

• Kullanılan toplam oy
    99

'Şeref'

Emekli Yönetici
öle de symbian komedi gibi hele şu 5800 bi asphalt 6 yı bile açamadı yıkıldığım an oldu

Öylede onun symbianla ilgisi yok sadece cihazın yetersizliği ram çok az, symbian^3 de büyük ölçüde çözüldü bu sorunlar

Tepkiler: 'İbrahim'

Sarangni

Üye
Galaxy Gio alabilirsin 499 TL'ye. Sistem olarakta oldukça tatmin edicidir. 5800 Cihazın temiz ise takas ile alırsan daha da uyguna gelir. Ayın birinde almıştım telefondan gayet memnunum. Bu işte pek bir sınır belirlemek mümkün değil. Onun için en iyisi pütçe - performansa göre bir ürün almak. Şayet ben böyle yapmıştım.

symbian^3 anna mükemmel olmuş , E6 aldı arkadaşım cihaz harika okadar program açtık en ufak donma kitlenme yok
symbian^3 lü cihazlara anna güncellemesi yakında gelecek.
Bence andrıoid alıp riske girmeyin derim nokıa hem sağlam hemde annayla hızlı, gerçekten anlamışlar bu sefer

Tepkiler: 'İbrahim' ve 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
sen android bi tel al kullan begenirsen bizde bakariz kardeşim

Konu Sahibi
yok s60v5 de de olmuyo sadece symbian 3

Tepkiler: AbdulkadirAvan
hmm tamam teşekkur ederim sen o zaman symbian^3 al dene bize soyle

Maalesef s60 larda olmuyor Anna, Ama S^3 fiyatları düşmüş mesela c6-01 579 tl ye kadar düşmüş.

ben cok anlamam ama oguz sayesınde adroid dedım
oguzcana kesın sor o anlar

tabiki android kardeş symbian 3 hariç hdoyun yok
oysa tüm androidlerde bir çok hd oyuncar android market sayeseinde 10 000 lerce uygulamaya kolaylıkla erişebilirsin
bak burda bi konum var http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/bugun-cep-telefonu-alsaniz-hangi-isletim-sistemi-513376.html

android açık ara önde burası symbiancılar keşfetmiş
ondan çok oy almış bakarsan 76 katılımcıdan 44 ü android demiş