Kerim.
Üye
Ace2 geldiSymbian belle alacaksan 808 al veya 701 al ikisinden biri
android alacaksan wonder,s2,ace 2(daha gelmedi) bunları düşün fiyatı uygun olanı al
htc nin sense arayüzü bence kasıyor oyüzden önermiyorum (one x hariç)
sony radyasyon kralı söylemeye gerek yok
ben açıkça android ios kopyası biraz symbian'a benzeyen bir işletim sistemi diyebilirim ama rami sömürür rami iyi olsun dikkat et ! (en az 512 bence 380 ini falan android kullanıyor yeniden başlatıyorum 320 ye zor düşüyor bazen balına 275 e falan indiği oluyor) (4.0.3)
Ace2 geldi
bütçene göre fiyatlar değişir sen bütçeni belirt Anıl
- - - Eklendi - - -
Türkiye'ye geldimi canım kardeşim ?
geldi kardeşim.bütçene göre fiyatlar değişir sen bütçeni belirt Anıl
- - - Eklendi - - -
geldi hatta bugün kullandım.bütçene göre fiyatlar değişir sen bütçeni belirt Anıl
- - - Eklendi - - -
geldi hatta bugün kullandım.
android nokiaya karşı üstünlüğünü basa basa gösterdi bence . eğer gelenekçi bir nokiacı değilseniz andorid almak için birçok nedeniniz var
*market anlamında android hem destek görüyor hem büyüyor
*yüksek hızla çalışabilirsiniz overlock yapabilirsiniz
*ramler daha yüksek
*linux
*farklı çeşit romlar
*google desteği ve ios la kafa kafaya gitmek istemesi, androidin pazar payında sürekli büyük ortak olmak istemesi bir sürü markanın onu tercih etmesi nokia ile arayı hem programsal hemde android modelleri olarak çok önde ara açtı bence
Android'teki linux linux vakfından bile destek alamayan bir linux yani android'in linux'unu yiyeyimandroid nokiaya karşı üstünlüğünü basa basa gösterdi bence . eğer gelenekçi bir nokiacı değilseniz andorid almak için birçok nedeniniz var
*market anlamında android hem destek görüyor hem büyüyor
*yüksek hızla çalışabilirsiniz overlock yapabilirsiniz
*ramler daha yüksek
*linux
*farklı çeşit romlar
*google desteği ve ios la kafa kafaya gitmek istemesi, androidin pazar payında sürekli büyük ortak olmak istemesi bir sürü markanın onu tercih etmesi nokia ile arayı hem programsal hemde android modelleri olarak çok önde ara açtı bence
Android'teki linux linux vakfından bile destek alamayan bir linux yani android'in linux'unu yiyeyim
Android'teki linux linux vakfından bile destek alamayan bir linux yani android'in linux'unu yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?