Çoğu kişinin Android kullandığından olabilir mi ? Ayrıca çoğu kişi Android kullanıyor diye bu Android'in en iyi olduğunu anlamına gelmez. Sırf Android kullanan telefon firmalarının sadece ismini saysak Apple'ın çıkardığı telefon sayısından fazla çıkar. Yani hiçbir zaman "En iyisi budur" diyebileceğimiz , kusursuz bir sistem yoktur. Işinin beklentilerine en uygun hangisiyse en iyisi odur. Tabi bunlar da görecelidir.
Çoğu kişinin Android kullandığından olabilir mi ? Ayrıca çoğu kişi Android kullanıyor diye bu Android'in en iyi olduğu anlamına gelmez. Sırf Android kullanan telefon firmalarının sadece ismini saysak , Apple'ın çıkardığı telefon sayısından fazla çıkar. Yani hiçbir zaman "En iyisi budur" diyebileceğimiz , kusursuz bir sistem yoktur. Kişinin beklentilerine en uygun hangisiyse en iyisi odur. Tabi bunlar da görecelidir.
O kadar basit değil aslında bu kavram alışmak ile ilgili ama bizim halkta ilk bakışta kolaylık isteyecek bir şey olması isteniyor Wp ilk bakışta Çözülebilir birşey değil az karışık em büyük eksisi bu zaten
Bana göre de en kolay wp geliyor ana sayfaya ekle sık kullandiklarini diğerleride sağ tarafta zaten siralanmislar. Biraz ayarlar kısmı karışık gelebilir
iOS android wp ve diğerleri hepsini denedim çoğunda da yazılım vesaire rom root jeal break gibi konularda iyiyimdir. Ama ben iOS tercih ediyorum kısıtlama olayına gelirsek kısaca özetleyeceğim kısıtlama falan yok sadece telefona jeal break yaparak herşeyi özgürce bir iPhone kullanabilirsin.
Zevk renk beyler. Boşa sayısız boyle konu açılıyor. Sen diyorsun ki, mavi mi kırmızı mı mor mu daha güzel. Bu sorunun cevabı olabilir mi? Hayır. Özgür olmak istiyorsan androit, hava atmak ve tonlarca oyun yüklemek istiyorsan ios, stabilite ve ömür ve kamera diyorsan wp. Ben wp yi seçiyorum ama devlet meselesine döndü arkadaş şu konular. Boşa kafa yoruluyor benden söylemesi.
[QUOTE kayma sakın bizim arkadaş kaydı android daha iyi diyor ama pismanda deil pegasus, post: 7595594, member: 2419996"]Android kullaniyorum seviyorum
Ama wp ye kayacak gibiyim hosuma gidiyor[/QUOTE]
Kayma sakin
iOS android wp ve diğerleri hepsini denedim çoğunda da yazılım vesaire rom root jeal break gibi konularda iyiyimdir. Ama ben iOS tercih ediyorum kısıtlama olayına gelirsek kısaca özetleyeceğim kısıtlama falan yok sadece telefona jeal break yaparak herşeyi özgürce bir iPhone kullanabilirsin.
Uygulama delisi olduğum için mağazadan kaldırılsa bile uygulama yüklediğim için android yoksa kesinlikle ios ya da wp alırdım
Uygulama delisi olduğum için mağazadan kaldırılsa bile uygulama yüklediğim için android yoksa kesinlikle ios ya da wp alırdım
Not: Oy kullanmadım