Android mi ? Blackberry mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Android mi ? Blackberry mi ?
aynen başlıktaki gibi ? kullanım amacı mesajlaşmak ve facebook için olacak. malum dokunmatik ise sağlam olması lazım. blackberry zaten sağlam tercihleriniz nelerdir ? telefon önerisinde de bulunabilirsiniz ama sık sık mesajlaşmak ve facebook amaçlı olacak şekilde. teşekkürler iyi günler

doctorrr

Üye
blackberry torch 9800 olabilir aslında

furcin

Üye
apple la androidi kıyaslıyolar android diyolar blackberry le kıyaslarsak da android tabikide

amaç mesaj ve facebook ise android almaya gerek yok. Curve 8520 yeter artar bile

ayrıca; sık sık mesajlaşmak demek uzun pil ömrü demek ki, bu Android'de pek mümkün değil. 1 hafta kadar BB kullanma şansım oldu, pil gerçekten çok daha başarılı.

Mobilator

Emekli Yönetici

T20 ile Android kullanmak kötü bir durum. Çoğu zevkten mahrumsun. Ama o fiyattaki Blackberry ile Blackberry OS'un yapacağı hemen hemen her şeyi yapabilirsin.

hayır ben bb almasın demiyorum ama bb alırsa pişman olur bence. arkadaşta 9800 var o bile sıkıldı.

aleranol

Üye
arkadaşın amacı belli face ve mesaj. Adam demiyoki işte çift çekirdek hd oyun. Amacı belli tabiikide blackberry.

Tepkiler: Amaru Shady
yahu adam face twitter ve mesaj diyor siz hala android diyorsunuz? Bir kere şarj olarak bb daha iyi face ve twitter uygulamaları da güzel bb messenger var tam arkadaşın cihazı. İnsanlara kendi telefonunuzdan aldırmaya değil onların ihtiyacını karşılayacak telefon aldırmaya çalışın. Forumun amacı bu!

düz mantıkta olmayan birini görmek çok etkileyici . Teşekkürler.

Bencede bb işini görür.

blackberry tam sosyal ag telefonu al bi curve sabahlara kadar mesajlas

hayır ben bb almasın demiyorum ama bb alırsa pişman olur bence. arkadaşta 9800 var o bile sıkıldı.

cevap:

arkadaşın amacı belli face ve mesaj. Adam demiyoki işte çift çekirdek hd oyun. Amacı belli tabiikide blackberry.

amacına göre telefon almazsa sıkılır tabi

- - - Eklendi - - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...