android mi belle mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustapha2105

Üye
android mi (mercedes ya da bmw) belle mi (doğan, şahin, serçe) karar sizin

cargo3230

cargo3230

Üye
Öncelikle s2 kullanıcısıyım n8 yazdığına bakmayın :)
neyse arkadaşlar androidde s2 olduğu için diyim acayip bi hız var ve bol bol oyun alternatifi var ama başka bişi yok sadece batarya açısından bile fiyatları denk olan tellerde ve belle android ise tabiki nokia ve belle derim ama n8 vardı üstüne 600 kağıt verip s2 ile takas yaptım bunları karşılaştırmaya kalkarsan çok adaletsizlik olur n8'i 5 e katlar s2....:oke:

legolas29

legolas29

Üye
Android

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
saruman_me

saruman_me

Üye
eğer ahada brick oldu korkusuyla yaşamak istemiyorssan belle=)

aosman61

aosman61

Üye
:d::d::d::kop::kop::kop: Tabikide android :kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2:

by_oguz

by_oguz

Üye
araya girmiş gibi olmamayım ama Androiddeki arayüz değiştirilebiliyor;) yani menüyü sevmedin diyelim klasörleme sistemi olan go launcher ex kullanabilirsin:)

10 küsür senedir nokidan başka telefon kullanmadım. 2 gün önce Galaxy S2 aldım, S2 hız konusunda,oyun uygulama konusunda nokiadan iyi buja bişey demem. ama klasör açmakla iş bitmiyor. n8 imde oyunlar diye klasör açıp o klasörüde kendi içinde düzenleyebiliyorum, istedigim oyunu istedigim sıraya koyabiliyorum. S2 de klasör oluşturdum ama klasörün içinde bir düzenleme sıralama yapamadım. dedigim gibi ben daha 2 günlük S2 kullanıcısıyım belki var ben yapamıyorum. ama yoksa menüyü klasörleri kişiselleştirme ve düzenleme yönünden nokia daha üstün.

Waveman

Waveman

Üye
Android açık ara önde :oke:

KELGER

KELGER

Üye
Tabiki android sen android in en düşük versiyonuyla belle yarıştırabilirmisin.

murat3702

murat3702

Üye
Tartisilmaz bile

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Şimdiye kadar symbian güzeldi bundan sonra android zamanı.her şey zamanında güzel. Gönül isterdi ki nokiacilarda android sistemi kullansin ama nokia anlasilmaz bir strateji icinde.

aspereas

Üye
android bolumunde acarsan tabiki android cevabini alirsin allahim yaa

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bu konuda en açıklayıcı yorum yapabilecek kişilerden birisiyim. Belleyi N8 de nokia nin amiral gemisinde androidi ise orta düzeyde olan DHD de kullanma şansı buldum. Su kadarını soyleyeyim, bekle androidin yanından bile geçemez. Telefonu cep pc si multimedia aracı telefon vs. Herşey olarak kullanmak istersen android. Androidin belli küçük kasilmalari var ama belleği ilk kullandığınızda yağ gibi bir ay sonra o yağ katilasmaya basliyor kasilmalar, donmakar, kilitlenmeler vs. Başlıyor. Tabi bu yorum orjinal belle için değil. N8 deki için. Ama her durumda 2 bataryali bir Desire HD HD ye N8 + 701 ye değişmem. Symbian çok fazla kısıtlandı. Android bitmek bilmeyen bir platform.

egemen96

egemen96

Üye
bellede güzel ama android daha güzel uygulama sayısı daha fazla zaten android daha güzel olmasa nokia haricindeki markaların neredeyse hepsi akıllı telefonlarında android kullanmazdı yani sonuç olarak android iyi belle iş görür ama en iyisi ios5

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Egemen96 en iyisi diye bir kavram yok, sizce en iyisi olabilir ama başkası için ios çok sıkıcı olabilir. Mesela ben eskide ios hayraniydim. Etrafındakilerin iphonesini arada kullandım, az bir süre sonra benim olmamasına rağmen sıkmaya başladı beni. Çünkü nenuyu sağ sol yapmaktan başka birşey yok. Android uçsuz bucaksız bir os.

mancukya

Üye
En iyi kisinin beklentilerine göre farklidir.
Benim icin orta sinif bir Android aletle istedigim sitede vidyoya bakmak, sorunsuz herseyi acabilmek, attigim medya dosyasinin cevirme falan yapmadan calismasi, usb gibi programsiz calismasi önemli.
Belle zaten düsük ekran cözünürlükte olan bir alet yani gene Nokianin kekleme ara yazilimiydi.

cortex47

cortex47

Üye
dünyanın en saçma arayüzü nokiada zaten? görsellikten kastın ne?

neymiş ki o en saçma arayüz?

----------Eklendi @ 01:46:02 ---------- Yazıldı @ 01:39:55 ----------

En iyi kisinin beklentilerine göre farklidir.
Benim icin orta sinif bir Android aletle istedigim sitede vidyoya bakmak, sorunsuz herseyi acabilmek, attigim medya dosyasinin cevirme falan yapmadan calismasi, usb gibi programsiz calismasi önemli.
Belle zaten düsük ekran cözünürlükte olan bir alet yani gene Nokianin kekleme ara yazilimiydi.

Belle bir "alet" değil, bir "işletim sistemi".

----------Eklendi @ 01:46:40 ---------- Yazıldı @ 01:46:02 ----------

bellede güzel ama android daha güzel uygulama sayısı daha fazla zaten android daha güzel olmasa nokia haricindeki markaların neredeyse hepsi akıllı telefonlarında android kullanmazdı yani sonuç olarak android iyi belle iş görür ama en iyisi ios5

ios, android'in yarısı olamaz. symbian dahi ios'tan iyidir.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Cortex47 arayuz olarak kişiden kişiye değişecek birşey soylemissin amaaaa iosun arkasındaki destek hiçbir sistemde yok. Valla helal olsun iOS tek başına Apple ürünlerinde (iphone ipod iPad ) kullanılarak piyasadaki onlarca markanın kullandığı androide kafa tutuyor. Bu konuda adamlar işlerini layıkıyla yapıyor diyebiliriz sadece ...

PriZm

PriZm

Üye
10 küsür senedir nokidan başka telefon kullanmadım. 2 gün önce Galaxy S2 aldım, S2 hız konusunda,oyun uygulama konusunda nokiadan iyi buja bişey demem. ama klasör açmakla iş bitmiyor. n8 imde oyunlar diye klasör açıp o klasörüde kendi içinde düzenleyebiliyorum, istedigim oyunu istedigim sıraya koyabiliyorum. S2 de klasör oluşturdum ama klasörün içinde bir düzenleme sıralama yapamadım. dedigim gibi ben daha 2 günlük S2 kullanıcısıyım belki var ben yapamıyorum. ama yoksa menüyü klasörleri kişiselleştirme ve düzenleme yönünden nokia daha üstün.

Markette "Go Launcher Ex" i yükle.Touchwiz den çok daha iyi.her türlü kişiselleştirme imkanını sunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...