stabil zaten neyi varki? batarya performansı eleştiriliyor sadece oda her yeni yazılım güncellemesinde herkesin şikayet ettiği bir konukardeş bizde severiz sevmeyz diyen olmadı fakat stabil olsun iyi olsun
N gelsin sonra F gelsin bu iş asla değişmez.
ekran süresi ne kadar alıyorsunuz p1 in sonucta 5000mA batarya var merak ettimLenovo vibe p1 martta geliyor marshmallow ama açıkçası yüklemeyi düşünmüyorum. En azından hemen... Eğer kameranın gece çekimindeki kumlanmayı düzeltrlerse p1 kullanan herkes yüklenecektir. Pil sıkıntımız zaten yok. 3g ile 10-11 saat, wifi ile 14-15 saat her türlü alıyoruz zaten. Tek sıkıntı az ışıktaki foto çekimi.
ekran süresi ne kadar alıyorsunuz p1 in sonucta 5000mA batarya var merak ettim
Yazdığım gibi ben yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve sadece wifi ile kullandım 14-15 saat ortalamam ancak oyun oynamam ve face gibi pil yiyen uyg. larım yok. Sadece WhatsApp ve 3 adet gmail hesabımın senkronizesi açık şekilde... Daha çok bilgi için lütfen Dh ana forumuna bakabilirsiniz. Buranın konusunu değiştirmiş olmayalımekran süresi ne kadar alıyorsunuz p1 in sonucta 5000mA batarya var merak ettim

Hocam hic fark yok android 6 kaynak kodları kullanıldıgı icin 6 ile aynı konumda oluyor, yani stock olsada aynı olur.Bende z3 var ve sony den bağımsız olarak yapılan konsept rom çalışmasını kurup 2 ay denedim android 6.0 ve 6.0.1 gayet başarılıydı tabi saf aosp üzerine yapmıştı adamlar bugsuz denebilirdi ram 1.8-1.9gb boş idi hatta ilk açılışta 2gb boş ram gördüğüm oldu (total ram 2.7gb)