Android Marshmallow memnunmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

• Evet

Kullanılan: 12 57.1%
  • Biraz,

Kullanılan: 4 19.0%
  • Hayır

Kullanılan: 5 23.8%
  • İdare eder

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Android Marshmallow memnunmusunuz arkadaşlar

GodMode

GodMode

Üye
Nexus 5'im var ve memnun değilim açıkçası. Arayüzde veya sistemde çok bir değişiklik yok bildiğiniz gibi. Şarj çok hızlı gidiyor. Ram kullanımı biraz daha azaldı gibi. Genel olarak memnun değilim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Gm 4g akıyor. Pil de iyi sorunsuz

kralberk13

kralberk13

Üye
bize daha gelmedi gelsin bakalım neler değişçek nasıl bişey olcak merak ediyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
İyi güzel her zaman güncel yazılımı severim.

• Beğen
Tepkiler: reflex
kralberk13

kralberk13

Üye
kardeş bizde severiz sevmeyz diyen olmadı fakat stabil olsun iyi olsun

serdar_gs

serdar_gs

Üye
kardeş bizde severiz sevmeyz diyen olmadı fakat stabil olsun iyi olsun
stabil zaten neyi varki? batarya performansı eleştiriliyor sadece oda her yeni yazılım güncellemesinde herkesin şikayet ettiği bir konu

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sony verdiği zaman güncellemeyi yorum yazarım :hmmm

kralberk13

kralberk13

Üye
ben şimdikini demedim m için dedim şuan l var :)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Memnun olmak ilk bir hafta, sonrası icin idare eder diyebiliriz, N6 N6p OnePlus2 ve mate8 kullanıyorum arada sinirlendiriyor
ilk geçişte RAM %30 kullanırken 6. Günün sonunda RAM kullanımı %96 oluyor kapatıp acsamda durum aynı sistem açık olduğu kadar kullanıldığını açık olarak gösteriyor
batarya performansı da aynı değişen hiçbirşey yok

Tek farkı ise sisteme bir uygulama bile kurmazsan çok güzel
Hatta cihazı bir hafta şarj etme , RAM ise %20 kullanımda :D N gelsin sonra F gelsin bu iş asla değişmez.

byAndroid

byAndroid

Üye
1 ayda kapatmadigim oldu cihazı ram olayı hiç %58 ı geçmedi :D 35-58 arası hep

turancen

turancen

Üye
LG G3 de bir aydır polonyada yayınlanan android 6 kullanıyorum, şükür bir sorunu yok, hızı performansı mükemmel, tabi şarjına bişey diyemem, oyun oynarsam bir kaç saatte bitiyor, oynamazsam bir günü tamamlıyor

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Ram kullanımı isterse %99 olsun sorun degil fakat buradaki sorun cok büyük
biz cihazın hakkını vermeden kullanırsak olmaz ;)
romdaki sorunlara bakalım
kuruluma bağlı şişmeler devam ediyor, gerekli dedigim nerdeyse 100 uygulama oyun var
cok gerekli dedigim 50 civarı, kurunca sorun yok fakat oynadıktan ve kullandıktan sonra ki 5. günde sarj lollipop taki gibi bir günü görüyor fakat ram wipe data yapana kadar hic düzelmiyor. Yani cihazı kapatıp acmak ta iş degil sorun burada
cihazı kapatınca sistem kendini yeniler ama burada yenileme yok sistem halen aktif
N ile nasıl olacak bakalım :D

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Lenovo vibe p1 martta geliyor marshmallow ama açıkçası yüklemeyi düşünmüyorum. En azından hemen... Eğer kameranın gece çekimindeki kumlanmayı düzeltrlerse p1 kullanan herkes yüklenecektir. Pil sıkıntımız zaten yok. 3g ile 10-11 saat, wifi ile 14-15 saat her türlü alıyoruz zaten. Tek sıkıntı az ışıktaki foto çekimi.

AHKE

AHKE

Üye
Lenovo vibe p1 martta geliyor marshmallow ama açıkçası yüklemeyi düşünmüyorum. En azından hemen... Eğer kameranın gece çekimindeki kumlanmayı düzeltrlerse p1 kullanan herkes yüklenecektir. Pil sıkıntımız zaten yok. 3g ile 10-11 saat, wifi ile 14-15 saat her türlü alıyoruz zaten. Tek sıkıntı az ışıktaki foto çekimi.
ekran süresi ne kadar alıyorsunuz p1 in sonucta 5000mA batarya var merak ettim

blastx

blastx

Üye
GM 4G kullanıcısı olarak memnunum ama lolipop tan izin kontrolü dışında bi farkı yok gibi tabiki bu izin meselesi çok iyi oldu ama ne bileyim versiyon güncellemesi denince farklı birşeyler umuyor insan

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Yazdığım gibi ben yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve sadece wifi ile kullandım 14-15 saat ortalamam ancak oyun oynamam ve face gibi pil yiyen uyg. larım yok. Sadece WhatsApp ve 3 adet gmail hesabımın senkronizesi açık şekilde... Daha çok bilgi için lütfen Dh ana forumuna bakabilirsiniz. Buranın konusunu değiştirmiş olmayalım :)

• Beğen
Tepkiler: AHKE
Buğra

Buğra

Admin
Bende z3 var ve sony den bağımsız olarak yapılan konsept rom çalışmasını kurup 2 ay denedim android 6.0 ve 6.0.1 gayet başarılıydı tabi saf aosp üzerine yapmıştı adamlar bugsuz denebilirdi ram 1.8-1.9gb boş idi hatta ilk açılışta 2gb boş ram gördüğüm oldu (total ram 2.7gb)

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt ve phasan
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Nexus5 üzerinde çıktığından beri kullanıyorum, oldukça memnunum. En güzel özelliği de doze modunun olması. Bu cihaza açıkcası çok iyi geliyor

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Sorunu buldum, kernel den kaynaklı kernel de yaptıgım kücük degişiklik etkilemiş
batarya ve ram kullanımı normale döndü
şimdi 1.1gb ramda sabitlenmiş gibi
Bir kac gün sonra daha net cevap verebilirim
Bende z3 var ve sony den bağımsız olarak yapılan konsept rom çalışmasını kurup 2 ay denedim android 6.0 ve 6.0.1 gayet başarılıydı tabi saf aosp üzerine yapmıştı adamlar bugsuz denebilirdi ram 1.8-1.9gb boş idi hatta ilk açılışta 2gb boş ram gördüğüm oldu (total ram 2.7gb)
Hocam hic fark yok android 6 kaynak kodları kullanıldıgı icin 6 ile aynı konumda oluyor, yani stock olsada aynı olur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt