Android Markete türkiyeden ulaşma (rootsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

fffppp

Üye
    Konu Sahibi
Android Markete türkiyeden ulaşma (rootsuz)
Mymarket uygulaması ile Marketin açık olmadgı ulkelerde markete dolaylı olarak(sadece free uygulamalara) ulaşmak mumkun. Mymarket uygulamasını indirip kurun.

• Beğen
Tepkiler: mustafaa58 ve tugi6

dragonlord95

Üye
teşekkürler kardeş inş. çalışırr:D

fffppp

Üye
    Konu Sahibi
eğer çalışmassa istediğin bi program varsa sole bulabirsem eklerim buraya.

king_lear

Üye
slm windows live messenger programı warmı android için şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

birde dosyaları şifreleme resimleri videoları şifreleme programı warsa sevinirim ben bir tane kurdum OI safe die açılmıyor

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
program malesef çalışmıyor

fffppp

Üye
    Konu Sahibi
bana programın adını bulup solemen gerekli. Msn için de fring yada nimbuzz u kullanabilirsin bunları bulamassan sole eklerim buraya.

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
çalışmayan uygulamanın kendisi yani mymarket...

fffppp

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama sanırım market olan telefonlarda çalısıyor, normalde programları görüyor ama indiremiyor olmanız lazım.
Adını bilip apk dosyasını bulamadıgınız bir program olursa yardımcı olmauya calışacam.

ersoz1903

Üye
iyide buradan uygulama satın alamazsın gereksiz bir konu açmışsın o yüden ne yapacam ne var ne yok bakmayamı girecem benim telefonum rootlu çatır çatır uygulama satın alıyorum

fffppp

Üye
    Konu Sahibi
Tabikide root larsan ücretli, ücretsiz bütün uygulamaları indirebilirsin ama root yapmak cihazı garanti dışı bırakır.

raymanzarek

Üye
fffppp kardeşim sende market uygulaması var sanırım. program adı belirtsem bazı uygulamaları bulabilir misin?

fffppp

Üye
    Konu Sahibi
Evet büyük ihtimalle bulurum.

kilisecini

Üye
Aga dosyayı mı sildiniz?

barcı

Üye
android tablet pc 2.1 için bildiğiniz bir flash player varmı?

crazyowl

Üye
sa bana sketchbook expresin apksını bulabilirmsnz .. şimdiden teşekkürler

fbaris_1907

Üye
merhaba ben ilk defan android cihaz kullanıyorum yani kullanmaya çalışıyorum bana ne gibi işlemler yapabilirim bu cihazla yardımcı olumusunuz birde garmin gibi bir navigasyon programı kullanmak istiyorum rica etsem yardımcı olurmusunuz

blocker

Üye
arkadaşlar bana sms ve mesaj fıltreleme programı lazım ya. :(

Sendroid

Sendroid

Üye
Cihazı garanti dışı bırakmayanda bir çok uygulama var (Applanet gibi);fakat emek vermişsin, paylaşmışsın, programı denemedim ama teşekkürler paylaşımın için.

cnrokt

cnrokt

Üye
link ölü...!!!1

red.dragon

Üye
kardeş link ölmüş yardımcı olabilirsen, bu android nasıl birşey yaa çok karışık

Üst Alt