Haber Android M Özelliği Sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Nexus ve Android One tamam OnePlus One ne alaka?
Pardon OnePlus google ne alaka degilmi :D :D
Android One google nin sahip cıktıgı cihaz yani öylemi? elini omzuna koydu sadece.
OnePlus google nin destekledigi cihazdır sadece nexus ile sınırlı degil zaten cyanogen os googlenin b planıdır ubuntu ekibi ile aklınızdaki şüpheleri atabilirsiniz, benimle dialoga girmeyin google veya ubuntu ekibine mail atın.

Bana cevap yazmak zorunda degilsiniz.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

PriZm

PriZm

Üye
Bu kadar saçmalamadan sonra zaten alıntı yapmaya bile gerek yok herhalde..

Android One aynı Nexus gibi Google'a ait bir markadır. Nexus'un düşük bütçeli cihazlara olan ismidir.

Cyanogen OS ise CyanogenMod ekibinin ikinci bir projesidir kaldıki google ile araları zaten açık. Araştırma yapabildiğim süre boyunca kimseye mail atmaya ihtiyacım yok.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
0MG90

0MG90

Üye
Oneplus One ne alaka anlamadım

Hodor

Üye
siz galiba o attığınız maillerin cevaplarını çok yanlış okudunuz :P:

Android One google nin sahip cıktıgı cihaz yani öylemi? elini omzuna koydu sadece.
OnePlus google nin destekledigi cihazdır sadece nexus ile sınırlı degil zaten cyanogen os googlenin b planıdır ubuntu ekibi ile aklınızdaki şüpheleri atabilirsiniz, benimle dialoga girmeyin google veya ubuntu ekibine mail atın.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Cyanogen bile desteği çekti one plus tan.ne güncellemesi :D

SHS

SHS

Üye
Haber için teşekkürler tüm mesajlaşma uygulamalarına cevap yazabilsek fena olmaz

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
PriZm

PriZm

Üye
Tamam tamam nasıl gerçeklerden kaçtığını bariz belli ettin. :D

• Beğen

Emre

Üye
Konuyu saptırmayın tartışma cikaracak yorumlardan uzak durun :P:

PriZm

PriZm

Üye
Yakında geliştirici sürümü paylaşılır ilk siz denemek istiyorsanız Nexus veya OnePlus sahipleri google developer üyesi olsunlar ;)
Öncelikle geliştirici sürümü Google tarafından OnePlus One a gelmeyecek. CyanogenMod getirecek. OnePlus One ı sanki bir tanrı ürünü gibi görüyorsun her mesajında halbuki sadece CyanogenMod tarafından desteklenilen sıradan bir cihaz.

Önceki mesajımda dediğim gibi OnePlus One'ı google desteklemiyor. Bana mail gibi saçma yazılar yazacağına kanıt göster.

Ayrıca daha yeni gördüm bu olayın Ubuntu topluluğu ile yakından uzaktan alakası yok.

Mademki biliyorsun niye beni muhatap alıyorsun?
Bilen kişi kimse ile ilgilenmez işine bakar demekki bilmiyorsun, google amcaya sor bakalım :D
Android one ile alakamız nedir?
Oneplus ne alaka cok bilgi adamı hasta eder.
Fazla kafa yorma hasta olursun bak
Android One ile alakamız Nexus gibi aynı google markası olması. Ve Nexus / Android One / Google Play Edition cihazları haricinde HİÇBİR CİHAZIN google tarafından destek almayacağını belirtmek isterim.

Dur hele nereye daha cok konuşuruz seninle ;)

Saptırma yok sohbet ediyoruz ;) konu hakkında bilgi alıyorum :)
Daha çok burda olurum emin ol. Bu forumda karşıma böyle çok üye çıktı. Çok istiyorsan her yazdığın mesajına düzeltme alıntısı yapabilirim. Forumda yazdıklarının %90'ı çuvallama ve bunu deneyimli üyelerin hepsi biliyor.

Şimdi istiyorsan bu yazdıklarıma cevap ver bende aynen devam edeyim. Ancak kanıtlarla, çocuk gibi "google'da ara" yada "mail at" diyerek kaçarak değil.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Invoke

Invoke

Üye
Yalnız, iyi saçmalamışsın (!) @~N.A.W.Y~ . Bu kadar yazana kadar mail atsaydın (!) , sen de gerçekleri görürdün. :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Luck Star

Luck Star

Üye
Bu arada ben de arada yanlış bir yazı yazmışım. CyanogenMod , sadece Hindistan'da One+ desteğini çekmiş o da mikromax ile işbirliği yaptığı için. Ben tamamen desteği çekti diye aklımda kalmış...

0MG90

0MG90

Üye
Konuyu uzatmaya da gerek yok bence

Luck Star

Luck Star

Üye
Kendi söylediğinin arkasında dursa ispatlardı. Zaten kendisi yukarıda bana cevap yazmayın (takmayın) yazmış...

Emre

Üye
konu kapandı

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Birazdan kitlenirse şaşırmam tartışmaya gelemez buralar.

Son düzenleme:
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Aha bi embesil diyen daha. Yine bir şey olmayacak boşuna telaş yapmayın. Her embesil diyeni banlasalarmis forumda adam kalmazmis keşke embesil diyen adam olsa...
Hak eden kimse ona kapak olsun.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Luck Star

Luck Star

Üye
Dostum yaşının gerektirdiği gibi davran lütfen. Burası forum, ring değil.

Emre

Üye
Tartışma çıkaracak yorumlardan uzak durun.

Son düzenleme:
Luck Star

Luck Star

Üye
Kimse senden özür falan dilemeyecek. Adabınla takılman için sana hak etmediğin bir kelimeyi kullandım demek yanlış etmişim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt