Haber Android M Özelliği Sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Invoke

Invoke

Üye
Geçen haftalarda bir konu daha vardı, onda da bir daha işim olmaz gibi bir şeyler demiştin ya da Türkiyedeki son aktiviten miydi neydi öyle bir şeyler...

Emre

Üye
Android M Güncellemesi ile nexus cihazlar 2 sene boyunca güncelleme Alacak.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Daha KitKat yeni cikti Lollipop yeno cikti bunlar daha ne yapiyokar ya

Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Marco Laren
Marco Laren

Marco Laren

Üye
yok arkadasimda dedigin gibi gm elit vardi daha yeni oldu pardon ben androidci degilim #SymbianOlmedi

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şurada yazdıklarımın ne anlam taşıdığını bilmeyen embesil şahsiyetli arkadaş (kim alınıyorsa ona diyorum)

Destek ne anlama geliyor?
geliştiricinin amacı nedir?
Google nin amacı nedir? Google geliştiricilere kullandığı cihazlara destek vermek şartıyla ne vaat ediyor? Bana bunları cevapla ondan sonra benimle konuşma cesaretine sahip ol

Sen veya bir başkası benim muhatabım değilsözlerimi yanlış yorumlara cekenler varya cevap verin sizin cevabınız burada.

@Admin burada ne yorum yaptımda insanları tahrik ettim sende cevap ver?
Küfürmü ettim saygısızlıkmı yaptım?

Her yorumu farklı yollara çeken insan şahsiyetli kişiler siz hicbir şeyi hak etmiyorsunuz.
Sizden kaynak istenilmiş ??

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bence surum ismi 6 olmaz 5.2 5.3 e falan kitlerler bunu :D

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar bu mesajı ibret olsun diye bırakıyorum. Bilgi konusunda güvendiğiniz kişilere dikkat edin.

Kimi fake hesap olabilir, yada yazdıklarının arkasında durmayan ve dolayısıyla kaynak gösteremediğinden dolayı konuyu değiştirip kaçmaya çalışan biri olabilir. Bu ihtimaller artarda artar.

Vesselam.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuyu kapatmayalım diye nazikçe uyarı yapıyoruz ve mesajları sadece silmekle yetiniyoruz ama öyle görünüyor inisiyatif göstermenin anlamı yok, konu almış başını gidiyor isteyen istediğine laf sokup gerginlik yaratıyor ve şikayet edende olmuyor.
Bundan sonraki konularda ve konuda aynı şekilde gereksiz mesaj yazan tartışma seviyesini aşıp kışkırtan ve argo kullanan olursa direkt uyarı verilecektir.
Embesil diyen arkadaşa gerekli uyarı puanı verildi bilginize.

• Beğen
Tepkiler: man20, BLasTeaR, Buğra ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt