teknolojibaronu
Üye
Samsung ta android 4.1 den beri varSamesung özelliğidir.Stock androidde yök öyle bir şey. Hatta bazı sms uygulamalarıyla da yapılabiliyor diye biliyorum.
Bence daha önemli şeyler var, mesela multi window.![]()

Samsung ta android 4.1 den beri varSamesung özelliğidir.Stock androidde yök öyle bir şey. Hatta bazı sms uygulamalarıyla da yapılabiliyor diye biliyorum.
Bence daha önemli şeyler var, mesela multi window.![]()

Samsung ta android 4.1 den beri var![]()
Tatlı bir özellikmiş

O taşıma tam taşıma değil. Onu geçtim obb dosyaları sd karta kurulmalı. Ben rootla hallediyorum bu işi ama obb rootsuz taşınmaz
Root izinleri olmadan bunu yapabildiysen sana özel bir telefon olmalı kıymetini bil.Nasil tam tasima değil. Benim obb dosyaları hafiza kartinda. Telefondan tasidim. Otesi var mi?
Bütün sistemi multitasking kastıracak değil.Bence olabildiğince sade şekilde sadece kullanımı kolaylaştıracak özellikler eklenmeli. AOSP'un ikinci bir lagwiz vakası olmasını kimse istemez herhalde.
Sistemin ismi kastiriyordurBütün sistemi multitasking kastıracak değil.

Tam tasimadan kastiniz nedir? Apk yimi tasiyor.?Root izinleri olmadan bunu yapabildiysen sana özel bir telefon olmalı kıymetini bil.
Androidde zaten fazlasıyla gereksiz kullanılmayan kodlar mevcut. Ayrıca multi-window baya baya çalışmazken bile arka planda kaynak sömürebilir.Bütün sistemi multitasking kastıracak değil.
Androidde zaten fazlasıyla gereksiz kullanılmayan kodlar mevcut. Ayrıca multi-window baya baya çalışmazken bile arka planda kaynak sömürebilir.