Root ile böyle birşey mümkün zaten. Rootsuz olacağını sanmıyorumInşallah android 6 ile tüm uygulamaları hafıza kartına taşıma imkanı olur

mümkün ama garanti var işte yapamıyorum garantisi olmasa durmam. Samsung vermez android 6 zaten çok zor daha 5 bile gelmedi. CM sağolsun gittiği yere kadarRoot ile böyle birşey mümkün zaten. Rootsuz olacağını sanmıyorum
Androıd 6 yı cm çıkarır kullanırız![]()
Zaten bildirim geldiğinde bildirim üzerinden cevapliyabiliyoruz ne farkı var anlamadım![]()
Benim cihazda cevaplıyor mesajlara gitmiyor yani konuda bahsedilenle aynıTıklıyorsun bildirime sms uygulamasını açıyor. Böyle olunca açmayacak sms uygulamını altta küçük bir text bar çıkacak oraya yazacaksın, direk göndereceksin.

OlabilirRomdan kaynaklı olabilir o.

Inşallah android 6 ile tüm uygulamaları hafıza kartına taşıma imkanı olur
O taşıma tam taşıma değil. Onu geçtim obb dosyaları sd karta kurulmalı. Ben rootla hallediyorum bu işi ama obb rootsuz taşınmazGmde vardi zaten. Huawei g7de de var. Yani huaweilerde. Google bu özelliği getirmese bile firmalar isterse koyabilir
Benim cihazda cevaplıyor mesajlara gitmiyor yani konuda bahsedilenle aynı![]()
Stock androidde yök öyle bir şey. Hatta bazı sms uygulamalarıyla da yapılabiliyor diye biliyorum. 
Multi-window istiyorum yaaa. Youtube'da video açıkken diğer yandan da internete girmek istiyorum.