Android LGP350 WiFi Acil Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rst96

rst96

Üye
    Konu Sahibi
Android LGP350 WiFi Acil Yardım!
. Merhaba;
Benim LGP350 telefonum var. Android 2.2 (Froyo). Bende laptop var. Bir de Masaüstü fakat kablolu internet kullanıcısıyım. Şimdi kablolu interneti destkopa bağlayıp Aztech USB Wireless Modem ile Laptopla paylışıyordum aynı interneti telefon görmüyor. Bende laptop ile kablolu interneti paylaşıyorum ama Win7 nin kendi uygulaması (Ağ Paylaşım Merkezinden Paylaşma) ile yapınca yine Telefon görmüyor.

Bende bunlar için özel olan programlardan bir tanesi olan ; CONNECTİFY ile yaptım . Ve android telefonum bu ağı buldu fakat şifreyi falan sorunsuz yazıyorum güvenlik türünü WEP,WPA ikisinide deniyorum. Bağlandı diyor sonra Askıya Alındı diyor. Sonra araştırdım ki şifreleme türü Ad-Hoc Olmicakmış. Bende başka türden programlar indirdim ama onlarada heralde Laptopdaki Wireless kartımuymuyor.

Bu sorunu nasıl halledebilirim Wireless kartım : Atheros AR5B97

Uyan bir program var mı. Veya başka nasıl hallederim Lütfen Acil Yardımlarınızı Bekliyorum....

kol@j

kol@j

Üye
buna benzer bir sorunu vaktiyle ben de yaşamıştım...
ne alaka diyeceksin belki ama...
wpa şifre sistemi yerine
wep şifre sistemi kullanınca sorunum hallolmuştu...

gerçi benim yapmaya çalıştığım seninki kadar karmaşık değildi ama ... bir dene istersen...

rst96

rst96

Üye
    Konu Sahibi
Doğru Bnede duymuştum böyle bişi ama Connectify de WEP yapınca Telefon ağı görmüyor :( WPA2-PSK yapınca görüyor ona da dediğim gibi bağlanmıyor yada bağlandıktan 6 sn sonra ASKIYA ALINDI diyor .s Başka çözümü var mı Yani bu programın alternatifi yok mu program şuydu: Virtual Router buydu evet. Buna alternatif olarak şu programları buldum : Virtual WiFi Router , Router Soft , ... Malesef Bunlarda olmadı yine uyumsuz bir kart sanırım sorunun nedeni. BAŞKA ÇÖZÜM YOK MU (olmalı..)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Pc suite denedin mi ?

----------Eklendi @ 21:43:45 ---------- Yazıldı @ 21:38:54 ----------

Benimde bir sorunum var p350 de sadece wifi ilemi internet mümkün ? gprs ile giremezmiyim ?

rst96

rst96

Üye
    Konu Sahibi
Pc Suite ile nasıl yapılıyorki bn teleefonun internetini bilgisayara bağlamıcam.???????????

rst96

rst96

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardım edecek?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
pc suiteyi indir telini usb kablosu ile bagla ve telini suite ile senk. et biraz kurcala suiteyi rahatlikla bulursun

rst96

rst96

Üye
    Konu Sahibi
Bende pc suite2 varda nasıl yapabileceğimi ayrıntılı anlatabilir msin

Yunkaai

Yunkaai

Üye
suite,2 eski lg nin sitesinden son surumu indir teldeyim anlatamiyorum

rst96

rst96

Üye
    Konu Sahibi
anlatabildiğiniz zaman anlatırsanız çok sevinirim ve teşekkür ederim

----------Eklendi 08.10.2011 @ 00:05:31 ---------- Yazıldı 07.10.2011 @ 23:10:41 ----------

suite 4 indirdim fakat bulamadım .s

Yunkaai

Yunkaai

Üye
yardim sayfasini okursan bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt