Öneri Android L sorun

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Android L sorun
Abi chromda geziyorum birden uygulama kapaniyo hatada vermiyo pat diye kapaniyo klavye kapanip kapanip aciliyo bazen hic acilmiyo temiz krulum yaptim hata yok ne bu anlamadim

• Beğen
Tepkiler: ua_hasan.32

ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Abi chromda geziyorum birden uygulama kapaniyo hatada vermiyo pat diye kapaniyo klavye kapanip kapanip aciliyo bazen hic acilmiyo temiz krulum yaptim hata yok ne bu anlamadim
Ben kendim de kurmadım otamatik kuruldu dediklerinin aynısı bendede oluyor güncelleme ile çözerler herhalde

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ben kendim de kurmadım otamatik kuruldu dediklerinin aynısı bendede oluyor güncelleme ile çözerler herhalde
Kitkat gibi olacak heralde 4.4.0 dan 4 e gelmistiya buda 5 e kadar gelir 5.0.5 ama biran once gelmesi lazin boyle kullanilmaz

• Beğen
ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Bencede çok hatası var güncelleme şart
Bide şu menüde arka plan beyaz hiç güzel değil bu kadar güzel tasarıma o arka plan hiç olmamış

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Acil yeni bir güncelleme verilmesi lazım

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Birde Yazıyı İşaretlerken Bir Takım Hatalar Var

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Aynen baya sorunlu hoca bu ya clash of clansta saldiri yapiyom pat diye gisiyo

• Beğen
Tepkiler: bydeathhhone
ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Sizdede ana menüye dönerken kasma yapıyo mu arada ikonlar sonradan geliyo mesela oluyomu sizede

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
4.4 emi donsem napsam

• Beğen
ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
5.0 in şekli rengi yetiyo ama stabilize 4.4 de daha iyiydi güncellerler ya :D bide kasma sendede oluyomu ona göre fabrika ayarına döncem

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Düzelir, güncelleme bekle.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Beyazı sevmediysen farklı launcher yükle. Bence de çirkin hemen nova launcher yükledim. :D

Bende sorun yok gayet memnunum.

Aynı konudan 500 tane niye açıyorsun hacı? =P

• Beğen
ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Beyazı sevmediysen farklı launcher yükle. Bence de çirkin hemen nova launcher yükledim. :D

Bende sorun yok gayet memnunum.

Aynı konudan 500 tane niye açıyorsun hacı? =P
EyvAllah nova ilaç gibi geldi valla :D ama uygulamalardan çok atıyo ya chrome face subway vs

Invoke

Invoke

Üye
Valla benim hiçbir uygulama kapanmadı henüz. Chrome Beta deneyin.
Moonshine icon pack de öneririm, novayla birlikte. :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
444 e donup bloaderi kapatcam 5.0.1 ota gelince guncellerim :D

Invoke

Invoke

Üye
Niye kapatıyorsun ki bl'yi? :D Sonra 5.0.1 gelince yine otayı beklemeden geri açacaksın zaten. :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Niye kapatıyorsun ki bl'yi? :D Sonra 5.0.1 gelince yine otayı beklemeden geri açacaksın zaten. :D
oda dogru gerçi şimdi hacı sen ne kullanıyosun ben de onları kuruyum cihazı 4.4.4 de rootlasammı rootlamasammı ona karar veremedimki :D

Invoke

Invoke

Üye
Android L. EX.(2.01) Xperia Klavye , Walkman. :D

Invoke

Invoke

Üye
BL kapatmadan gelebiliyormuş ya yalnız değilsin o durumda ama geçen bir başlık görmüştüm BL açık cihaza OTA ile neden güncelleme yapmamalıyız diye xdade ama okumadım içeriği. :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt