Ben kendim de kurmadım otamatik kuruldu dediklerinin aynısı bendede oluyor güncelleme ile çözerler herhaldeAbi chromda geziyorum birden uygulama kapaniyo hatada vermiyo pat diye kapaniyo klavye kapanip kapanip aciliyo bazen hic acilmiyo temiz krulum yaptim hata yok ne bu anlamadim
Kitkat gibi olacak heralde 4.4.0 dan 4 e gelmistiya buda 5 e kadar gelir 5.0.5 ama biran once gelmesi lazin boyle kullanilmazBen kendim de kurmadım otamatik kuruldu dediklerinin aynısı bendede oluyor güncelleme ile çözerler herhalde
EyvAllah nova ilaç gibi geldi vallaBeyazı sevmediysen farklı launcher yükle. Bence de çirkin hemen nova launcher yükledim.
Bende sorun yok gayet memnunum.
Aynı konudan 500 tane niye açıyorsun hacı? =P
ama uygulamalardan çok atıyo ya chrome face subway vsoda dogru gerçi şimdi hacı sen ne kullanıyosun ben de onları kuruyum cihazı 4.4.4 de rootlasammı rootlamasammı ona karar veremedimkiNiye kapatıyorsun ki bl'yi?Sonra 5.0.1 gelince yine otayı beklemeden geri açacaksın zaten.
![]()

simdi bootloaderi actım xperia klavye kursammu kurmasammı onu dusunuyorum yaAndroid L. EX.(2.01) Xperia Klavye , Walkman.![]()

4.4.4 flashladım daha bootloaderi kapatmadan ota geldi 5.0Android L. EX.(2.01) Xperia Klavye , Walkman.![]()