Hayır tasarımı geçtim, sistemin kurulması bile hata , gun gelicek öyle virusler olucak ki dünyanın &76 sı etkilenicek bundan rez alın şuraya xD
gelir belkiGmd ye gelse ne güzel olur dicem de kitkattan sonra güncelleme gelmez artik sanırım
olmadı rom 
Senin note 3 yokmuydu yaAndroid L'den sonra ciddi ciddi 4S'i elden çıkarıp Nexus 5 almayı düşünmeye başladım.![]()
Vat? Yok artıkAblama kaptırdım.![]()

Degismistik geri alamadimVat? Yok artık![]()

Aynen ilk HTC demişti sankiİlk güncellemeyi HTC M7 ve M8 alacak diye duydum.
Samsung, Lg ve Sony üst modellerine ne zaman verecek acaba.
Aynen ilk HTC demişti sanki

). Şarj da mis gibi gidiyor. LX ekibine teşekkür etmek lazım, tabi. 
512 MB cihazda oyun güzel oynanacaksa Xperia Z2 niye aldık gider onu alırdık. Donanım olmadan bazı zevkler eksik olur ona yapacak bir şey yok maalesef.Hacı oyun da oynamayıverin 512mblık telefonunuzda. Şahsen Xperia Ray'de uzun süredir oyun yüklü değil. Sadece düzenli kullandığımız uygulamalar yüklü oluyor. (Google Keep, PlayerPro, Whatsapp gibi ... )
Onun dışında GB'den KK'ye doğru baktığımız zaten cihaz daha akışkan daha kullanışlı daha sorunsuz. Her açıdan çok daha iyi. 2.5 yılı devirdi, bir yeni batarya aldım(çakma tabi). Şarj da mis gibi gidiyor. LX ekibine teşekkür etmek lazım, tabi.
![]()
Hacı oyun da oynamayıverin 512mblık telefonunuzda. Şahsen Xperia Ray'de uzun süredir oyun yüklü değil. Sadece düzenli kullandığımız uygulamalar yüklü oluyor. (Google Keep, PlayerPro, Whatsapp gibi ... )
Onun dışında GB'den KK'ye doğru baktığımız zaten cihaz daha akışkan daha kullanışlı daha sorunsuz. Her açıdan çok daha iyi. 2.5 yılı devirdi, bir yeni batarya aldım(çakma tabi). Şarj da mis gibi gidiyor. LX ekibine teşekkür etmek lazım, tabi.
![]()
Ben de çok oynardım eskiden ama artık oynamıyorum. Küçük oyunları oynuyorum. Eskileri çok özledim ya.Ben Xperia Neo'mu 2012'in başında almıştım.2,5 yılı devirdi. Ha Ray Ha Neo. Aynı seri aynı donanım.
Biz sen miyiz?Ben de çok oynardım eskiden ama artık oynamıyorum. Küçük oyunları oynuyorum. Eskileri çok özledim ya.Ben Xperia Neo'mu 2012'in başında almıştım.2,5 yılı devirdi. Ha Ray Ha Neo. Aynı seri aynı donanım.
Eskiden böyle miydi? Gameloft oyunun indirirdin. Apk yeterdi. Son hızlı her şeyi wifiden indirirdi. Asphalt 6, modern combat 3...mc3'ü online oynardım bide..kasmazdı...(üstelik stock ics) ..oyunlarda lisans doğrulama yoktu..her şey tak inerdi..tak açılırdı..Şimdi öyle mi..eski oyunları açamıyoruz..yeni oyunları çalıştıramıyoruz.
Sen rahatsın..Nexus 5 var. Bende Nexus 5 olsa eski telefona hiç oyun yükler miyim?![]()
Ama harbiden başta Asphalt 6 ne akardı ya.
Sürekli oynardım.
Nova 3, mc3...