Tavsiye Android L hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Android L hakkında
Çok başarılı olmuş gibi beta versiyonu için çekilen inceleme videoları bile ios ve wpden soğutmaya yetiyor peki hangi modellere gelir bu sürüm mesela kullandığım Moto Gnin güncelleme garantisi var diye biliyorum google motorolayı satın aldığı için peki 1 gb ramli bi cihazın 5.0 alması doğru olur mu? Bu arada izlemeyenler için bi karşılaştırma yükledim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

reflex

reflex

Üye
Android L 1GB ramlı telefonlarda çok iyi çalışır ama samsungtan beklenmez böyle bişi herşey yazılımsal herşey yazılımda bitiyor

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bir şeye benzemiyor tasarım olarak.

byAndroid

byAndroid

Üye
512 mb ram de calisacak insallah

Peocawe

Peocawe

Üye
moto g alacak diye biliyorum. nexusdan sonra ilk alan cihaz moto g olacaktır doğal olarak.

bu tüm sürümlerden çok daha seri ve stabil çalışacaktır 1gb ramli cihazlarda rahat ol. :)

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
nexus 4 L guncellemesi alırmı sizce

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
o zaman ben s3 u bırakıyım :S

Akhtoher

Akhtoher

Üye
moto g alacak diye biliyorum. nexusdan sonra ilk alan cihaz moto g olacaktır doğal olarak.

bu tüm sürümlerden çok daha seri ve stabil çalışacaktır 1gb ramli cihazlarda rahat ol. :)
Nexus'dan sonra güncellemeyi verecek ilk firma SONY oldu sonrasında moto g geliyor.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bence çok hoş ve sade :D

• Beğen
Tepkiler: bydeathhhone
Invoke

Invoke

Üye
Ben betayı yüklemiştim, beğenmedim.

Arayüz olarak, bazı efektler ve hareketler çok gıcık geldi. :p

-----

Bu arada konu biraz önce açılmış ama ilk mesaja bir iki şey diyeyim. :D

1 gb ramli cihazın alması tabi doğru olur. Hatta daha akıcı ve stabil oluyor. Daha az ram tüketimi sağlıyor ART.
5.0 mı 4.5 mi olduğu da belli değil. :p

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Bu tasarımmı ios ve wp dan soğutucak ? Güldürme beni :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Hayır tasarımı geçtim, sistemin kurulması bile hata , gun gelicek öyle virusler olucak ki dünyanın &76 sı etkilenicek bundan rez alın şuraya xD
Tamam kardesim herkes iphone alsin rezil android pis android....

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Tamam kardesim herkes iphone alsin rezil android pis android....
:( yapma şöyle ya üzülüyorum abi :D android iyi felan ama linux tabanlı olması bir dezavantaj Allah var ,hacker sistemi üzerine mobil sistem kurmak bence saçma :// zaten play storeda yiyorsunuzdur virüsleri:((

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
:( yapma şöyle ya üzülüyorum abi :D android iyi felan ama linux tabanlı olması bir dezavantaj Allah var ,hacker sistemi üzerine mobil sistem kurmak bence saçma :// zaten play storeda yiyorsunuzdur virüsleri:((
Aynen geçen twitter indirdim telefon çöktü...
Dediğim gibi zevk meselesi ipad mini retina kullaniyorum tablet olarak ancak android çok daha çekici geliyor

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sizde yetki vermeyin virus yemeyin. Root'suz Android Jb'siz iOS olmaz :D

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
Takipçi Satın Al

Üst Alt