ua_hasan.32
Üye
Ne zamandır bende bu haberi bekliyodum baya sevindimgüzel haber merakla bekliyorum nexus 4'üme![]()
ama ne kadar doğrudur onu bilemiyorumSitenin ne kadar güvenilir olduğunu bildiğim için paylaştım tabi siz daha iyisini bilirsinizsite linki eklemeyiniz ayrıca bir tahmin de bulunayım demişhenüz kesin bir tarih olarak söylenmesi doğru olmayabilir.Şimdiden hayırlı olsun herkese
![]()

Tabiki güvenilir kaynaklara bizden daha yakınlar.Ancak yinede temkinli yaklaşmakta fayda var.Bu tür konularda genelde sıkıntı çıkabiliyor.Sitenin ne kadar güvenilir olduğunu bildiğim için paylaştım tabi siz daha iyisini bilirsiniz![]()
Uyarınız için teşekkürler. Temennimiz bu sitenin dediği gibi olması yönünde diyelimTabiki güvenilir kaynaklara bizden daha yakınlar.Ancak yinede temkinli yaklaşmakta fayda var.Bu tür konularda genelde sıkıntı çıkabiliyor.

Hangi site pm atsanizBir sitede okudum arkadaşlar çok da güvenilir bir site ve nexus 6,nexus9 ve android l'nin bu ayın 23ünde çıkacağını söylemiş.Birde siz bakın ne kadar doğru olabilir sizlerin görüşlerinizide alalım.

Tesekkur ettimBir Dakika![]()
Mişyın Kompıleytıt Attım![]()
insallah gelir biktim bi degissin artikTamamen aynı fikirdeyim android l neyi ne kadar değiştirir bilemem ama nexus 5'e çağ atlatacakTesekkur ettiminsallah gelir biktim bi degissin artik

Nexus arayüzü doğaldır bıktırır.Tesekkur ettiminsallah gelir biktim bi degissin artik
Tabii ki de çıkıcakCm12 forever cikar ins.

Sanki Ölümsüzlük Şurubu![]()

Ciksin indirme butonunu kiracamTabii ki de çıkıcak![]()