Android Kurulumunda hata

Sponsorlu Bağlantılar

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Android Kurulumunda hata
Iyi günler. Android kurulumunu şu anlatımdaki gibi http://www.maxicep.com/showthread.php?t=807238 yaptım. Kurmadan önce run without install diyip denedim açmayı güzel çalışıyodu. Kurulum sırasında c de windows olduğu için d ye kurdum. Fat32 olarak biçimlendirdim, grub kurulumunu da yaptım fakat reboot attığımda android ya da windows seçimi yapmadan direk windowsu açıyo bilgisayar. Nerde hata yapmış olabilirim?

Havvali

Havvali

Üye
windows 8 mi kullanıyorsun eğer windows 8 kullanıyorsan grubun çalışmasını engeller windows bunu bilinçli olarak yaptı

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Hayır win7

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Win 7 yi sen mi kurdun?

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben kurdum? Win7 pro 32 bit var, iso dosyasını bi forumdan indirmistim reklam olmasın

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
O zaman tahmin ettigim sey degil :)*

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Tahmin ettiğin şeyi yine de söyle bi abi :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Efi modu :)

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Hiç duymadım :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Arastir gorursun :)

Havvali

Havvali

Üye
sana bir tavsiyede bulunayım ben windows 8 de linux yüklediğimde bu hatayı alıyordum ve yardımcı bir program kullandım windowsa kurdum daha sana o programdaki birkaç ayarla grubu çalıştırmayı başardım nasıl ayar yapıldığını unuttuğum için sadece programın adını vereyim sana sen indir kurcala araştır easybcd işe yarar mutlaka araştır kardeşim bu program senin kesin çözümün....

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
sana bir tavsiyede bulunayım ben windows 8 de linux yüklediğimde bu hatayı alıyordum ve yardımcı bir program kullandım windowsa kurdum daha sana o programdaki birkaç ayarla grubu çalıştırmayı başardım nasıl ayar yapıldığını unuttuğum için sadece programın adını vereyim sana sen indir kurcala araştır easybcd işe yarar mutlaka araştır kardeşim bu program senin kesin çözümün....

Çok teşekkür ederim belki internette anlatımını da bulurum :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt