badmus
Üye
Daha diyememiştim ... Ama galiba s3 çakma ... Taylandda babam... Bütün işlevlerini yapabiliyormus ama orjinal değilmişgitti bütün hayallerim
Sanirim çakma s3 e android yuklemisler. Oyle bisey mi?
Daha diyememiştim ... Ama galiba s3 çakma ... Taylandda babam... Bütün işlevlerini yapabiliyormus ama orjinal değilmişgitti bütün hayallerim
Sanirim çakma s3 e android yuklemisler. Oyle biset mi?
S1'i yerden yere vurdun hünkarım olmadıOlsun hiç olmadı galaxy s seviyesindedir.

S1'i yerden yere vurdun hünkarım olmadı![]()
Olsun hiç olmadı galaxy s seviyesindedir.
Geçenlerde çakması orjinaliyle yarışıyor diye bir çakma SIII göstermişlerdi.Ciddi cidde Galaxy S ile yarışacak cinstendi 
S1 deki custom romları gördüğü anda yarıştan çekilir o meret telefon
Geçenlerde çakması orjinaliyle yarışıyor diye bir çakma SIII göstermişlerdi.Ciddi cidde Galaxy S ile yarışacak cinstendi
![]()

S1 deki custom romları gördüğü anda yarıştan çekilir o meret telefon![]()
Ama cidden gördüğümde çok şaşırmıştım bilmeyen biri gerek arayüzünden gerek kasasından gerekse kasılmamasından, açtığı oyunlardan orjinal SIII zannedebilir.Çakma alacaksanda öyle alacaksın dimi yahu 
S1'i yerden yere vurdun hünkarım olmadı![]()

symbiandan sonra biraz zor gelebilir ama alıştıktan sonra sorun olmaz![]()
birde şu multitasking işini adam akıllı (symbiandaki gibi) yapsaydı bende alırdım bi tane![]()
Ben 15 uygulama falan açabiliyorum aynı anda zaten bugüne kadar en fazla 7 uygulama birden açma ihtiyacı duydum.Bir yerden sonrası sadece şov amaçlı bana kalırsa 
birde şu multitasking işini adam akıllı (symbiandaki gibi) yapsaydı bende alırdım bi tane![]()
symbian kullanmıyorum... 701 getirtecektim ama babam s3 almış... Ki o da çakma... Biraz araştırdım ... Galiba çin malı olan çakma s3... Ben de 701 aldıracam... En beğendiğim telefon

utitasking ololayında haklısın.
Tekrar yazıyorum,Android icin recent olayı kapandı.SmartTaskbar programını yükleyin.
yada telefonunuz icin varsa paranoid android romunu yükleyin.recent menusu gercek multitask menusune donusuyor.
dediğim gibi bir MeeGo ya da bir Symbian olmasa bile günlük kullanımda, bırak günlük kullanımı her türlü yeterli oluyor.Ben aynı anda 15 20 uygulama kullanan birine rastlamadım 50 60 uygulama anca video çekip hava atmaya yarar kanımca.

701 'i bende tavsiye ederim kullanmış biri olarak..Cihaz gayet güzel asla pişman etmez kardeşim![]()
tek derdim güncellemeden sonra dilin eski haline dönme ihtimali olacaktır