SİVASLİ58050
Üye
-
Konu Sahibi
-
Onlar O Cihazda Olmaz Aslında Bakarsan O Uzun Pozlama Filan Sadece Perdesi Olan Cihazlarda Olur Wp Gibi Cihazlarda Var Ama Onlar Yazılımla Alakalı Sanırım Anlayacağin Cihazin K Zoom S4 Zoom Gibi Bir Cihaz Değilseuzun pozlama falan diyorum perde hizi falan
İlla Kamera Odaklı Diyorsan İşinde Uzun Pozlamaysa K Zoom u Fİlan Kullanmadım Bilmem Yapılıyormu Uzun Pozlama Ama Cihazin Bellievet aynen biliyorumda benim eski cihazim k zoom du degistirdim cok acayip pisman oldum bu tur arayislara girdim lg g2 gercekten rezalet fotograf cekiyor geceleri karanlik cikiyo ve nokta nokta diger telefonda 10 numaraydi simdi cok pisman oldum
808 Kullanıyorum Şu Andahmm 808 acayip guzel ya k zoomdan iyi cekmis zaten sensor olayina bagli 808 de 1/1.2 sensor var oldukca buyuk knzoomda ise 1/3.06 ama 808 harika cekmis peki 808 de en cok ve en az perde ve iso kac
Bu Resmi Kış Ayında 9.30da Çektim Köy Yeri Şehir Gibi Aydınlatmada Yok Performansı Ortada808 gercekten harika yaa nokianin kamerasini hicbiseye degismem k zoom yaninda halt etmis androide o kadar para bayilmaya gerek yok bulsam alacagim 808 ama bulamiyorum makro resimlerin varmi bide zifiri karanlikta iso 1600 pozlamayi en uzuna alip cekermisin aydinlik cikiyormu gece
1 Dk Belirli Bir Yere Kadar Aydınlatıyor Sonuçta 1600 İso Değeride Az Değil Zaten Mobil Platform İster İstemez Kumlanma Oluyor Bir Kaç Makro Var Beklegercektende guzelmis ya peki bu ortamda ciplak gozle bakinca kapkaranlikti degilmi makro varmi yakindan cekilmis
Olayı Yok İstersen 2 Mpde Çek İstersen 41 De Kaliteleri Aynı Farkı Yok Yani Her Resmin Ayrı Ayrı Zoom Değeri Var Zaten Max Yakınlaştırma Oranı Vardır Bizim Kameradada Öyle 41 Mpde Zoom Yapamiyorsun Genelde Potre Harici 41 Mp Çekmiyorum Çok Yer Kaplıyor Bi Resim 20 MB Oluyor Saklamakta Sıkıntı Artık 128 GB Hafıza Kartı İle Kullanıyorum Biraz Sorun Aslında Hepsini 41 Mp Çekmek Lazımdı Çözünürlük Yüksek Güzel Olurda Amanof be vallaha guzelmis ya renkler filan cok guzel veriyo bide bu pureview olayi nasil 41 mp i 8e kucultup hatalari goturuyo demi
N8in Sensörü Büyük O Normal Birşey Şu Anki Güncel Cihazlardan Dahada İyi Çekebilecek Bir Kamerası Var Ama İşletim Sistemi Vasat Yine 808 Gibi Fp2 KUllansa Yine İdare Ederdide N8de Camera Pro Var Onunla Uzun Pozlama Yaptırırsın Ama Kaç Sn Bilmiyorum Kullanmadım Güzel Cihaz Sayılır Oda Zamanının En İyi KamerasınaSahiptiya simdi androidde oyun oynamak filan bir noktadan sonra boguyor ben fotograf cekmeyi cok seven bir insanim k zoomdan g2 ye gectim ne akilsa simdi bin pismanim benim n8 g2 den guzel resim cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?