android kamera ayarlarini duzenleme

Konu Sahibi
android kamera ayarlarini duzenleme
SELAMINALEYKUM arkadaslar eskiden ben symbianda hack isleminden sonra xplorer ile kamera ayarlari cpu ayarlari falan yapiyordum txt ile androidde boyle birsey varmi ben xplorer ile giriyorum bulamiyorum bu tur ayarlari acaba androidde txt dosyalarini editleyebilirmiyiz

Symbian ve Android çok farklı işletim sistemleri hiç uğraşma yanlış bi dosyayı silersin yada değiştirirsin Android Uygulamaları birbirleriyle bağlantılı birine bişi oldunmu diğer uygulamalardada sorun çıkıyor zaten androidin kameralarında manuel eyar var yoksa bile markette kamera uygulamaları var Camera Mx vs vs gibi manuel olarak ayarlanabilen deneyebilirsin cpu ayarının bi kısmı geliştirici seçeneklerinde mevcut

Konu Sahibi
telefon g2 manual camera uyumluluk saglamiyor camera mx falan efekt programi

Ha Dediğini Şimdi Anladım As Kamera İle İlgili Ne Ayarı Yapacaksınki?

Konu Sahibi
uzun pozlama falan diyorum perde hizi falan

uzun pozlama falan diyorum perde hizi falan
Onlar O Cihazda Olmaz Aslında Bakarsan O Uzun Pozlama Filan Sadece Perdesi Olan Cihazlarda Olur Wp Gibi Cihazlarda Var Ama Onlar Yazılımla Alakalı Sanırım Anlayacağin Cihazin K Zoom S4 Zoom Gibi Bir Cihaz Değilse
Böyle Bir Resim Çekmen İmkansız Bunuda Geç Uzun Pozlama Yapamazsın.

Konu Sahibi
evet aynen biliyorumda benim eski cihazim k zoom du degistirdim cok acayip pisman oldum bu tur arayislara girdim lg g2 gercekten rezalet fotograf cekiyor geceleri karanlik cikiyo ve nokta nokta diger telefonda 10 numaraydi simdi cok pisman oldum

evet aynen biliyorumda benim eski cihazim k zoom du degistirdim cok acayip pisman oldum bu tur arayislara girdim lg g2 gercekten rezalet fotograf cekiyor geceleri karanlik cikiyo ve nokta nokta diger telefonda 10 numaraydi simdi cok pisman oldum
İlla Kamera Odaklı Diyorsan İşinde Uzun Pozlamaysa K Zoom u Fİlan Kullanmadım Bilmem Yapılıyormu Uzun Pozlama Ama Cihazin Belli
yada 808 Yada 1020
Bu S5 K Zoom İle Karşilaştırmam Bak İstersen

Buda 1520
Bide 1520 nın Resimlerine Dikkat Edersen Hafıf Pozluyor

Konu Sahibi
hmm 808 acayip guzel ya k zoomdan iyi cekmis zaten sensor olayina bagli 808 de 1/1.2 sensor var oldukca buyuk knzoomda ise 1/3.06 ama 808 harika cekmis peki 808 de en cok ve en az perde ve iso kac

hmm 808 acayip guzel ya k zoomdan iyi cekmis zaten sensor olayina bagli 808 de 1/1.2 sensor var oldukca buyuk knzoomda ise 1/3.06 ama 808 harika cekmis peki 808 de en cok ve en az perde ve iso kac
808 Kullanıyorum Şu Anda
Max Perde Hızı 1\686 Sn Cıvarında Ama Özellikle Yakın Mesafede Mükemmel Fark Atıyor Rakiplerine Güzel Zamanı Durduruyor Bunlar Birkaç Örneğim Bakmak İstersen

İso Değeri Min 50 Max 1600 Işığa Görede En Fazla Poz Süresi 2,7Sn ye Kadar Çıkıyor.
Bunlarda Uzun PozlamaResimlerim Bir Kaç Tane

Konu Sahibi
808 gercekten harika yaa nokianin kamerasini hicbiseye degismem k zoom yaninda halt etmis androide o kadar para bayilmaya gerek yok bulsam alacagim 808 ama bulamiyorum makro resimlerin varmi bide zifiri karanlikta iso 1600 pozlamayi en uzuna alip cekermisin aydinlik cikiyormu gece

Bu Resmi Kış Ayında 9.30da Çektim Köy Yeri Şehir Gibi Aydınlatmada Yok Performansı Ortada

Buda Resim Albümü Atmadığım Çok Var Bi Bakayım Gece Varsa Atayım Başka
Ankarada Oturduğum Yerdende Atabilirim İstersen Ama Çok Parlayabilir Işık Fazla

Konu Sahibi
gercektende guzelmis ya peki bu ortamda ciplak gozle bakinca kapkaranlikti degilmi makro varmi yakindan cekilmis

Şunlarda Var İlki 1600 Du Sanırım Ay Işığı

gercektende guzelmis ya peki bu ortamda ciplak gozle bakinca kapkaranlikti degilmi makro varmi yakindan cekilmis
1 Dk Belirli Bir Yere Kadar Aydınlatıyor Sonuçta 1600 İso Değeride Az Değil Zaten Mobil Platform İster İstemez Kumlanma Oluyor Bir Kaç Makro Var Bekle
Bunlar İso50-200 Arası

Bu İso400 Çok Yok Makro Çekimim Uzun Pozlamalı Yani

Konu Sahibi
of be vallaha guzelmis ya renkler filan cok guzel veriyo bide bu pureview olayi nasil 41 mp i 8e kucultup hatalari goturuyo demi

of be vallaha guzelmis ya renkler filan cok guzel veriyo bide bu pureview olayi nasil 41 mp i 8e kucultup hatalari goturuyo demi
Olayı Yok İstersen 2 Mpde Çek İstersen 41 De Kaliteleri Aynı Farkı Yok Yani Her Resmin Ayrı Ayrı Zoom Değeri Var Zaten Max Yakınlaştırma Oranı Vardır Bizim Kameradada Öyle 41 Mpde Zoom Yapamiyorsun Genelde Potre Harici 41 Mp Çekmiyorum Çok Yer Kaplıyor Bi Resim 20 MB Oluyor Saklamakta Sıkıntı Artık 128 GB Hafıza Kartı İle Kullanıyorum Biraz Sorun Aslında Hepsini 41 Mp Çekmek Lazımdı Çözünürlük Yüksek Güzel Olurda Aman

Konu Sahibi
bu telefondan bulamiyorum ya alacamda telefoncularda filan yok

Bulman Zor Bide Bitti Artık Cihaz Yazılımsal Olarak Herşeyi Neredeyse Bitti GüncellemeGelmez Etmez Onlarıda Düşün Bi Whatsapp Gibi Şeyler Güncelleniyor O Kadar Hani Sadece Kamera Odaklı Alacaksan Bişey Diyemem Ama Hem Telefon Hem Kamera Olarak Kullanırsan Sıkıntı Çekersin 1020 Daha Güncell O Konuda

Konu Sahibi
ya simdi androidde oyun oynamak filan bir noktadan sonra boguyor ben fotograf cekmeyi cok seven bir insanim k zoomdan g2 ye gectim ne akilsa simdi bin pismanim benim n8 g2 den guzel resim cekiyor

ya simdi androidde oyun oynamak filan bir noktadan sonra boguyor ben fotograf cekmeyi cok seven bir insanim k zoomdan g2 ye gectim ne akilsa simdi bin pismanim benim n8 g2 den guzel resim cekiyor
N8in Sensörü Büyük O Normal Birşey Şu Anki Güncel Cihazlardan Dahada İyi Çekebilecek Bir Kamerası Var Ama İşletim Sistemi Vasat Yine 808 Gibi Fp2 KUllansa Yine İdare Ederdide N8de Camera Pro Var Onunla Uzun Pozlama Yaptırırsın Ama Kaç Sn Bilmiyorum Kullanmadım Güzel Cihaz Sayılır Oda Zamanının En İyi KamerasınaSahipti