Android Jelly Bean'i (4.1) Sony Xperia Telefonlarına Verir Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Android Jelly Bean'i (4.1) Sony Xperia Telefonlarına Verir Mi?

Çok güzel bir işletim sistemi olmuş ve anladığım kadarıyla diğer işletim sistemlerinden daha çok hızlı sanki ios'la kapışacak gibi. Bizim biricik sonymiz bi kıyak yapıp tüm xperiaları Jelly bean yapar mı sizce böyle bir bilgi var mıdır? Araştırdım ama bulamadım ne yazık ki :S

Superfan

Superfan

Üye
Gelmez.Belki P, U ve S kısaca Nxt serisine gelebilir ama Neo felan unut.

- - - Eklendi - - -

Sony iyi bir marka.Zaten gingerbread ve ICS desteği verdi.Daha fazla vermez.Sorun varsa belki bir derleme yayınlar .Sadece o kadar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya gelse iyi olurdu .s Neyse seneye nasip olursa telefonu değiştirmeyi düşünüyorum ya s3 yada xperia u,p,s bakalım nasip :(

enes-1907

enes-1907

Üye
bence sony nin 4.1 jellybean vermesi lazım çünkü 4.04 ü çıkardı ama kimse kullanmıyo yani hiçbirşeye yaramadı 4.04 o yüzden vermesi lazım bnce

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
bence sony nin 4.1 jellybean vermesi lazım çünkü 4.04 ü çıkardı ama kimse kullanmıyo yani hiçbirşeye yaramadı 4.04 o yüzden vermesi lazım bnce

Vermez arkadaslar 2 guncellestrme getırdı elımızdekı telefonlara Olabıldıgı kadar verımlılıgını saglamaya calıstı elımızdekı telefonların parcaları pek verımlı degıl gırıs sevıyesı telefonlar gunumuzde.

4.1 dekı surumde Flash yok ınternette vıdeo ızleyemezssınız ve Flash player destegı veremeyecegı kesın bır dılle adope yönetıclerı tarafından duyruldu.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
ics ye şükür edelim o zaman ne yapalım :(

__xXx__

__xXx__

Üye
4.1 i vermez çünkü 4.1 tablet ağırlıklı

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye

Vermez arkadaslar 2 guncellestrme getırdı elımızdekı telefonlara Olabıldıgı kadar verımlılıgını saglamaya calıstı elımızdekı telefonların parcaları pek verımlı degıl gırıs sevıyesı telefonlar gunumuzde.

4.1 dekı surumde Flash yok ınternette vıdeo ızleyemezssınız ve Flash player destegı veremeyecegı kesın bır dılle adope yönetıclerı tarafından duyruldu.

Peki şuan kullandığımız 2.3.4 veya ICS işletim sistemlerinde flash player kullanımı sürecek mi?

enes-1907

enes-1907

Üye

haklısın kardeşim 4.03 ve 4.04 ile sağlamaya çalıştı stabilliği ama bütün neo v lerin donanımı aynı ama çoğunda kasarken bazılarında gram kasma yok bence sony yazılımı yaparken bi yerde hata yapıyo bence bu hatayı düzeltecek.belki 4.05 çıkarır çünkü en çok millet 1000 tl ye kadar android telefon satın alıyo eğer sony 4.05 stabil olarak çalıştırmayı başarırsa bnce satışlarda 1 numara olmayı başarır...

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
bakalım duyduğuma göre denemedeymiş ama stabilliği inşaallah sağlar ben sabırla bekliyorum hevesimiz kursağımızda kalmaz inşaallah

immortal_6630

Üye
sony JB verecegine eminim ics hayal kırıklıgı yaratsada JBde ics alt tabanlı bir işletim sistemi. ayrıca sony yeni bir kernel ile bu ay başı yada sonu zaten bir güncelleme çıkartacak neden olmasınki :) en kotü saolsun cyogenmod hertürlü desteği kesintisiz vermekte onlar cıkartır . flash yok diye üzülmeyin android açık kodlu bir sistem her türlü port edilecektir

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
ben bi arkadaşın yalancisiyim ya yani o sanırım bi sony yetkilisinden almış bilgiyi ben öyle duydum öyle söyledim valla

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Peki şuan kullandığımız 2.3.4 veya ICS işletim sistemlerinde flash player kullanımı sürecek mi?

Tabiki

- - - Eklendi - - -

haklısın kardeşim 4.03 ve 4.04 ile sağlamaya çalıştı stabilliği ama bütün neo v lerin donanımı aynı ama çoğunda kasarken bazılarında gram kasma yok bence sony yazılımı yaparken bi yerde hata yapıyo bence bu hatayı düzeltecek.belki 4.05 çıkarır çünkü en çok millet 1000 tl ye kadar android telefon satın alıyo eğer sony 4.05 stabil olarak çalıştırmayı başarırsa bnce satışlarda 1 numara olmayı başarır...

Haklısın hayırlısı diyelim

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Bu güncellemeyi alırsanız telefonunuz iPhone' a dönecektir. Neden? derseniz bu güncellemede FLASH ÖZELLİĞİ YOK

Superfan

Superfan

Üye

Üyeler! Sakin olun :) Her neo aynı değildir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt