Android işlemcileri hakkında bakın hele

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Android işlemcileri hakkında bakın hele
Android işlemcisi diyen dostlar toplanin bi derdiniz nedir sizin? sevgilinizdenmi ayrildiniz? harçliginiz mi bitti? babanizdan dayakmi yediniz? karneniz çokmu kotuydu? en iyi arkadasiniz manitanizami sulaniyo? ha nedir derdiniz anlatin hele bizde bilek neden israrla android islemcisi diyosunuz? symbian android ios linux windows bunlar isletim sistemi islemci degil

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Niye kızdın ki bu kadar :)

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
ya yok ciddi ciddi telefoncu dovcekti beni senmi biliyon benmmi biliyom diye :D tam galaxs s alcaktim adama uyuz oldum almadim :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:kop:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
android islemci vardi keske alsaydin:hmmm

Symbianize

Symbianize

Üye
İsteyen istedigini der sanki adam kufrediyo bilmemek suc degil

Symbianize

Symbianize

Üye

Öğrenmemek suç.ama bilmesi içinde öğrenmesi gerekiyor değilmi? ;)

Evet te adam belki ogrenmek istemiyor belki adam bakkal gelen gecen ona android islemcimi sorcak cahilmi diyecek ? Eger adam bilmiyorsa almazsiniz o adamdan telefon hem adam bilmek zorunda degilki sen bileceksin alacagin urunu adam satmakla yukumlu

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Evet te adam belki ogrenmek istemiyor belki adam bakkal gelen gecen ona android islemcimi sorcak cahilmi diyecek ? Eger adam bilmiyorsa almazsiniz o adamdan telefon hem adam bilmek zorunda degilki sen bileceksin alacagin urunu adam satmakla yukumlu

Gardaş yoksa sende onlardan misin :D

klongs

klongs

Üye
kusura bakmasında işlemci ile işletim sistemini bilmiyorsa android almasın 3310 falan alsın

• Beğen
Tepkiler: Black, Silinen Üye 94869 ve ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
Öğrenmek istemiyor diye birşey olamaz zaten.sen o işi yapıyorsan öğreneceksin arkadaş.bu toplumun neden gelişmediğinin bir nedenide bu.

Symbianize

Symbianize

Üye

Öğrenmek istemiyor diye birşey olamaz zaten.sen o işi yapıyorsan öğreneceksin arkadaş.bu toplumun neden gelişmediğinin bir nedenide bu.

Haklisin ama bilmiyor diyede adamla kavga etmek zorunda degilsin

PriZm

PriZm

Üye
bilmiyor diye kavga etmem zaten. öğrenmeye çalışmayıp,dinlemeye tenezzül etmeyip kafasının dikine gidiyorsa sinirlerim gerilir.

aşikar53

aşikar53

Üye
ben hic bir sey anlamadim nedir bu simdi mevzu ne
:)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Gereksiz tartışmayalım arkadaşlar..

Konuyu açan arkadaşım. Amacımız, bilmeyenleri yada öğrenmek istemeyenleri burada taşlamak yerine onlara doğruyu göstermek olmalı.
Bilmeyen kişi öğrendiyse bu onun yararınadır. Öğrenmek istemeyene de söylediğin halde dinlemiyorsa da onun cahilliğidir.
Fakat insanların istediğini söyleyebilme özgürlüğü de olduğundan kimsenin dediğine de karışamayız.
Milletin ağzı torba değil ki büzesin...
Tartışmayın güzel güzel geçinin bilmeyenlere öğretin, öğrenmek istemeyenleri boşverin :)
Konuyu kapatma gereği duymuyorum devam etmezsiniz artık herhalde tartışmaya..

• Beğen
Tepkiler: GuitaristBoy, Silinen Üye 94869 ve ~N.A.W.Y~
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
biz gitarcılarda bu akor ve akort kelimeleri karıştırılınca sövebiliyoruz :D

- - - Eklendi - - -

Gereksiz tartışmayalım arkadaşlar..

Konuyu açan arkadaşım. Amacımız, bilmeyenleri yada öğrenmek istemeyenleri burada taşlamak yerine onlara doğruyu göstermek olmalı.
Bilmeyen kişi öğrendiyse bu onun yararınadır. Öğrenmek istemeyene de söylediğin halde dinlemiyorsa da onun cahilliğidir.
Fakat insanların istediğini söyleyebilme özgürlüğü de olduğundan kimsenin dediğine de karışamayız.
Milletin ağzı torba değil ki büzesin...
Tartışmayın güzel güzel geçinin bilmeyenlere öğretin, öğrenmek istemeyenleri boşverin :)
Konuyu kapatma gereği duymuyorum devam etmezsiniz artık herhalde tartışmaya..
mod bey son günlerde daha çok online sınız :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
biz gitarcılarda bu akor ve akort kelimeleri karıştırılınca sövebiliyoruz :D

- - - Eklendi - - -

mod bey son günlerde daha çok online sınız :)

1.si gizli üyeydim görünür oldum :)
2.si okulum,stajım bitti. Köyde olduğum için de sevgilimden ve arkadaşlarımdan da uzaktayım..

Yani sürekli forumdayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt